Мужские черные легкие кроссовки на лето Nike Air Presto Чоловічі легкі кросівки на літо Найк 41-46дш

Стартова ціна - 1045 грн

Бліц-ціна - 1135 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 10 років
676 лотів

Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Обмін протягом 3 днів

Про товар

артикул 11522 темно зелені

артикул 11521 чорні з білим

артикул 11520 чорні

сезон: демісезонні

виробник: не вказаний

модель: Presto

розміри: 41 42 43 44 45 46

матеріал: сітка, підошва пінка

41-26,5см,

42-27,2см,

43-27,7см,

44-28,3см,

45-29,5см,

46-30см

дш

Стильні кросівки Air Presto повністю чорного кольору. Модель зроблена у вигляді сліпонів. Язичок злитий і не натиратиме ногу протягом усього носіння. В області шнурівки та задника є пластикові накладки для міцності конструкції. Підошва зроблена з піни та гуми. Модель дуже комфортна та зручна.

Кросівки розроблені з урахуванням анатомічних особливостей ноги. Наші кросівки виготовляються з високоякісних матеріалів і мають спеціально розроблену анатомічну форму, яка повністю повторює форму ноги. За допомогою наших кросівок ви можете не відставати від свого активного способу життя, не жертвуючи комфортом, а і навіть навпаки - ще більш комфортно почувати себе.

Однією з переваг наших кросівок є їх "дихання". Вони розроблені для того, щоб ноги були прохолодними та сухими, навіть під час інтенсивних тренувань.

Наші кросівки також мають стильний дизайн, який доповнює будь -який сучасний стиль одягу. Ви можете носити їх з улюбленою парою джинсів або одягнути їх на вечірку. Як би ви не вирішили їх носити, наші кросівки зроблять Ваш образ яскравим та унікальним.

Отже, незалежно від того, чи тренуєтесь ви в тренажерному залі, чи просто вийшли на прогулянку з друзями, наші кросівки - ідеальний вибір. З їх неперевершеним поєднанням комфорту, стилю та довговічності ви не знайдете кращої пари кросівок ніде. Не чекайте, замовляйте свою пару сьогодні)

дш