Косметична олія чистотілу

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 1 трав. 17:44


На Кашалоті 4 роки
145 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Косметична олія Чистотіла

100мл

Чистотіл – одна з найвідоміших та найефективніших лікарських рослин. У свіжому вигляді чистотіл отруйний, і лікуватися їм слід з обережністю. Але є чудова альтернатива свіжому соку цієї рослини – косметична олія чистотілу, яка використовується для догляду за шкірою, нігтями та слизовими. Така олія практично не має протипоказань.

Олія чистотілу має очищувальну, протизапальну, протигрибкову, ранозагоювальну, антибактеріальну, противірусну, протиалергічну дію, застосовується найчастіше в дерматології, для лікування різних хвороб шкіри.

Олія чистотілу надає очищувальну дію на шкіру, позбавляючи людини різних шкірних захворювань. Часто його використовують при прищах, подразненні, висипу вугрів і т.д.

При захворюваннях, що супроводжуються свербінням, також на допомогу прийде масло чистотілу. Воно ефективно заспокоює шкіру, знімаючи свербіж.

Олію чистотілу можна використовувати як протигрибковий і противірусний засіб, як ліки від герпесу, бородавок і навіть позбавляючи. Завдяки антибактеріальним властивостям олію чистотілу іноді використовують і в стоматології при лікуванні пародонтозу.

Олія чистотілу, на відміну від самої рослини, вважається безпечною, практично не має протипоказань і використовується навіть для лікування подразнень на шкірі маленьких дітей. Однак попередньо варто переконатися, що на чистотіл немає індивідуальної непереносимості. Тому використовувати його слід обережно. Краще починати з малих доз, поступово збільшуючи їх.

Склад : масляний екстракт чистотілу на оливковій олії.