Мило "Скипидарне"

Стартова ціна - 65 грн

Бліц-ціна - 75 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Мило "Скипидарне" зварене з нуля на рослинних оліях з додаванням скипідара та ментола.

Шматок мила має вагу 100 г.

Скипидар живичний виробляється з живиці, що є смолистим сіком дерев хвойних порід - рідкою смолою. Саме в цій смолі і знаходиться живичний скипидар або терпентинове масло, що надає ні з чим незрівнянний запах хвойному лісі.

Скипидар має такі властивості:

- антисептичні;

- бактерицидними;

- дезінфікуючими;

- протипаразитарними;

- зігріваючими;

Основні компоненти скипидару, терпини, мають місцеву подразнюючу дію на шкіру. Проходячи через епідерміс шкіри, він дратує нервові закінчення, викликаючи розширення судин, покращуючи кровообіг та діючи як анальгетик.

живичний - збільшує приплив кисню та поживних речовин до органів та тканин, сприяє виведенню токсинів, поліпшенню кровотоку до шкірних покривів.

Скипидарне мило чудовий засіб для підготовки тіла до антицелюлітних процедур.

Ментол у складі має низку корисних властивостей:1) заспокоює подразнену шкіру;2) прискорює загоєння дрібних порізів;3) знижує активність сальних та потових залоз і тому відмінно підійде людям з підвищеною пітливістю;4) полегшує спазми м'язів після великої кількості фізичних навантажень або після тяжкого трудового дня;5) сприяє виведенню токсинів та нормалізує обмін речовин у тканинах;А найголовніше — чудово охолоджує та тонізує шкіру. Приємний холодок і найніжніша пінка приносять просто нереальне задоволення при водних процедурах.

Натуральні масла (оливкова, пальма, какос, рицинова) олії що входять до складу мила живлять, доглядають, добре зволожують шкіру.

Мило відмінно підійде для використання у лазні.

В здоровому тілі здоровий дух!