Відгуки lyubava , стор.5

позитивних - 454 негативних - 26

Дякую за кролика! Якість хороша! Дитина у захваті)) Рекомендую продавця до співпраці!)
Arcobaleno 30 серп. 17
Рекомендую порядного і оперативного продавця! Покупкою задоволена)
vovkirina 30 серп. 17
Все пройшло чудово і швидко) Рекомендую продавця до співпраці!
NatashaN 30 серп. 17
Все пройшло чудово! Рослинка доїхала дуже швидко і в хорошому стані. Дякую!)
Tonyay 30 серп. 17
Все пройшло чудово! Рослинки доїхали дуже швидко і в хорошому стані. Дякую!)
volina 30 серп. 17
Рекомендую дуже приємного, вічливого, оперативного і вдячного покупця! Від співпраці лише позитив) Дякую, що обрали мою продукцію! Здоров'я Вам і краси!:)
Ruslan_ka 21 серп. 17
Рекомендую дуже приємного, вічливого, оперативного і вдячного покупця! Від співпраці лише позитив) Дякую, що обрали мою продукцію! Здоров'я Вам і краси!:)
pbvjhjqxbr 17 серп. 17
Отримала сьогодні кокосове масло! Воно неперевершене! Ароматне, смачне! Щиро Вам дякую! )) І з нетерпінням вже чекаю другу баночку)
MariBat 11 серп. 17
Рекомендую! Хороший товар, відправка швидка. Продавець приємний і відповідальний! Дякую!)
AAAlena 9 серп. 17
Рекомендую хорошого і відповідального продавця! Дякую за секатор!) Працює відмінно! Вдалих Вам продаж!)
strekozka_zp 9 серп. 17
Рекомендую! Хороший товар, відправка швидка. Продавець приємний і відповідальний! Дякую!)
Obuvawe4ka 9 серп. 17
Рекомендую хорошого і відповідального продавця!) Товар повністю відповідає заявленому в лоті! Щиро Вам дякую) Побільше вдалих продаж!)
zato64 9 серп. 17
Рекомендую хорошого і відповідального продавця!) Дякую за рослинки!.Все чудово запаковане і ціленьке) Всього Вам найкращого!
)
Belosnejka88 8 серп. 17
Рекомендую! Хороший товар, відправка швидка. Продавець приємний і відповідальний! Дякую!)
Sokrovishe 4 серп. 17
Рекомендую ответственного продавца!Лот соответствует описанию,все понравилось.Спасибо!Удачных сделок!
natak2013 4 серп. 17
Дякую за хороший товар! Усім рекомендую хорошого і відповідального продавця!)
Milena15 4 серп. 17
Дякую! Лотом задоволена! Всім рекомендую!)
Natali0207 4 серп. 17
Дякую за костюмчик! Все пройшло чудово!)
Irochka88 4 серп. 17
Дякую за босоніжки! Все супер!)
lolo4ka24 4 серп. 17
Хороший продавець з аукціону! Дякую за ссилочки!)
nise_anna 4 серп. 17
Рекомендую как ответственного продавца на аукционе. Спасибо большое!!!!
cutie 4 серп. 17
Порядний і відповідальний продавець! Хороший товар за приємну ціну! Дякую! Побільше вдалих продаж!)
marinnnka 29 лип. 17
НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ! )))
kaktys 28 лип. 17
Рекомендую чесного, відповідального і приємного продавця! Не дивлячись, що лот проданий по мінімальній ставці, все приїхало гарно запаковане, підписане і в найкращому вигляді! Щиро Вам дякую! І бажаю побільше вдалих продаж!))
kaktys 28 лип. 17
Лише найкращі враження від співпраці! Бажаю Вам побільше вдалих продаж!))
Gontar2017 28 лип. 17
Чудова білизна! Приємний, відповідальний і оперативний продавець! Щиро Вам дякую!)
Gontar2017 28 лип. 17
Дуже задоволена виграним лотом!Чистесенька, білесенька річ! А тим більше за ТАКУ ціну! Щиро Вам вдячна! Бажаю побільше вдалих продаж!))
Alinka25 28 лип. 17
Рекомендую хорошого і відповідального продавця! Дякую за хороші речі! Всім задоволена!)
