Відгуки Majorna , стор.4

позитивних - 366 негативних - 32

Рекомендую! Покупець чітко знає чого хоче. Співпраця пройшла вдало!
ooolha 21 лист. 20
Категорично не рекомендую! Адміністрація сайту прийміть міри, людина зриває нагло торги, стільки негативних відгуків, треба блокувати таких!!!!!
Yuliya873 18 лист. 20
Доповнення продавця
Стільки негативних відгуків да день, це жах, шановні модератори заблокуйте цей акаунт, щоб не зривалися людям торги, тому що ця людина з шаленою швидкістю робить Ставки, і в нікого нічого не купляє. Таких блокувати потрібно
19 лист., 2020
Рекомендую! Человек чётко знает, чего хочет. Сделка прошла отлично!
SSvetaV 7 лист. 20
Черевички дитячі суперові. Рекомендую!!!!
Danislava 29 жовт. 20
Відповідь продавця
Рекомендую покупателя!!!
29 жовт., 2020
Покупець оперативний!!!!!
Berkovcka 24 жовт. 20
Перший відгук для вас: Я рекомендую даного покупця, все пройшло оперативно!!!!
Margarita127 19 жовт. 20
Відповідь покупця
14 лип., 2021
Рекомендую всім, співпраця пройшла чудово!
Mama_Alinu2911 18 жовт. 20
Рекомендую, притензій немаю, речі нові, гарні.
lalay 12 жовт. 20
Кросівки в чудовому стані, і в реалі гарніші чим на фото. Рекомендую!!!!
Alina55 12 жовт. 20
В оголошенні вказано що куртка Нова, а на справді ні, її вже носили, і на эко-шкірі присутні царапини. Якщо річ б/у непотрібно вказувати що нова. Спілкування з продавцем було нормальним, на це нарікань немаю. А от вам потрібно вказувати чесну інформацію, якщо річ одівали, і якийсь період часу носили, то сліди носки присутні. Тому що в кожного різне поняття про нову річ, деякі продавці вважають, що як вділи чи взули дещо на вихід декілька разів, то річ нова, але це не так, в оголошенні потрібно вказати що вже б/у. Бо сліди носки вже присутні!
plyhkin 11 жовт. 20
Відповідь продавця
22 сентября ви получили курточку а зараз 12 октября і ви тіки рішили написать отзив , курточка нова і там потертості і царапен немае, зачем обманювать і писать отзив , чо ви як зразу неполучили курточку і отзив ненаписали , а почали писать через місяць.
12 жовт., 2020
Доповнення покупця
Який місяць, ви що розказуєте, 24-вересня,ви вислали, а 1 жовтня я получила, відгуки залишаю коли маю вільний час, вы думаєте що в мене була одна покупка, тільки в вас, вы помиляєтеся, я дуже багато замовляю та купляю тут, і не тільки, тому посилок завжди получаю багато. А з вами щось вияснювати, це безполєзно, бо судячи по ваших поганих відгуках, ви завжди праві, а покупець вас оклєвітав, так що я змирилася з тим що ви мені вислали, 1000повідомлень вам строчити не буду, так як все одно ви будете мені розказувати свою версію, для чого я буду собі псувати нервы та настрій, для цього є відгук про товар, і інший покупець який прочитає це, буде мав наувазі, що може і він придбати щось подібне. Адже стільки поганих відгуків, говорять самі за себе. Але ви на кожен поганий відгук, завжди нарікаєте, що покупець бреше, а ви кажете правду!!!!!!
12 жовт., 2020
Рекомендую покупця!
Olvija 11 жовт. 20
Все пройшло чудово, рекомендую!!!
Yulia18021 8 жовт. 20
Вот и появился первый отзыв! Категорически не рекомендую такого покупателя, срывает торги. НЕ- РЕКОМЕНДУЮ НЕ - РЕКОМЕНДУЮ НЕ- РЕКОМЕНДУЮ НЕ - РЕКОМЕНДУЮ НЕ - РЕКОМЕНДУЮ
nadejda1993 6 жовт. 20
Сделка прошла отлично, рекомендую
andreevna 2 жовт. 20
Відповідь продавця
Спасибо за покупку!
2 жовт., 2020
Речі гарні, рекомендую!!!
lalay 2 жовт. 20
Речі в ідеальному стані, все класно, всім Рекомендую, однозначно!!!! :star::star::star::star::star::star2:
Irunchik2017 1 жовт. 20
Виграла 4-лота шапочок, всі одинарні, двойных непопало взагалі, на наступний раз буду уточнювати. А так продавець непоганий!
VseDetkam 30 вер. 20
Рекомендую, чудового продавця, виграла декілька лотів, речі гарні!
TaniaMonkey 26 вер. 20
Кофточки гарні, колір насичений, і стан чудовий!
TaniaMonkey 26 вер. 20
Виграний лот чудовий, рекомендую!
Шапка хорошая, как для б/у, рекомендую продавца!
