Гідрофільний скраб-щербет для тіла

Стартова ціна - 165 грн

Бліц-ціна - 175 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Гідрофільний скраб-щербет для тіла

Вага 200г.

Склад:емульсіонний віск ;полісорбат 80;масляний екстракт чистотілу;олія нерафінована виноградної кісточки;цукор;від душка ванілі ;зелена міка;кориця.

Даруйте вашій шкірі процедуру, яка поєднує природну м'якість цукру в унікальній гідрофільній формулі! Контактуючи з вологою, гідрофільний скраб-щербет моментально перетворюється на ніжне молочко, забезпечуючи глибоке та делікатне очищення. У процесі використання ви відчуєте, як покращується кровообіг, шкіра стає еластичною та пружною, а також набуває м'якості та зволоженості.

Секрет продукту в його гідрофільній основі, що забезпечує легке і швидке змивання, ідеально підходить для нанесення на суху шкіру. Після процедури відчуття комфорту, м'якості та оксамитовості супроводжує вас весь день, роблячи кожний момент особливим.

Особливості гідрофільного скрабу-щербету для тіла :- унікальна гідрофільна формула;- глибокого очищення;- миттєве перетворення на молочко при контакті з водою;- активна лімфодренажна дія;- поліпшення кровообігу та тонусу шкіри;- зволоження та м'якість після першого застосування;- легкість та швидкість змивання;- підходить для нанесення на суху шкіру;- тривале відчуття комфорту після застосування.