Мило ручної роботи з активованим вугіллям і ефірною олією лемонграс

Стартова ціна - 65 грн

Бліц-ціна - 70 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Мило ручної роботи з активованим вугіллям і ефірною олією лемонграс

95-100грам

Активоване вугілля, що входить до складу мила, має очисну й абсорбувальну дію. Це екологічно чистий продукт, що дає шкірі дихати. Мило з активованим вугіллям ефективно видаляє забруднення, контролює функцію сальних залоз, очищає і звужує пори, бореться з вуграми та чорними крапками, не пересушує шкіру. Активоване вугілля сприяє нормалізації кровообігу, видаляє змертвілі клітини, надлишки шкірного жиру, освіжає колір обличчя. Завдяки використанню мила з активованим вугіллям Ваша шкіра буде чистою, здоровою, гладкою, еластичною.

Склад: кокосова олія, пальмова олія, оливкова олія, рицинова олія , вугілля активоване, чорна глина. Ефірна олія лемонграс.

Ефірна олія лемонграсу сприяє боротьбі з інфекційними захворюваннями, шкірними інфекціями завдяки антисептичному ефекту. Антибактеріальний і протизапальний ефект .Ефірна олія лемонграсу ідеально підходить для догляду за пористою і жирною шкірою. Це найефективніша олія для боротьби з чорними вуграми (комедонами), сприяє виведенню токсинів, відновлює еластичність, глибоко зволожує тканини, звужує пори.