MarinaSand 20 вер. 20
Шапочки такі нічого, але в оголошенні вказано що є одинарні та подвійні, я виграла 4-шапочки,але нажаль ніодної подвійної немає, всі одинарні, можливо це тільки в описі так вказано, і подвійні не попадаются. Продавець привітний, відправка швидка!!!
VseDetkam 20 вер. 20
Відповідь продавця
Доброго дня. Ви не писали, що Вам потрібні подвійні, ті моделі що Ви обрали одинарні, в лоті є і подвійні, але інші моделі.
20 вер., 2020
Не рекомендую! Заказала шапочку з іменем, в переписці уточнювала, який хочу напис, і для мене було принципово: щоб напис імені був українською мовою, але продавець зробив по своєму, і прийшла шапочка з іншими буквами по-російський. І щей відправляла посилку дуже довго, скидала неіснуючі номера посылок, а потім вигадувала що посилка не пішла. Одним словом продавець відноситься халтурно до замовлення своїх клієнтів, не визнає що він помиляється,мабуть щось з памятью у вас, якщо забуваєте хто що замовив, то обов'язково перечитайте повідомлення ваших покупців, я впевнена, що кожен хто робить замовлення в вас, оговорює всі деталі з вами. Мені на жаль не пощастило, потрачіні гроші, час, та щей не получила свого замовлення на яке очікувала. Завтра в дитини день народження, мала бути на подарунок шапка з іменем українською мовою (це принципово) а продавець не виконав нашого побажання, щей не визнав свою помилку. А ще ще просила, як зробите шапку з іменем зробіть будь ласка фото, тільки моє прохання проігнорували. Неможу рекомендувати продавця, НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!
Tanyhka1980 9 вер. 20
Відповідь продавця
Имя написано правильно на украинском языке Владик,но ни как не Владік.А за такую цену,Вы мне еще отзыв впаяли.Шапочка красивая.Даю 100%если бы написано было с ошибкой(Владік),этот же отзыв всё же стоял у меня.Жаль что нельзя показать фото шапочки. Я Вам предлагала вернуть Ваши 95гр,но Вы отказались,у меня больше нет в наличии этих шапок и Вам об этом написала.Но Вы всё же пошли на принцип.Это же Ваше право.У меня эту шапочку быстро бы забрали.Жаль :(((
9 вер., 2020
Доповнення покупця
Я два рази вам в переписці наголошувала, з яких букв має складатися ім'я, я є покупець, і ви мої побажання проігнорували, і зробили як вам захотілося, це жахливе відношення до покупця. В моєму випадку стояла не ціна питання 95грн.за шапочку(це впринципі була ваша ціна в аукціоні, треба було цінити в 250грн.це ваші проблеми, а не мої) Я вам пропонувала, написала кілька десяток повідомленнь, щоб ви дзвонили на гарячу лінію пошти, і змінили маршрут посилки, чи зробили возврат, і іншу шапочку нам зробили, а цю шапку так як ви говорите: продали б хоть за 250грн.це вже на ваш розсуд, мене не цікавлять такі деталі, на що ви мовчали і невідаисували декілька днів, в мене є переписка з вами, так що непотрібно возмущатичь, модераторы все читають, і всі переписки можуть провірити, це ви тут можете возмущаться які ви праві, але не модераторам. Ви проігнорували мою прозьбу, тому маєте відгук відповідний. Так як я є замовник покупець, я замовляю що хочу, узгоджую з вами ви були згідні з моїм замовленням, зробили моє замовлення невірно, і тепер будете мені розказувати які букви вірні, які не вірні, будете мені викладати уроки розмови української. Ви спортили шапку, а тепер починаєте умнічати. Та я могла замовити будь який напис, а ви мали зробити відповідно. А не так як ви зараз огризаєтеся, і мені щось доказуєте. Я ще раз повторюсь, я з вами договорилась про напис конкретного імені, та щей виділила буквами, а ви зробили помилку, і будете мені доказувати якою мовою це є- та по вашому хоч українською, хоч старослов'янською ви все одно написали не так, як цього хотіла я. От і все, а те що ви тут возмущаєтеся і доповнюєте в відгуку, це не виправить неправильний напис на шапці. Тому рекомендувати не неможу. В моєму випадку ви мене киданули перед днем народження дитини, і на жаль подарунку дитина немає, шапочкі з іменем. Не рекомендую
9 вер., 2020
Категорически не рекомендую, продавца!!! Купила ребёнку обувь, В обьявлении указано что всё новое, никаких нюансов не придвидится. Но на самом деле, обувь не качественная, свиду кажется новой, но на самом деле от своей старости уже трухлявая и разваливаеться прямо в руках. Так как мой ребёнок ещё сам не ходит, не бегает, а только с помощью родителей, или в ходунках, я в тот-же день после покупки обула ребёнка, и она ета обувь прям в руках начала разваливаеться, детё сделало несколько шагов, и всё отвалилось. Я КАТЕГОРИЧЕСКИ НЕ РЕКОМЕНДУЮ, совершать покупку в етого продавца. Все фото об етом товаре я предоставила продавцу сразу же в тот день, продавец сделал вид что сожалеет, и больше никаких действий. Я очень огорчена, всё таки покупая обувь, которая заявлена новой, я рассчитываю на то что она прослужит нам отлично, и ще можно её кому-то потом отдать. Я ещё раз напоминаю, что ребёнок ещё не ходит самостоятельно, а данна обувь, ещё из натуральной кожи, развалилась. Ужас Ужас Ужас Фото приложила!!!
