Відгуки Lesyk , стор.5

позитивних - 233 негативних - 0

Раджу відмінного продавця! Все швидко та якісно! Олівчики пречудові. Ще й замість п'яти, прийшло шість. Дуже приємний сюрпризик, дякую! Гарних Вам продажів і вдячних покупців!
Igor30 9 груд. 16
Раджу порядного продавця! Все швидко та якісно! Картки чудові! Гарних Вам продажів!
MAfina 7 груд. 16
Раджу відмінного продавця! Все швидко та якісно! Машинки чудові! Дякую!
Arcobaleno 7 груд. 16
Раджу відмінного продавця! Швидка відправка. Товар повнісю відповідає описові і фото. Доня та її ляльки у захваті. Дякую. Гарних Вам продажів та задоволених малюків)).
Malvinka 7 груд. 16
Раджу відмінного продавця! Товар повністю відповідає фото та описові, був гарно упакований, тож до мене дістався ціленьким. Якістю задоволена. Дякую. Впевнена, що це не останнє моє придбання у Вас. Гарних Вам продажів!
ZHABCHYK 7 груд. 16
Раджу порядного та доброзичливогопродавця!!! Тіні перевершили мої сподівання! Впевнена, що це не останнє моє придбання у Вас. Дякую. Гарних продажів і задоволених покупців!
Coalla 7 груд. 16
Раджу надзвичайно приємного, відповідального, доброзичливого продавця! Товар гарно упакований. Духи перевершили мої очікування, моя доня задоволена)))). Впевнена, що це не останнє моє придбання, тож чекайте в гості))). Гарних Вам продажів і задоволених покупців!
Ya_Nata 7 груд. 16
Раджу відмінного продавця! Швидкий вихід на зв'язок і швидка відправка! Товар повністю відповідає описові! Якістю дуже задоволена. Дякую. Гарних Вам продажів і задоволених покупців!
Irena 7 груд. 16
Рекомендую чудового продавця!!! Все дуже швидко та якісно! Одне задоволення від покупки. Дякую. Гарних продажів і задоволених покупців!
MargoBulgakova 6 груд. 16
Рекомендую порядного продавця. Посилання працює, було відіслане відразу після оплати. Дякую.
Graneckaya 4 груд. 16
Рекомендую порядного продавця. Посилання працюють, були відіслані відразу після оплати. Дякую.
tasha_zp 4 груд. 16
Раджу чудового продавця! Товар повністю відповідає описові і фото. Все чесно та якісно. Швидкий вихід на зв'язок та швидка відправка. Своїм придбанням дуже задоволена. Дякую. Гарних продажів та порядних покупців.
Milashka82 4 груд. 16
Раджу відмінного продавця! Товар відповідає описові і фото. Все швидко і якісно. Гарних Вам продажів і задоволених покупців.
Margo_margo 30 лист. 16
Раджу відмінного продавця! Швидкий вихід на зв'язок і швидка відправка. Товар повністю відповідає фото і описові. Сумкою донечка задоволена, дякую. Гарних Вам продажів і задоволених покупців)).
Irisha82 30 лист. 16
Рекомендую відмінного продавця! Товар повністю відповідає описові і фото. Якістю дуже задоволена. Дякую. Гарних Вам продажів і лише задоволених покупців ))).
Nataly_ 30 лист. 16
Рекомендую чудового продавця. Товар повністю відповідає описові та фото. Якістю задоволена. Дякую. Гарних Вам продажів і задоволених покупців.
vika695 30 лист. 16
Раджу чудового продавця! Товар повністю відповідає описові. Все швидко і якісно. Гарних Вам продажів і вдячних покупців )).
Masha86 30 лист. 16
Раджу відмінного продавця! Все швидко та якісно. Повністю задоволена якістю товара. Гарних Вам продажів і задоволених покупців.
EvgeniyaV 30 лист. 16
Раджу відмінного продавця аукціону! Все швидко та якісно. Товар повністю відповідає описові. Гарних Вам продажів та задоволених покупців!
huligan 30 лист. 16
Раджу чудового продавця аукціону. Все швидко та якісно. Товар проданий, не дивлячись істотну різницю між ставкою та оголошеною вартістю. Дякую. Гарних Вам продажів та хороших покупців.
Natalia_Y28 30 лист. 16
Раджу відмінного продавця! Товар відповідає описові. Все швидко та якісно. Я дуже задоволена. Дякую.
sveta2530 30 лист. 16
Раджу відповідального продавця. Товар повністю відповідає описові. Все швидко та якісно. Гарних Вам продажів.
Irene1 30 лист. 16
Рекомендую чудового продавця! Швидкий вихід на зв'язок і швидка відправка. Товар повністю відповідає описові. Якістю я задоволена. Дякую. Гарних Вам продажів та задоволених покупців!
GOLD_ 26 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця! Товар повністю віповідає описові. Гарних вам продажів та вдячних покупців!
Tanita_50 26 лист. 16
Рекомендую відповідального продавця! Все швидко та якісно. Товар повністю відповідає опису - снудик чудовий, приємного зеленого кольору. Гарних вам продажів та задоволених покупців.
ElenaSveta 26 лист. 16
Рекомендую відмінного продавця! Товар повністю відповідає опису. Все швидко та якісно. Дякую. Гарних Вам продажів та задоволених покупців.
Vikoosya 26 лист. 16
Рекомендую відмінного продавця!!! Все швидко і якісно! Товар відповідає опису. Блузкою дуже задоволена. Гарних Вам продажів і вдячних покупців.
Da_rinka 25 лист. 16
Рекомендую відмінного продавця!!! Товар відповідає опису. Все швидко і якісно. Дуже дякую. Гарних Вам продажів і задоволених покупців))).
ludka1955 25 лист. 16
Раджу відмінного продавця. Товар відповідає опису, якістю задоволена. Швидкий вихід на зв'язок і швидка відправка. Лот проданий, незважаючи на досить нижчу вартість. Дякую за порядність. Гарних вам продажів і хороших покупців.
mary1990 25 лист. 16
Раджу дійсно відмінного продавця!!! Товар відповідає опису, якістю задоволена. Лот проданий, незважаючи на досить нижчу вартість, тим паче ручної роботи. Моя доня у захваті від шапки! Дякую за порядність. Гарних вам продажів і хороших покупців.
Allunthik 25 лист. 16
Рекомендую порядного продавця! Товар повністю відповідає опису. Гарних вам продажів і хороших покупців.
direttore500 25 лист. 16
Всім рекоменую відмінного продавця! Все швидко і якісно. Товар повністю відповідає опису. Отримала задоволення від свого придбання. Гарних Вам продажів і задоволених покупців))).
janam8999 25 лист. 16
Раджу відмінного продавця. Товар відповідає опису, якістю задоволена. Швидкий вихід на зв'язок і швидка відправка. Лот проданий, незважаючи на досить нижчу вартість. Дякую за порядність. Гарних вам продажів і хороших покупців.
Sp2168 22 лист. 16