Відгуки Uljka позитивні, стор.7

позитивних - 502 негативних - 11

Рекомендую відповідального продавця. Товар повністю відповідає опису.
elena72 27 лют. 17
РЕКОМЕНДУЮ відповідального продавця СП.
mamulichka 9 лют. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка УП. РЕКОМЕНДУЮ!
Ivankoo 5 лют. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли махрову піжаму - супер! Товар відповідає опису в оголошенні, оперативна відправка УП. РЕКОМЕНДУЮ!
alenka13_ 5 лют. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла джинсовий комбінезон на флісі б/у. Товар повністю відповідає опису в оголошенні, чистий, без дефектів. Оперативна відправка УП. Рекомендую!
homychok 21 січ. 17
Однозначно РЕКОМЕНДУЮ продавця аукціону та СП. Купляла багато товару у продавця, штани для дітей на флісі, штани для себе утеплені. Рекомендую!
Zamriyana12 21 січ. 17
Рекомендую дуже уважного та відповідального продавця аукціону та СП. Купляла жіночі утеплені штани. Товаром задоволена. Оперативна відправка. Дякую, рекомендую!
Zamriyana12 21 січ. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла дитячі штани для дівчинки на флісі. Товар відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка УП, доброзичливий продавець. Однозначно рекомендую!
Zamriyana12 21 січ. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла тапочки жіночі, товар відповідає опису в оголошенні, оперативна відправка. Рекомендую!
vesna5 11 січ. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар купляю не вперше, задоволені і товаром і обслуговуванням та доставкою УП. Рекомендую!
ChocoLedy 11 січ. 17
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли пов'язку на голову ручної роботи.
Katalea 31 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. "Золоті" руки! Дякуємо за носочки для малечі.
Li_diya 31 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Веселих свят та вдячних покупців!)
parfumka 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар хороший. Продавець уважний та чесний. Веселих свят!
Alonyshka 24 груд. 16
Рекомендую відповідального та уважного продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка. Веселих свят!
pugachenok 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка. Веселих свят!
ir4a78 24 груд. 16
Рекомендую дуже хорошого продавця аукціону та порядну і добродушну людину. Всіх благ та веселих свят. Будьмо здорові)
Lyolia 24 груд. 16
Рекомендую продавця аукціону. Всіх Вам благ і дай Бог ще помагати всім кому потрібно Вашим бальзамом.
Lyolia 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Дай Бог довгих років життя та сили допомагати людям за допомогою Вашого бальзаму. Будьмо Здорові! Веселих свят!
Lyolia 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Реглан для хлопчика хорошої якості, відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка.
mamakirusi 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Дитячі рукавички супер!
Milena15 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка. Купляли набір шапочка та шарф для дівчинки. Супер!
pugachenok 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону, СП та Клумби. Уважний та доброзичливий до покупців. Купляла вже не вперше товар, дійсно хороший. Оперативна відправка. Рекомендую.
Lucky89 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли колготи Дюна. Товар відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка.
duna_vesta_shop 24 груд. 16
Рекомендую продавця СП. Купляли новорічні скатертини. Товар супер. Дійсно з ними вже хочеться пошвидше свят. І на подарунок підходить. Рекомендую і продавця і її товар! !!
KatushaTT1 24 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Уважний до клієнта, оперативна відправка, товар відповідає опису в оголошенні.
Valentina___ 21 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар дійсно хороший. Уважний та ввічливий продавець, завжди йде на зустріч покупцю!!!
Leroza 14 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Вже не вперше замовляємо шапочку для хлопчика, товар дійсно хороший.
ChocoLedy 14 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця і організатора СП. Купляли тапочки, ціна-якість задовільняють, ортопедичні! Рекомендую.
Ekotapok 14 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Оперативна відправка УП. Уважне ставлення до покупця та врахування всіх побажань. Завжди йде на зустріч покупцю! Рекомендую.
Lucky89 11 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця СП. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляла рукавички+мінетки чорні. Вдалих Вам продажів!
Vesnyshka_ 11 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Вже не впершу купую взуття. Товар супер. Тільки найкращі рекомендації. Оперативна відправка УП.
ayvi7 2 груд. 16
Рекомендую даного продавця аукціону. Вже не вперше купую різні шарфи в даного продавця. Товаром задоволена. Оперативна відправка УП. Уважний та доброзичливий, а головне відповідальний продавець аукціону. Рекомендую!
Myza999 1 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляла рукавички. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Оперативна УП. Рекомендую до співпраці.
Toriya 1 груд. 16
Рекомендую відповідального продавця СП. Купувала перчатки+мінетки. Товар хороший, відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка.
Bysinka60777 30 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли чорні перчатки-мінетки. Оперативна відправка УП. Вдалих продажів!
ir4a78 29 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Варєшкі дійсно дуже теплі, йдуть на велику руку))) Дякую.
Lesenok88 23 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні. Купляли трикотажні перчатки. Єдине що це швидше осінь та весна, а не зима. Але товар хороший. Дякую.
marica 23 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купляли шапочку для дівчинки. Товар відповідає опису в оголошенні.
ketket 23 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар відповідає опису в оголошенні.
Svetylia 23 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Миттєва доставка.
Natashanikol_len 23 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Вже вдруге купуємо шапку-ушанку, тепер на подарунок. Відправка УП миттєва.
Nikolia 21 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купуємо манішки вже не вперше. Цього разу взяли 3 шт на подарунки. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Швидка відправка.
Alonyshka 21 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купували шкіряні перчатки. Супер!
Olya_lya 21 лист. 16
Рекомендую відповідального покупця аукціону. Миттєва оплата, доброзичливий співрозмовник. Рекомендую.
Natali_ya 21 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Купили хлопчику валянки. Товар дійсно хороший, повністю відповідає опису в оголошенні. Оперативна відправка УП.
Salam 17 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Вже вдруге купуємо дитячу шапочку, тепер на подарунок. Товар дійсно хороший.
ChocoLedy 17 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця СП. Замовляли новорічні носочки. Рекомендую.
tanyazadolina 9 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає опису в оголошенні. Швидка відправка УП.
irina198024 9 лист. 16
Рекомендую покупця аукціону. Швидка оплата. Дякую за покупку, носіть на здоров'я!
Lisochek 5 лист. 16