Фото №1
Olga333 6 вер. 20
Не рекомендую. Не рекомендую. Не рекомендую. Продавець продає старі речі, на яких є дуже замітні дефекти, та потертості, в оголошенні вказує що річ нова, тим самим вводить покупців в оману. Перед ставкою я уточнила на скільки річ нова-продавець відповів що все супер ідеальне. Але коли мені прийшла посилка, то ідеальним та новим був тільки пакет з укр. пошти, а плаття на жаль не придатне для носіння, так як потертості на велюрові тканині неможливо ніяк відремонтувати, та видалити!!!!! Тому неможу рекомендувати, та здійснювати покупки в даного продавця!!!! НЕ - РЕКОМЕНДУЮ!!!!
Tania05062020 4 вер. 20
Відповідь продавця
Дякую за відгук. Хоч і негативний. Всі задоволені тим, що я продаб і в якому стані. І в нікого претензій немає. Звісно ж ви маєте право писати все що завгодно.
4 вер., 2020
Доповнення покупця
Всі задоволені вашим товаром.... Це хто всі? Передомною було два покупця, які купили книжку, і туш. Получається я перша купила щось з одягу, вказуйте всі нюанси, та недостатки речей в описанні, і б/у речі не вказуйте що це нова річ, я вам ще раз повторяю, що на велюрові тканині прибрати неможливо недоліки, тому що потертості дуже сильно замітні
4 вер., 2020
Співпраця пройшла чудово, всім Рекомендую
inna0407 4 вер. 20
Співпраця пройшла чудово, всім Рекомендую
Veronuka 4 вер. 20
Всё класно
dubrovec92 2 вер. 20
Рекомендую к сотрудничеству покупателя!
Lanochka01 30 серп. 20
Продавець рекомендує, хорошого покупця!
mia_alisa 28 серп. 20
НЕ рекомендую! Фото в оголошенні настільки відредаговані, та відфільтровані, що придбаний товар не відповідає дійсності. Ви вводите в оману покупців!!!! Я розчарувалася покупкою, чекала яскраву шапку для дитини, а в реалі колір такий ніби облізла, вигоріла! Кольори не відповідають!!!!
Фото №1
Фото №2
gladys 26 серп. 20
Доповнення покупця
Продавець є посередником, товару ніколи на свої очі не бачив, лоти виставляє з картинки в інтернеті, розцвітка та колір не відповідає реальним речам. Якщо б продавець хоч раз бачив товар в живу, то б зрозумів що картинка з інтернету, і те що пакують на складі, невідповідає взагалі. Товар в аукціоні має відповідати тому що отримає покупець. По іншому ви нарушуєте правила аукциону, і таким чином, вводите людей в оману. В моєму випадку ні вибачень я не получила, ні повернення товару, яким я не задоволена. Якщо б в лоті було реальне фото товару, то я б ніколи не зробила ставку, того що мені не подобається!!!!! Я КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ, ПРОДАВЦЯ!!!!
30 серп., 2020
Рекомендую, к сотрудничеству, все супер
Op_shop 21 серп. 20
Рекомендую. Хороші речі, за приємну ціну
dubrovec92 17 серп. 20
Состояния ботинок которые я купила в етого продавца далеко не идеальное, как было указано в описании. В реале немного печальная ситуация! У каждого разный взгляд на идеальное состояние. И все ети отрицательные отзывы от покупателей правдивы, и нужно их учитывать, когда будете что либо покупать.
Фото №1
Tan0000 8 серп. 20
Відповідь продавця
спасибо за отзыв...ботинки кожаные и идеальные,подошва даже не стоптана,ето детская обувь до года, и за 30 гривен даже не нужно было вам продаввть,купиои б за 1000 новые
8 серп., 2020
Доповнення покупця
У вас вижу тот покупатель плохой, кто оставил вам правдивый отрицательный отзыв о вашем якобы идеальном товаре
8 серп., 2020
Все дуже класне, стан речей чудовий, всім рекомендую продавця!!!!!!!!
na1502ta 1 серп. 20
Відповідь продавця
Носіть на здоров‘я))) Дякую за покупку!!
1 серп., 2020
Рекомендую до співпраці!
ita28241 26 лип. 20
Гарна річ за приємну ціну!
Rudenka1979 26 лип. 20
Гарна річ за приємну ціну!
Kysja 26 лип. 20
Alice_Cool 26 лип. 20
Гарна річ, за приємну ціну!
Julan 26 лип. 20
Спасибі все супер. Продавець мені сподобався, і доставка не дорого вийшла!
Larka22 26 лип. 20
Сделка прошла отлично, рекомендую!
qwerty7575 3 лип. 20
Вещь классная, вы нас порадовали, спасибо. Рекомендую!!!
rjdfksr 3 лип. 20