Селен 100 мкг, 100 таблеток

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 7 разів

Ставки приймаються до 8 трав. 08:50


На Кашалоті 12 роки
22 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Селен здійснює антиоксидантний вплив, зміцнює імунітет, запобігає передчасному старінню. Якщо організм насичується його достатніми обсягами, краще протистоїть появі та розвитку хвороб серця і судин, а також онкологічних захворювань. За допомогою селену можна не лише боротися з нижчою проблем, головне, що їх можна попереджати, здійснюючи відповідні профілактичні заходи.

Селен – це мікроелемент, який є у складі бразільського горіха, субпродуктів, морепродуктів і паростків пшениці. Якщо вживати недостатньо селеновмісної їжі, можуть з'єднання явитися проблеми, пов'язані з дефіцитом саме цього елемента. Однак є інший варіант насичення організму селеном – це використання високоякісних харчових добавок, наприклад, NOW Foods Selenium.

Склад. У кожній таблетці – 100 мкг селену (у вигляді L-селенометіоніну).

Різноманітні алергени (дріжджі, пшениця, глютен, соєві й молочні продукти, яйця, риба та ін.) при виготовленні не застосовуються. Виробництво відбувається на підприємствах, де обробляється продукція, що містить вказані матеріали, з дотриманням усіх виробничих норм та вимог.

Рекомендації по вживанню. Спеціалісти рекомендують приймати по 1 таблетці один-два рази на день під час їжі.

Відгуки

Товар відповідає фото і опису.Дякую