натуральный пилинг-скатка с алоэ вера, 100 г

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 60 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 28 разів

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
150 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Пілінг-скатка для сяяння шкіри обережно відшукує оргові клітини, запускає процес регенерації і стимулює вироблення колагену, підвищує пружність і еластичність шкіри, вирівнює тон та рельєф. Середовище усуває з поверхні шкірного покриву мертві клітини, очищує пробки, усуває надлишок жиру та косметику, а також інші потенційні забруднювачі. Допомагає оновлення шкірного покриву, усуває небажану пігментацію та рубці пост-акне, оздоровлює шкіру і наповнює гладким, природним і здоровим спалахом.

Алое віра Добре заспокоїть і допомагає зменшити запалення шкіри. Містить безліч антиоксидантів, включаючи бета-каротин, вітаміни С та Е, які допомагають покращити природний тонус шкіри і зберегти її вологою і пружною на довгий час. Сік алое Смиває шкіру комплексом амінокислот і вітамінів, нормалізує ph-баленс. Через антибактеріальний ефект у шкірі зникає подразнення, запалення шкіри, порізи, подряпини,сади, стимулюють кровообіг, зволожують шкіру і допомагають зберігати вологу.

ПРИМЕНЕННЯ: Потягніть на суху шкіру обличчя невелику кількість скалки, залиште на 1-2 хвилини, а потім починайте пальцями масувати шкіру до утворення катихів. Змийте теплою воду

100 мл , строки у нормі

Відгуки