LarisaF 18 лип. 17
Приємний, позитивний і оперативний покупець!))) Від співпраці залишились лише найкращі враження!) Дякую, що обрали мою продукцію!) Здоров"я Вам, краси, а також вдалих покупок і продаж на Клумбі! Заглядайте ще!)
kaprizu 26 черв. 17
Дуже приємний, вічливий, позитивний, оперативний і вдячний покупець з аукціону!!!))) Найтепліші враження залишились після співпраці! Дякую, що обрали моє мило, а також дуже вдячна за Ваші відгуки!))) Бажаю Вам приємного користування, здоров"я і всього найкращого!)))
vikylia3005 26 черв. 17
Дуже приємний, відповідальний і вдячний покупець! Дякую, що обрали моє мило!) Нехай воно принесе Вам максимум користі! Заглядайте ще, буду рада Вас бачити!)
gigelya 23 черв. 17
Дуже дякую Вам за рослинки! :) Сталося так, що із-за хвороби я тривалий час не могла їх висадити. Але дякуючи Вашій ретельній упаковочці, вони мужньо пережили тяжкі часи і швидко прижились на новому місці). Здоров"я Вам, хороших продаж і всього найкращого!)
DANKOM 10 черв. 17
Дуже задоволена покупкою! Товар належної якості, відповідає опису і відправлений в срок. Дякую Вам!!! Вдалих продаж і всього найкращого!)
Elena_Rudenko 13 трав. 17
Дуже приємний, відповідальний і позитивний покупець! Дякую, що обрали моє мило!) Вдалих Вам покупок, краси і здоров"я!) Вибачте за пізній відгук) Буду рада бачити Вас знову!)
vorona1 13 трав. 17
Рекомендую чесного, відповідального і оперативного продавця! Покупкою задоволена! Вдалих Вам продаж і всього найкращого!)
kash_a_lot 13 трав. 17
Рекомендую як порядного і відповідального продавця аукціону! Дякую Вам за дитячі плечики!) Вибачте за пізній відгук) Вдалих продаж та всього найкращого!)
marinari 13 трав. 17
Рекомендую хорошого та порядного продавця аукціону. Швидка відправка. Товар належної якості. Дуже дякую)) Курточка чудова!
Ekaterina_guman 13 трав. 17
Приємний, позитивний і відповідальний покупець з аукціону! Вибачте за пізній відгук) Вдалих Вам покупок і всього найкращого!)
tata290 13 трав. 17
Дякую за квіточки! Все добре запаковано і доїхало в чудовому стані. Гарних Вам продаж і всього найкращого)
OlyaSinichka 13 трав. 17
Дуже приємний, вічливий, позитивний, оперативний і вдячний покупець з аукціону!!!))) Найтепліші враження залишились після співпраці! Дякую, що обрали моє мило, а також дуже вдячна за Ваші відгуки!))) Бажаю Вам приємного користування, здоров"я і всього найкращого!)))
dionena 6 трав. 17
Приємний, позитивний і оперативний покупець з аукціону!))) Щиро дякую Вам за такий прекрасний відгук!!! Від співпраці залишились лише найкращі враження!) Дякую, що обрали моє мило!) Здоров"я Вам, вдалих покупок і продаж на Клумбі! Заглядайте ще!
Akka7 13 квіт. 17
Приємний, позитивний, оперативний і мій постійний покупець з аукціону!)) Від співпраці залишились лише найкращі враження!) Дякую, що обираєте моє мило!) Здоров"я Вам, вдалих покупок і продаж на Клумбі! Заглядайте ще!)
Lekul 13 квіт. 17
Дякую за лот!)) Рекомендую як відповідального і приємного продавця! Всього Вам найкращого і вдалих продаж!:)
Yuliyafox 17 бер. 17
Дуууууже Вам вдячна за чобітки!!! Однозначно рекомендую ввічливого, відповідального і приємного продавця!) Всіх благ Вам і максимальних ставок!))
Irinka82 17 бер. 17
Дякую дуже за лосінки!))) Вони чудові, класні і приємні на дотик. Займатись спортом в них одне задоволення). Однозначно рекомендую відповідального і приємного продавця!))
ElenaNape 17 бер. 17
Хороший і відповідальний продавець! Дякую за лот! Рекомендую усім до співпраці!)
L_E_N_A 12 бер. 17
Дякую за лот! А також за подаруночок!:) Рекомендую як відповідального і приємного продавця! Всього Вам найкращого і вдалих продаж!:)
ok1985 9 бер. 17
Рекомендую не просто хорошого продавця, а чудову, привітну і чемну дівчину ), приємного співрозмовника і талановитого майстра хенд-мейду! Дякую Вам за лот і подаруночок!)
Svitlanka83 24 лют. 17
Приємний, позитивний і оперативний покупець з аукціону! Від співпраці залишились лише найкращі враження!) Дякую, що обрали моє мило!) Здоров"я Вам, вдалих покупок і продаж на Клумбі! Заглядайте ще!)
El9is5o 7 лют. 17
Приємний, позитивний і оперативний покупець з аукціону! Від співпраці залишились лише найкращі враження!) Дякую, що обрали мою продукцію!) Здоров"я Вам, вдалих покупок і продаж на Клумбі! Заглядайте ще!)
olka26 7 лют. 17