Мило ручної роботи знуля "ягідний йогурт"

Стартова ціна - 85 грн

Бліц-ціна - 100 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Мило ручної роботи знуля "ягідний йогурт"

Вага 145-145 г

Натуральне мило ручної роботи з ніжним ароматом ягідного йогурту – гарна турбота природи у чистому вигляді. Мило дбайливо очищає шкіру, не пошкоджуючи природний ліпідний баланс, ефективно живить та зволожує, сприяє збереженню молодості. Усуває відчуття сухості та стягнутості, надає шкірі м'якості, бархатистості та доглянутого вигляду.

Опис

Побалуйте свою шкіру ніжним десертом із незабутнім ароматом ягідного йогурту. Мило ручної роботи здатне пробудити приємні спогади та подарувати щиру радість від використання. Склад мила збагачений активними компонентами цінних рослинних жирів та омилених олії, кокосу, рицинова, пальми та оливи, які робить шкіру ніжною та бархатистою. Для додаткового харчування я додала в рецептуру вершк.

Натуральний екологічний склад без парабенів, фосфатів та сульфатів ніжно та делікатно очищає навіть найчутливішу шкіру, зберігаючи природний ліпідний бар'єр шкіри. Завдяки освіті рясної піни мило має економічну витрату.

Мило ручної роботи створене за холодною технологією «з нуля», яка передбачає виробництво продукту не з готової мильної основи, а з натуральних олій, без застосування синтетичних компонентів та штучних ПАРів. При холодному способі мило зріє щонайменше 21 дня, тоді як за гарячому — протягом 6 годин. Використання мила, виготовленого за таким рецептом, не викликає сухості, стягнутості та подразнення шкіри.

склад

Омилена олія пальмова, омилена кокосова олія, омилена оливкова олія, омилена рицинова олія, гліцерин;вершки;косметичний пігмент:віддушка"йогурт".

Спосіб застосування

Нанести невелику кількість мила на вологу шкіру, спінити, потім змити водою.

Запобіжні заходи

Не використовувати при індивідуальній нестерпності компонентів. екологічний склад без парабенів, фосфатів та сульфатів ніжно та делікатно очищає навіть найчутливішу шкіру, зберігаючи природний ліпідний бар'єр шкіри. Завдяки освіті рясної піни мило має економічну витрату.