Есенція проти зморшок з екстрактом морського фенхелю та гіалуроновою кислотою Bioaqua

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 4 рази

Ставки приймаються до завтра, 18:49


На Кашалоті 6 років
89 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Для комплексного догляду, додаткового зволоження та омолодження шкіри обличчя фірми Bioaqua представляє есенцію проти зморшок з екстрактом морського фенхелю та гіалуроновою кислотою. Косметична сироватка випускається з дозатором для зручного нанесення, має легку консистенцію, добре вбирається та не залишає відчуття стягнутості. Есенція інтенсивно наповнює шкіру вологою, бореться з появою сухості та лущення, знімає подразнення та почервоніння, підтягує шкіру та підвищує її щільність.

Екстракт фенхелю, який входить до складу сироватки, має антиоксидантну дію, розгладжує дрібні зморшки, бореться із запальними процесами. Гіалуронова кислота перешкоджає втраті вологи, підвищує пружність та еластичність шкіри, захищає від негативних впливів навколишнього середовища та передчасного старіння. Есенція вирівнює тон і підтягує шкіру, покращує колір обличчя та позитивно впливає на зовнішній вигляд та загальний стан шкіри, нормалізує обмінні та відновлювальні процеси, покращує мікроциркуляцію крові та живить шкіру корисними речовинами. Регулярне використання сироватки в б'юті процедурах омолоджує та оздоровлює шкіру, пом'якшує та надає доглянутого вигляду.

Характеристики: Об’єм: 30 мл.

Спосіб використання: на очищену шкіру обличчя, легкими масажними рухами, нанести есенцію. Потім нанести крем для обличчя.