Гідрогелеві патчі Bioaqua. один на вибір

Стартова ціна - 90 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

фото 1

Гідрогелеві патчі під очі з чорними перлами та портулаком Bioaqua Black Pearl Crystal Clear Eye Mask допоможуть наповнити вологою вашу шкіру, усунути набряклість і синяву під очима. Патчі виготовлені з якісного гідрогелю, просоченого спеціальною есенцією. Корисні компоненти просочення проникають у глибокі шари шкіри, наповнюючи її енергією й життєвою силою. Патчі є багатофункціональними, підходять для використання в зоні навколо очей, у зоні міжбровію та носо-губних складок.

фото 2

Гідрогелеві патчі з екстрактом водоростей мозуку Bioaqua Hydrating Moisturizing Eye Mask допоможуть усунути темні круги та прибрати набряклість навколо очей. Завдяки патчам ваша шкіра набуде здорового та свіжого вигляду і стане сяйливою.

80мл/60 шт

Спосіб застосування

Лопаточкою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі біля зони навколо очей гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 10-20 хвилин акуратно видаліть, а залишки цілющої есенції втріть у шкіру. Патчі можна використовувати також для чола та носо-губних складок.