Відгуки YuliyaD , стор.2

позитивних - 101 негативних - 2

Дякую за красиву лялю, рекомендую приємного і відповідального продавця аукціону, товар якісний,повністю відповідає опису,швидка доставка. Вдалих Вам продаж))
Shura777 21 бер. 17
Неодноразово замовляю постіль і всім рекомендую цього прекрасного продавця!завжди швидко,вчасно, тільки приємні враження від співпраці!!!а головне- такої ціни на ТМ "Ярослав" я більше ніде не зустрічала))
mandry 9 бер. 17
Рекомендую приємного і відповідального учасника аукціону!Шкарпетки,які спочатку здались надто тонкими, виявились міцними і якісними .Дякую за хороший товар і бажаю удачі!
Anna_Noco4ku 9 бер. 17
Дякую за гарні овочі і рекомендую продавця аукціону, все сподобалось. Бажаю вдалих продаж!
Malvinka 9 бер. 17
Дякую за посилочку і рекомендую порядного і чесного продавця. Товар повністю відповідає опису,швидка доставка і приємні враження , бажаю Вам вдалих продаж!
Vasilisa 9 бер. 17
Дякую за покупку і рекомендую приємного і відповідального покупця! Швидка оплата і позитивні емоції від спілкування))
YulChik 9 бер. 17
Дякую за прекрасний лот і приємне спілкування.Тільки найкращі рекомендації і побажання вдалих продаж!
Rozochka1217 8 лют. 17
Рекомендую приємного і відповідального учасника аукціону,товар повністю відповідає опису,швидка доставка,тільки приємні враження. Гарних Вам продаж!!
duna_vesta_shop 8 лют. 17
Рекомендую приємного і відповідального організатора СП. Замовляла чоловічу рубашку, якість сподобалась,розмір підійшов. Дякую Вам ,вітаю з наступаючими святами і бажаю вдалих продаж)))
Krayola 20 груд. 16
Рекомендую організатора СП і дякую за класні сніголіпи!!!
kalamburka 14 груд. 16
Дякую за гарний бюстик,покупкою задоволена на всі 100%. Рекомендую як організатора СП і приємну людину,бажаю вдалих продаж!!!
OlgaLB 13 груд. 16
Рекомендую приємного і відповідального учасника аукціону, товар повністю відповідає опису, хорошої якості. Дякую Вам за рейтузики і бажаю всього найкращого)))
ilonaslava 16 лист. 16
Дякую за цікаву гру і рекомендую приємного, оперативного і відповідального учасника аукціону, картки гарної якості, швидка доставка ,хороша упаковка. Вдалих Вам продаж))
XTRAIL 16 лист. 16
Спасибі за джинси в ідеальному стані, рекомендую відповідального,чесного, приємного продавця аукціону!
tanetta 31 жовт. 16
Дуже позитивні враження від відповідального продавця і приємної людини. Дякую за гарну туніку в прекрасному стані, вдалих Вам продаж в всього найкращого!!!
tanya_tanysha 31 жовт. 16
Дякую за шкарпетки і рекомендую приємного і відповідального продавця аукціону,бажаю Вам всього найкращого,вдалих продаж!
silviyaa 28 жовт. 16
Рекомендую відповідального і приємного продавця, товар повністю відповідає опису, в прекрасному стані, оперативна доставка. Дякую за кофту і бажаю вам хороших продаж!
Tanya_87 19 жовт. 16
Дуже приємне враження від покупки, товар в ідеальному стані, порядний і приємний продавець,швидка доставка, дякую за комбінезон і бажаю вдалих продаж)))
GYAV0106 19 жовт. 16
Чудовий продавець, приємна людина,тільки найкращі рекомендації, нехай Вам щастить в усьому))
cat_helena 28 вер. 16
Дякую за можливість спробувати кілька ароматів за приємною ціною!Дуже хороші враження від покупки і спілкування! Бажаю вдалих продаж))
Cristal 28 вер. 16
Дякую за гарну футболочку, яка повністю відповідає описаному на аукціоні. залишились тільки приємні враження від покупки, бажаю Вам всього найкращого і вдалих продаж!
valentina07 15 вер. 16
Мої найкращі рекомендації учаснику аукціону, було дуже приємно мати справу)) швидка відправка,якісний товар,приємне спілкування. Дякую Вам і бажаю хороших продаж!
