Відгуки Sucha , стор.10

позитивних - 470 негативних - 2

Все сподобалось .....і співпраця і лот...Порядний і аперативний продавець...до того ж- дбайливий. Раджу до співпраці!!!!!
Alevtina 7 вер. 16
Відповідально-дбайливий продавець....чесний і комунікабельний. Приємна в спілкуванні.... Всим задоволена......Рекомендую
Tanya75 30 серп. 16
Стаканчиком дуже задоволена (міцний і не має запаха) Відповідальний продавець, оперативний....Приємно співпрацювати з чесними людьми!!!!
Valentina___ 30 серп. 16
Відповідальний і оперативний продавець, я довольна тримачем для щіток (не смердять і міцніші ніж я думала).Співпраця мені сподобалась.
Рекомендую
zorro 30 серп. 16
Аперативний і відповідальний продавець. Приємно співпрацювати з порядними людьми.....Мені все сподобалось, я задоволена!!!!!!
Nadia1909 26 серп. 16
Дуже креативний і суперовий продавець!!!! Якістю трусів ( чоловічих) задоволена!!! Відповідальна і аперативна......Раджу!!! Я в захваті!!!
S_Merva 26 серп. 16
Щітки отримала -- задоволена, м"якеньки і еластичні... все так як в описанні... Продавець відповідальний ..... Я всим задоволена!!!!!
Jylia21 23 серп. 16
Ну не знаю як кому.....а я всим довольна. Відповідальний продавець....прблем з доставкою не було....лот відмінний ( запаски на бритву) Раджу до співпраці!!!
aqswdefr13 23 серп. 16
Купальником довольна!!! Продавець відповідальний і аперативний...Співпрацею я задоволена!!!! Всим раджу!!!!!
Alenyhka 23 серп. 16
Я всим довольна!!! Шапка супер ...і по якості.....взагалі( шапка ліпше ніж в опису) !!! Дуже аперативний і відповідальний продавець . Я і дитина дуже довольні!!!!!
ketket 23 серп. 16
Відповідальний і дуже аперативний продавець. Костюмом я більше ніж задоволена!!! Все організовано і порядно! Раджу до співпраці....
irena0101 23 серп. 16
Аперативний і відповідальний продавець. Я всим дуже задоволена. Якість купальника - чудова! Всим рекомендую......!!!
Ircha 23 серп. 16
все отримала, продавець відповідальний...
Vasiuta 13 серп. 16
Супер продавець, оформлення і доставка лоту в рекордну кількість часу, відповідальна...якість олівців відмінна, ще й бонус в посилці..!!!!!Приємно працювати
Marjasia 13 серп. 16
Відповідальний і порядний продавець , я особисто всим довольна , замовлення оброблено швидко і без перешкод!!!!
SSvetik 11 серп. 16
дуже всим задоволена!!! якість купальника супер, продавець чесно описала товар...хоч я недоліків так і не побачила... швидкість обробки замовлення супер, порядний і відповідальний продавець . РЕКОМЕНДУЮ
Albina 11 серп. 16
все отримала, всим дуже задоволена....приємно співпрацювати з порядною і відповідальною людиною )))
MarichkA 11 серп. 16
нічого поганого сказати не можу...всім довольна , якість товару відмінна, робота продавця відмінна- я довольна!!
Irina111982 10 серп. 16
лот отримала довольно скоро, якістю довольна...приємний, порядний і відповідальний продавець .!!!
tattat 10 серп. 16
все сподобалось.....доставка....товар.... з продавцем працювати приємно....
DlyaVas 10 серп. 16
дякую, все підійшло..... лот прийшов дуже скоро.В"єтнамки м"якеньки і зручні-взула і забула....пртємно вражена відповідальністю!!!!
Magazinka 2 серп. 16
все сподобалось , лот прийшов дуже скоро... якістю задоволена...приємно було працювати з таким відповідальним продавцем!!!!
Notuk 2 серп. 16