Відгуки ValenDuko , стор.4

позитивних - 175 негативних - 0

Рекомендую чесного та відповідального продавця. Дякую за сюрприз ))) Гарних та легких вам продажів, відповідальних та вдячних покупців!
aleksis01 27 лист. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Товар відповідає опису та фото. Гарних та легких вам продажів!
tysia23y 27 лист. 18
Рекомендую відповідального та чесного продавця. Незважаючи на непередбачувані обставини, про які продавець повідомила, посилка відправлена швидко. Гарних та легих вам продажів!
drugi 27 лист. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Отримала новорічні статуетки та свічки. Все в гарному стані, статуетки
із батарейками. Гарних вам продажів, вдячних покупців та удачі!
ViktoriyaV 23 лист. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Оперативна відправка та якісний товар. Гарних вам продажів та вдячних покупців!
beautyshopavon 22 лист. 18
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця. Гарних вам продажів та вдячних покупців!
Ole1Ole 20 лист. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Гарних вам продажів та вдячних покупців!
elena110999 16 лист. 18
Рекомендую чесного та оперативного продавця. Гарних вам продажів та відповідальних покупців!
Irena 16 лист. 18
Рекомендую приємного, чесного та відповідального продавця. Дякую за якісний товар та швидке відсилання. Удачі в продажах та щедрих покупців!
AnnaLate 16 лист. 18
Рекомендую чесного продавця. Товаром задоволена. Удачі вам в продажах та вдячних покупців!
orimarina 15 лист. 18
Рекомендую порядного та відповідального продавця. Товар відповідає опису та термінам придатності. Гарних вам продажів та вдячних покупців!
Larka22 14 лист. 18
Рекомендую приємного та оперативного продавця. Отримала шапочку, відповідає фото та опису. Удачі вам в продажах та вдячних покупців!
Elelika 14 лист. 18
Рекомендую! Отримала зимні черевички-дутіки для мами, розмір підійшов, відповідають фото та опису. Удачі вам та вдалих продажів!
SonaMay 13 лист. 18
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця.Товар відповідає фото та опису. Удачі вам та вдалих продажів!
AnnaLate 13 лист. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Отримала черевички для мами, розмір підійшов, відповідають опису . Гарних Вам продажів та вдячних покупців!
fenumur 10 лист. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Отримала шапочку, відовідає фото, розмір підійшов, гарна якість. Удачі Вам та гарних продажів!
Lilya9 9 лист. 18
Рекомендую. Товар відповідає опису та підійшов по розміру. Гарних вам продажів та відовідальних покупців!
Nelya1986 7 лист. 18
Рекомендую чесного та приємного продавця. Отримала косметичний набір, все запаковане, термін придатності хороший. Гарних вам продажів та відповідальних покупців!
Elena_ParfumLUX 7 лист. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Товар відповідає опису. Гарних вам продажів та удачі!
orimarina 5 лист. 18
Рекомендую. Отримала шапочку та снуд, якість хороша, колір пудра в реальності кращий ніж на фото. Бажаю вам гарних продажів та відповідальних покупців.
irik1995 2 лист. 18
Рекомендую. Отримала зимні спортивні черевики утеплені хутром. Відповідають фото, розмір підійшов, дуже легенькі та теплі. Гарного вам настрою та удачі в продажах.
SonaMay 2 лист. 18
Рекомендую. Отримала лосіни на флісі з бордовими вставками. Розмір підійшов чудово, відповідають фото, гарної якості. Бажаю вам вдалих продажів та відповідальних покупців.
SonaMay 2 лист. 18
Рекомендую продавця. Отримала лосіни, відповідаюь фото та опису, розмір підійшов чудово. Успішних вам продажів та відповідальних покупців.
innel 31 жовт. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця. Отримала брючні лосіни, відповідають фото, розмір підійшов, швидка відправка. Гарних вам продажів та чесних покупців.
Larka22 31 жовт. 18
Рекомендую приятного и вежливого продавца. Получила перчатки, подошли прекрасно, соответствуют фото. Большое спасибо за быстрые ответы и отсылку. Удачи вам и ответственных покупателей!
Elelika 31 жовт. 18