Крем для обличчя відбілюючий BioAqua з ніацинамідом і вітаміном С, 50 г

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 8 трав. 16:00


На Кашалоті 6 роки
109 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Крем від пігментації. Містить вітамін C, який допомагає розчинити меланін, усунути вільні радикали, видалити шрами від прищів, пригнічує активність тирозинази і стимулює підшкірну капілярну активність.

Поступово освітлюються веснянки, пігментні і вікові плями. Шкіра обличчя стає рівною, гладкою і свіжою. Крем з вітаміном С і ніацинамідом стимулює процес регенерації, зміцнює капіляри, підвищує імунітет, пружність і еластичність шкіри, вирівнює колір обличчя, звужує пори, балансує, запобігає пігментації, освітлює та заряджає енергією.

Основні інгредієнти:

Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи та зменшити пігментацію, пом'якшує шкіру, підвищує її еластичність, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний у використанні, покращує мікроциркуляцію.

Токоферол (вітамін Е) зменшує глибину зморшок, стимулює синтез колагену, запобігає старечій пігментації, уповільнює прояв вікової в'ялості шкіри. Сприяє утриманню вологи, надає гладкості, тонізує.

Гіалуронова кислота активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створює на поверхні шкіри бар'єр, що запобігає випаровуванню і підтримує оптимальний рівень зволоження.

3-про етил аскорбінова кислота діє як відбілюючий, протизапальний та антиоксидантний засіб.

Об'єм: 50 г

Виробник: Китай