маска бульбашкова з апельсином Sersanlove Bubble Clay Mask

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 220 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
3 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Вага: 100 г

Дивіться інші мої лоти від 10 грн! Збирайте лоти в одну посилку.

https://kashalot.com/users/mirosch93/lots/

Нова, але йде без коробочки.

Усуває сухість, звужує пори, надає шкірі гладкості та сяйва. Маска для обличчя бульбашкова очищуюча з апельсином SERSAN LOVE Vitamin C Bubble Mask вирівнює колір обличчя, усуває почервоніння та сухість, очищує пори, перешкоджає появі висипань, підвищує регенеративні та захисні властивості шкіри.

Бульбашкова гелева маска для обличчя з екстрактом апельсина SERSAN LOVE Vitamin C Live Oxygen Moisturizing Bubble Clay Mask допоможе не тільки очистити дерму від забруднень і надлишків себуму, але й надає комплексну оздоровчу дію на шкіру. Маска вирівнює тон, бореться з комедонами, прибирає почервоніння та сухість, тонізує, зволожує, регулює роботу сальних залоз, освіжає, надає шкірі пружності та еластичності.

Активні компоненти: апельсин, екстракт центели азіатської, зелений чай, шоломник, лакриця, розмарин, гліцерин, ромашка.

Переваги користування.

Очищення. Маска м'яко і глибоко очищає пори від надлишків шкірного сала, запобігає появі жирного блиску, висипів та чорних цяток. Не викликає подразнень та почуття стягнутості.

Зволоження. Допомагає утримувати вологу в глибоких шарах епідермісу, усуває лущення, заспокоює, перешкоджає зневодненню шкірного покриву. Робить дерму більш пружною та еластичною.

Освітлення. Маска сприяє освітленню пігментації та постакне, вирівнює загальний тон обличчя, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Омолодження. Склад маски посилює регенеративні функції шкіри, зміцнює стінки судин, відновлює тургор та стимулює вироблення колагену. Бореться з першими ознаками старіння, розгладжує мімічні зморшки та перешкоджає появі нових.

Спосіб застосування: на чисту шкіру обличчя нанесіть маску, уникаючи зони навколо очей і губ. Помасажуйте обличчя близько 1 хвилини та змийте маску через 10-15 хвилин