Манго сушене King 250 г

Стартова ціна - 90 грн

Бліц-ціна - 140 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
25 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Манго сушене King 250 г – це смачний та здоровий сухофрукт, виготовлений з плодів манго. Воно проходить процес сушіння, що дозволяє зберегти його смак, аромат і харчові якості. Можно давати це манго для дітей. Манго сушений натуральний має такі переваги:

Природний смак і аромат. Манго сушене має солодкий смак, характерний для манго. Воно також зберігає природний аромат цього екзотичного фрукта.

Зручне вживання. Манго є зручною закускою, яку можна брати з собою в дорогу, на роботу або тренування. Воно не тече і не тліє, але залишається свіжим і смачним. Сухофрукти манго продаються на вагу.

Багатий на поживні речовини: Манго без цукру є багатим джерелом вітаміну C, вітаміну A, фолату та дієтних волокон. Воно також містить антиоксиданти, які сприяють загальному здоров'ю та підтримці імунної системи.

Вони містять 20% добової норми вітаміну А, який відіграє важливу роль у зростанні клітин та зміцнює імунну систему. Також у них у значних кількостях присутні вітаміни групи В, D та Е. Вітамін B6 допомагає у синтезі серотоніну. Таким чином, сушене манго можна розглядати як природні ліки від депресії.

Cтрок придатності до 15.08.2025 р.