Дитячий обруч led Hula Hoop

Стартова ціна - 49 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
147 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Хулахуп состоит из 7 частей, которые крепко и надёжно крепятся между собой. +10 лед шариков, которые мерцают при вращении!

Комплектация на фото

Привезён с Германии, упаковка немного подклеена скотчем, лопнула при транспортировке

***************************************

Класичні варіації обертання

Візьміть свій обруч і вирушайте з дітьми на вулицю. Кидайте виклик один одному, щоб хулахуп обертався навколо вашої талії і дивився, хто може тримати його найдовше.

Хоча фокус є однією з основ, для його засвоєння потрібна практика. Затягнувши один одного, заохочуйте одне одного спробувати щось приємніше: змістіть обруч вгору-вниз по шиї, або візьміть пару обручів і подивіться, чи зможете ви крутити по одному на кожній руці одночасно.

Зробіть цілі

Якщо ви встановите свої обручі на землю або підпираєте їх вертикально до стіни або дерева, ви можете використовувати їх як мішені для мішків для мішків, повітряних кульок або пінного дартсу.

Хочете чогось більш складного? Використовуйте мотузку, щоб підвісити обруч від променя ігрового майданчика або гілки дерева, щоб створити рухому ціль.

Вгору, вниз, під, над

Якщо у вас є група, почніть цю класичну гру. Нехай троє чи четверо дітей стоять у великому обручі, який вони тримають на рівні талії, не користуючись руками.

Потім попросіть їх покрутити обручем на шиї або вниз по щиколотках (знову ж таки, без рук). Ви також можете попросити їх спробувати перейти групою зсередини обруча назовні, не дозволяючи йому торкатися землі.

Прокрутіть

Протягом століть діти використовували палички, щоб катати вертикальні обручі уздовж землі. Для сучасного прийому «перекочування обруча» нехай ваша дитина подивиться, наскільки далеко вони можуть закотити обруч палицею або рукою, перш ніж він впаде.

Отримавши обруч, котяться крейдою, намалюйте крейдою лінію і киньте виклик їм простежити шлях обручем. Для додаткового виклику поставте перешкоди (наприклад, маленькі конуси, пластикові боулінги або навіть газонні стільці) або створіть розумний лабіринт, щоб вони могли орієнтуватися.

Обруч-скотч

Для цієї гри вам знадобиться кілька обручів. Покладіть кожен обруч на землю за схемою, через яку ваша дитина може підскочити. Ви також можете влаштувати два паралельні ряди обручів, щоб діти пробігались, як шина.

Домашня база для тегу

Незалежно від того, яку версію тегу ви вибрали для відтворення, ви можете використовувати хулахуп як домашню базу або призначені безпечні зони.

Просто переконайтеся, що всі погоджуються з правилами домашньої основи обруча (гравець може стояти в обручі лише десять, не більше одного-двох гравців на обруч одночасно тощо).

Кільце кидання

Розмістіть два обручі на відстані приблизно вісім футів (можливо, вам доведеться регулювати відстань залежно від віку та навичок гравців). Дайте кожній дитині одну-дві мішки з квасолею. Мета полягає в тому, щоб кинути свої мішки (боби) в обруч супротивника, водночас не даючи мішкам супротивника приземлитися у власному обручі. Вони можуть використовувати руки, ноги або будь-яку іншу частину свого тіла, щоб відхилити вхідні мішки.

Трохи більше планування та мислення щодо безпеки, спробуйте людську версію:

Попросіть одну дитину надіти велосипедний шолом і стояти нерухомо всередині основи обруча. Потім інші гравці можуть по черзі намагатися перекинути хула-хуп над людською ціллю із заздалегідь визначеного місця. Кожна дитина може мати поворот надягаючи шолом, і ви можете зробити гру більш складною, збільшуючи відстань початкової точки для жеребкування з кожним раундом.

Стрибок обручем

Нема стрибкової мотузки? Без проблем! Покажіть своїй дитині цей акуратний обманний фокус.

Встаньте з обручем вертикально перед своїм тілом, а потім переверніть його до своїх ніг. Далі стрибніть через нього, поверніть його назад за собою, потім через голову і назад туди, з чого ви почали.

Щоб уникнути шкірних колін, попросіть малюка спробувати його у дворі на м’якій землі, на випадок, якщо вони спіткнуться.

Передайте Обруч

Ця гра в хулахуп чудово підходить для пікніків, перерв чи свят на дні народження, де у вас є ціла група відвідувачів.

Нехай усі візьмуться за руки і стануть у лінію чи коло. Щоб розпочати гру, накиньте обруч на руку гравця. Звідти решта групи повинна пропустити обруч по лінії або по колу, не відпускаючи рук один одного.

Вгору високо

Це звучить просто, але цей фокус складніший, ніж здається.

Нехай діти по черзі підкидають хулахуп прямо в повітря з метою зловити його на шляху вниз. Тільки не забудьте поставити безпеку кожного на перше місце: спостерігачі можуть захотіти бути чіткими, поки ваші діти намагаються освоїти це.