Kalinichenko 5 серп. 16
НИКОГДА не покупайте ничего у этого человека, иначе,как мошенницей, я назвать ее не могу. выиграла на аукционе куртку за 40грн (блиц был 150грн),состояние заявлено как отличное ,без дефектов. на деле куртка оказалась с затхлым запахом и вся в желтых пятнах,одеть ребенку ее просто стыдно,человек зарабатывает наглым обманом
Solnse 12 лип. 16
Тільки найкращі рекомендації учаснику аукціону і просто приємній людині. отримала позитивні емоції від покупки і спілкування, товар в ідеальному стані. Дякую за класні туфельки для моєї доні і бажаю вдалих продаж !!
helina 17 черв. 16
Рекомендую відповідального і приємного учасника аукціону. Виграла дуже гарне платтячко і залишилась повністю задоволеною покупкою, все повністю відповідало описанню. Дякую Вам і бажаю вдалих продаж))
cdtnf 26 трав. 16
Хочу подякувати Ельвірі за гарну туніку, рекомендую всім приємного,відповідального,акуратного продавця!!Виграний лот відразу ж був відправлений,річ в прекрасному стані,тільки найкращі побажання вдалих продаж!!!
elvira17 26 трав. 16
Не рекомендую потенційним покупцям витрачати свій час на аукціон в цієї людини,так як лоти не продаються!Більше того,поки я не написала, вона навіть не спромоглася повідомити,що лот продавати не буде.Нечесний і непорядний продавець!!!
Tanya21 27 квіт. 16
Дякую за гарну кофтинку, тільки позитивні враження від спілкування!Відповідальний учасник аукціону,товар повністю відповідає опису. Рекомендую! Гарних Вам продаж!
malinkaUman 26 квіт. 16
Рекомендую приємного і відповідального продавця,купувала кофтинку на аукціоні,річ прекрасної якості ,дуже дякую. Тільки приємні враження і найкращі рекомендації, вдалих Вам продаж!!!
Rozohca 26 квіт. 16
Рекомендую відповідального учасника аукціону,товар повністю відповідає описанню,швидка відправка. дуже дякую,вдалих Вам продаж))
annbond 18 квіт. 16
Порядний учасник аукціону,товар повністю відповідає опису,швидка доставка і якісне пакування. Дякую Вам,хороших продаж))
Marina18 5 квіт. 16
Рекомендую відповідального і приємного учасника аукціону,товар повністю відповідає опису.Гарних Вам продаж
In_guru 24 лют. 16
Рекомендую продавца аукциона, быстрая отправка,полное соответствие товара описанию. Удачных Вам продаж))
lisionok_z 14 лют. 16
Рекомендую ответственного и приятного продавца аукциона. Товар полностью соответствует описанию,быстрая отправка. Спасибо за красивую кофточку,удачных Вам сделок)))
Helen_ 1 лют. 16
Рекомендую приятного и ответственного покупателя.Спасибо за покупку и мои наилучшие пожелания вам и Вашей семье))
Margo16 8 січ. 16
Спасибо за покупку,рекомендую как ответственного и оперативного покупателя аукциона
Евгения 24 груд. 15
Дякую за покупку і оперативну оплату, і безумовно рекомендую, як дуже приємну у спілкуванні людину і відповідального покупця!Вдалих Вам продаж і покупок, веселих свят і всього самого найкращого Вам і Вашій родині!!
keksik 24 груд. 15
Рекомендую порядного учасника аукціону і приємну людину. Смачний конфітюр,замовляли апельсиновий,син в захваті
Olesichka 22 груд. 15
Рекомендую ответственного участника аукциона
mamochka3princess 15 груд. 15
Спасибо за покупку,замечательный покупатель,быстрая оплата (больше стоимости лота),приятное общение. Рекомендую!
meta08 10 груд. 15
Рекомендую приятного и ответственного продавца,быстро и качественно))
ярина 8 груд. 15
Спасибо за покупку,рекомендую учасника аукциона
Fialk_a 8 груд. 15
Мои самые лучшие рекомендации учаснику аукциона. Спасибо за покупку,всего Вам наилучшего!!
Rad4kv95 24 лист. 15
Мои наилучшие рекомендации продавцу аукциона. Товар полностью соответствует описанию,быстрая доставка и очень приятный в общении человек,готовый идти на уступки. Хороших Вам продаж))
hrom83 21 лист. 15
Рекомендую ответственного покупателя аукциона,быстрое подтверждение заказа и оплата
mariam1981 16 лист. 15
Приятный и ответственный участник аукциона,очень быстрая оплата.Спасибо за покупку,носите с удовольствием!
Алла 14 лист. 15
Приємний і відповідальний учасник аукціону,швидке підтвердження і оплата. Дякую за покупку
radionata 14 лист. 15
Дякую за гарний товар. Виграла лот в аукціоні,відправили швидко,мої найкращі рекомендації
Rusalka89 12 лист. 15
Спасибо за покупку!Рекомендую как оперативного и порядочного покупателя
Alina_cool 11 лист. 15
Хороший і відповідальний покупець,мої найкращі рекомендації,виграла аукціон,швидко оплатила. Дякую за покупку
Mario 10 лист. 15