Відгуки Ylaska , стор.3

позитивних - 275 негативних - 3

Чудовий продавець аукціону і шапочка класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця.
magazin_shop 10 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і русалка класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
aleks1811 10 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і Монстер хай класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
natali_5 10 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і лего класне) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
LediMeri 10 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і реглани класні ) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
Andaines_SHOP 10 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і спідничка класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
Anastejha 10 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і жилетка класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
SonaMay 10 лист. 18
Чудовий покупець аукціону. Спілкування ввічливе та приємне. Оплата швидка. Рекомендую.
Tanya1508 8 лист. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Дякую за штанці, спробую випрати)
lenokt 3 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і кардиган нормальний) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
opt_2014 19 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і шапочка класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
Tatyana1402 19 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону, тому я купувала ще 1 шапочку для себе і вона класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
Galina1984 19 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і шапочки класні) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
Galina1984 19 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і лосіни Нм - класні) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
vanna2009 19 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і штани класні) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
Prodamode 19 жовт. 18
Продавець аукціону і костюм так собі. Костюм з спідничкою не відповідає фото і описові. Відправка товару не швидка (довго чекала номеру ттн і дивлячись на відгуки - переживала) але спілкування було ввічливе і тактовне. Товар я отримала - реглан норм, а штани з спідничкою "обнять і плакать", так все криво. Посилку отримала за це дякую.
Vladka581 19 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і костюм гарний) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
Prodamode 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і куколка Енчантімалс класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас)
lyuda1208 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і куколка Жасмін супер) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
lyuda1208 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і шапочка супер) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
Nutochka87 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і штани супер) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
Marija1991 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і набір (шапочка і хомут) супер. все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
Anastejha 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і кофта супер) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
RushakOleg 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону і штани супер) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
SvetlankaS 3 жовт. 18
Чудовий продавець аукціону. Відправлення посилочки швидке, якість костюму чудова. Спілкування ввічливе і приємне. Тому звісно Рекомендую.
Merilani 13 вер. 18
Чудовий продавець аукціону. Відправлення посилочки швидке, якість туфельок чудова. Спілкування ввічливе і приємне. Тому звісно Рекомендую.
kapusha 13 вер. 18
Чудовий продавець аукціону. Відправлення посилочки швидке, якість куртки відповідає описові. Хоча прийшла не з тим значком (продавець погодилася поміняти). Спілкування ввічливе і приємне. Тому звісно Рекомендую.
LERKALAPA 13 вер. 18
Чудовий продавець аукціону. Виграла Дитячу пишну сукню. Сукня прийшла з невеличкими плямами хоч і була попрана (так в ідеальному стані), продавець постійно була на зв'язку, не включала режим " * ". Сукню залишила собі, пришивши на плямки квіточки (так як вони не величкі - розміром в пшонинку і їх не багато) але про це, будь ласка, вказуйте надалі в описові до лоту. Тому продавця рекомендую за терпіння, ввічливість, тактовність і звісно сукню! Дитина задоволена і я також. Рекомендую! Гарних Вам продажів та завітаю до Вас ще)
Чудовий продавець аукціону. Відправлення посилочки швидке, якість футболок чудова. Спілкування ввічливе і приємне. Тому звісно Рекомендую.
Alen_chik 3 вер. 18
Чудовий покупець аукціону. Швидка оплата, приємне спілкування. Рада співпраці, заглядайте ще на аукціон)
Yulya2016 31 серп. 18
Рекомендую чудового продавця. Дуже чесна, ввічлива, справедлива Дівчина. Замовляла сукню у Сп, все чудово. Продавець вирішила усі виникші проблеми під час замовлення і відправлення. Дякую величезне, постійно Ви були на зв'язку. Також дякую Вам велике за чесність, людяність та терпіння. Прийду до Вас ще) та звісно рекомендую!!!
Tatyasha 25 серп. 18
Рекомендую як чудового покупця аукціону.
natam 21 серп. 18
Чудовий продавець і товар! все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
Anastejha 14 серп. 18
Класний продавець і товар! все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду до Вас ще)))
Martata 13 серп. 18
Рекомендую чудового продавця аукціону. Футболку отримала, якість чудова. Спілкування тактовне і приємне. Відправка посилки швидка. Тому звісно Рекомендую.
kristinkis 11 серп. 18
Рекомендую чудового продавця аукціону. Толстовку отримала хоч і не було номера ттн. Якість чудова. Спілкування тактовне і приємне. Відправка посилки швидка. Прийду до Вас ще і звісно Рекомендую!
Prodamode 11 серп. 18
Рекомендую чудового продавця аукціону. Футболку отримала хоч і не було номера ттн. Якість чудова. Спілкування тактовне і приємне. Відправка посилки швидка. Це уже моя друга посилка у продавця. Прийду до Вас ще і звісно Рекомендую!
GRstyle 10 серп. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Natali_Smelaya1 7 серп. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Продажа лоту (футболки) навіть за одну ставку, дякую. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Angel_Ok 2 серп. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Продажа лоту навіть за одну ставку, дякую. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Sunrain 31 лип. 18
Чудовий продавець аукціону. Виграла лот для декору нігтів) спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Mila_Panas 28 лип. 18
Чудовий продавець аукціону. Виграла 2 лоти для декору нігтів) спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
NatashaN 28 лип. 18
вання ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
NatashaN 28 лип. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
kesemukrainaa 26 лип. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе.
Відправлення посилочки не дуже швидке і без номера ттн (від 6.07 до 13.07 так і не дочекалася його). Продавця рекомендую але пишіть номери ттн. Дякую.
zlato4ka123 17 лип. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Yulia_P 17 лип. 18
Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Sarna 17 лип. 18
Класний продавець. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Хоч і укрпошта згубила посилку. Але все відшкодувала пошта. Продавець постійно був на зв'язку і переживав за посилку разом зі мною. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду до Вас ще)))
Tanyagudz 17 лип. 18
Фліска відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду до Вас ще)))
Vikysi85 17 лип. 18
Класний продавець і товар! все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду до Вас ще)))
yar3112 17 лип. 18