Фітнес трекер розумний смарт годинник UWatch 119. Колір: чорний

Стартова ціна - 311 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
46 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Використовувати можливості мобільного телефону в спрощеному варіанті допоможуть смарт-годинник Smart Watch 119 Plus. Цей гаджет синхронізується зі смартфоном за допомогою Bluetooth і дозволяє дзвонити, а також відвідувати соціальні мережі, не виймаючи переговорний пристрій з кишені. Крім таких можливостей модель має ще одну особливість — стильний дизайн.

Смарт-годинник має інтерфейс, що відображає функції смартфона, за рахунок чого телефоном легко керувати. Через інтерфейс пристрою доступні такі функції:

управління камерою;

читання SMS;

зняття блокування смартфона;

моніторинг серцевого ритму та сну;

лічильники калорій, кроків та пройденої відстані.

Все це можна зробити всього за пару секунд, оскільки годинник завжди на руці, а не в кишені чи барсетці, де зазвичай носять телефон.

Ця модель відноситься до категорії розумного годинника. Годинник сумісний з операційними системами Android та IOS. Вбудований модуль Bluetooth версії 4.0 забезпечує стабільне швидкісне з’єднання зі смартфоном, тому телефон отримує команди без затримок. Функція вібрації при вхідному дзвінку або повідомленні дозволить не пропустити їх у шумних місцях. Доповнює зазначені технічні особливості наявність кольорового дисплея діагоналлю 1.3 дюйма.

Практичність даної моделі виражена знімним ремінцем, який легко замінити. Пристрій зручний за рахунок ергономічності, обумовленої компактними габаритами. Смарт-годинник оснащений акумулятором ємністю 150 мАг, який працює в помірному режимі до 15 днів. При цьому для повної зарядки цілком вистачає 120 хвилин. Довговічність та презентабельний зовнішній вигляд гарантує матеріал виготовлення TPU + пластик.

Можна замовити без ставки.