Відгуки Uljka , стор.6

позитивних - 502 негативних - 11

Рекомендую відповідального продавця СП.
Yana1 21 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Купляла б/у джинсовий напівкомбінезон шорти - стан ідеальний! Покупкою задоволена. Рекомендую! !!
Dever 21 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла б/у джинсовий сарафан - стан ідеальний! Рекомендую! !!
Ivushka 21 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Купляла б/у реглан - стан ідеальний. Рекомендую! !!
sveta2530 21 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Виграли лот по невисокій ставці із двома джинсовими сарафанами - претензій до товару немає. Рекомендую.
ViktoriyaBeda 11 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товаром задоволені.
Juliya777 11 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Купляла б/у джинсовий сарафан - зауважень немає. Рекомендую!!!
Ljaljusja 11 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Купляла капронові носочки, покупкою задоволена. Доставка УП миттєва)))
ElenaNape 11 трав. 17
Рекомендую дуже відповідального продавця аукціону. Товар купую не вперше. Речі б/у дійсно всі в ідеальному стані та фірмові. Рекомендую!
Bohdana_Sh 10 трав. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляю не вперше! Зараз купили кросовки для дівчинки. Супер. Однозначно тільки хороші рекомендації до співпраці!!!
Koranna 10 трав. 17
Рекомендую відповідального та уважного продавця аукціону. Купляли дитячі туфлі для дівчинки. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка УП. Рекомендую до співпраці!!!
YarunaStarShop 30 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли штани для хлопчика, задоволені покупкою.
Yulia01 21 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли босоніжки відкриті для дівчинки 2 пари. Якість-ціна відповідають повністю!
ChocoLedy 21 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли босоніжки відкриті для дівчинки 2 пари. Якість-ціна відповідають повністю!
ChocoLedy 21 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли джинси б/у. Стан нормальний.
auekksu 21 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляла жіночі макасіни. Ціна-якість повністю відповідає.
tanya518 21 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли крокси для дівчинки. Якість-ціна відповідають повністю.
LazKa 21 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли набір трусиків, враховуйте заміри, оскільки товар трохи маломірить!
Oksanaa 21 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні.
AnnaKonda 21 квіт. 17
Рекомендую дуже уважного та відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису. Дякуємо за подарунок-сюрприз. Рекомендую
dudaa 19 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Вже не вперше купляємо речі. Дійсно товар якісний та в ідеальному стані, все як описано а лоті. Оперативна та акуратна упаковка УП. Рекомендую
Bohdana_Sh 19 квіт. 17
Рекомендую дуже відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Купили туфлі лакові - супер. Отримали до свят, безмежно вдячні за оперативну відправку УП. Рекомендую
Koranna 19 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Купляли б/у реглан-поло, задоволені. Оперативна відправка УП. Рекомендую!!!
KaterinaL 5 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Купляли б/у літні штани, крім того отримали подарунок від продавця, що дуже приємно!!! Рекомендуємо!
irina_zt 2 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли б/у футболку-поло. Товар хороший. Рекомендую до співпраці!
Senichka_ 1 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця СП. Дуже добра, уважна, ввічлива та порядна людина. Купляли шкіряні босоніжки. Товар повністю відповідає опису. Оперативна відправка УП. Рекомендую до співпраці!
jeni4ka 1 квіт. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли макасіни для дівчинки.
MarichkA 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли панамку на літо)
Anna2002 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні.
Tati_pl 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли б/у джинси для хлопчика.
vitali 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли трикотажний костюмчик, сподобався!
Elena_Rudenko 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли спортивні штани, супер!
Elena_Rudenko 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли нові тапочки для хлопчика. Супер!!!
Wladalina 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли два наборчика на літо для дівчинки, супер!
Gostepriimnaya 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли б/у платтячко для дівчинки.
YuliAnnA 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні.
Yulia1986 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли нові кеди для хлопчика та для дівчинки. Все супер. Оперативна відправка!
kovskaja 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли нові кеди для хлопчика та для дівчинки. Все супер. Оперативна відправка!
kovskaja 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли дитячу шапочку для хлопчика на весну. Все підійшло та сподобалося.
YuliyaM 29 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли дитячу сорочку б/у. Стан ідеальний! Рекомендую!!!
Romawka 29 бер. 17
Не рекомендую. Продавець відмовився продавати лот, оскільки його не влаштовує виграшна ставка - занизька. Марна трата мого часу, який могла витратити на купівлю іншого лоту. Направляю також лист модератору про непродаж лоту для надання ЖК продавцю. Не рекомендую.
AllaS 26 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Речі в ідеальному стані. Купила б/у футболочки доя дівчинки. Супер! Продавець дуже доброзичливий, ввічливий та уважний. Рекомендую.
Bohdana_Sh 23 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли дитячі трусики Дісней. Товар повністю відповідає оголошенню. УП лояльна та оперативна. Рекомендую!
teyka 23 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купили демочеревички для хлопчика. Товар повністю відповідає оголошенню. Оперативна відправка УП. Рекомендую.
OlgaM 10 бер. 17
Рекомендую продавця аукціону. Вже не вперше купляли шапочку для хлопчика. Задоволені. УП оперативно! Рекомендую!
ChocoLedy 6 бер. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла туніку для дівчинки. Товар хороший. Оперативна відправка. Рекомендую.
Nata2912 27 лют. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла дитячу футболку. Товар хороший. Оперативна відправка. Рекомендую.
tata2222 27 лют. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли кросовки. Товар хороший. Оперативна відправка. Рекомендую.
Nataly_Portman 27 лют. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла жіночу білизну. Товар хороший. Оперативна відправка. Рекомендую.
Valeri 27 лют. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла жіночу білизну. Товар хороший. Оперативна відправка. Рекомендую.
Valeri 27 лют. 17