Міцелярна вода для обличчя від Аvon 400 мл

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 130 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 9 разів

Торги закриті


На Кашалоті 5 років
45 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Представляю необхідний у щоденному використанні косметичний засіб від Avon:

- Нова формула в кожному засобі NutraEffects збагачена натуральним заспокійливим комплексом. Твоя щоденна профілактика – зміцнення імунітету шкіри, захист від впливу зовнішніх факторів навколишнього середовища для здоров’я шкіри та ідеального кольору обличчя.

Засіб містить заспокійливий комплекс з натуральними інгредієнтами: куркума заспокоює, вітамін Е глибоко зволожує, масло ши живить, забезпечуючи комфорт будь-якого типу шкіри протягом усього дня. Однофазний очищуючий засіб з міцелами ефективно видаляє навіть водостійкий макіяж. Заспокійлива міцелярна вода Nutra Effects витягує забруднення і ніжно впливає на шкіру, роблячи її м’якою і зволоженою.

Підходить для чутливої ​​шкіри, перевірено дерматологами, гіпоалергенні, некомедогенно, аллергически, клінічно протестовано і підтверджено офтальмологом.

ПЕРЕВАГИ:

• дбайливо видаляє макіяж без роздратування

• завдяки екстракту центелли азіатської заспокоює і пом’якшує

 

ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанести засіб на ватний диск і мʾякими рухами протерти суху шкіру. Для зняття макіяжу з вій, вік і губ, прикласти ватний диск на декілька секунд, потім обережно протерти. Засіб не вимагає змивання. Підходить для зняття макіяжу з обличчя, очей і губ.

КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА: Польща

Упаковую надійно в картонну коробочку. Відправляю зручною поштою після отримання оплати на карту Приватбанку . При оплаті враховуйте комісію банку. Оплата за доставку у себе при отриманні.

Бажаю успіху в аукціоні!