Есенція для обличчя Fresh Kombucha antioxidant facial тreatment еssence 20 ml

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 4 трав. 19:16


На Кашалоті 6 роки
77 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Есенція для обличчя Fresh Kombucha Antioxidant Facial Treatment Essence 20 ml

Антиоксидантна есенція для обличчя з чайним грибом Fresh Kombucha Antioxidant Facial Treatment Essence зволожує шкіру та зводить до мінімуму дрібні зморшки, роблячи шкіру гладкішою та сяючою. Ця рідка обробка забезпечує захист від внутрішніх та зовнішніх забруднень, покращує еластичність, вирівнює текстуру шкіри, підтримує здоровий колір шкіри, підвищуючи при цьому гладкість та яскравість. Вона також мінімізує зовнішній вигляд пор та тонких ліній, зволожує та готує до наступних кроків.

Основні інгредієнти:

Комбуча - ферментований чорний чай, багатий на антиоксиданти, допомагає розгладити шкіру, підвищити її сяйво і захистити від забруднень, які можуть призвести до появи передчасних зморшок і тьмяності шкіри.

Гіалуронова кислота - забезпечує довготривале та високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення та утворення передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки та тріщини.

Екстракт плодів африканської кигелії - допомагає згладити текстуру шкіри.

Екстракт шкірки мандарину - сприяє рівному кольору обличчя.

Спосіб застосування:

Акуратно погладьте очищене обличчя та шию долонями до повного вбирання. Використовуйте щодня, щоб підготувати шкіру до нанесення сироватки та зволожуючого крему.

__________________________________________

Дата виготовлення: 30.09.23 р.

Термін придатності: 30.09.26 р.

_________________________________________

Доставка: Укрпошта, Нова пошта – оплата доставки при отриманні.

____________________________________________

!!! ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ !!!

Будь ласка, робіть ставки обдумано. Якщо у чомусь сумніваєтеся чи Вас не влаштовує опис, вартість доставки – не робіть, будь ласка, ставки. Оскільки зробивши ставку -ВИ погоджуєтесь з умовами продажу і зобов'язуєтесь викупити товар.