Відгуки Lera878 негативні, стор.3

позитивних - 3925 негативних - 375

Лот не викуплений. Не рекомендую
Slava_ho 4 лют. 21
Лот не викуплений. Повний ігнор
Setepansenecko 3 лют. 21
Лот не викуплений! СМС прочитані але повний ігнор
kovalgalya 1 лют. 21
Відповідь покупця
Я тільки запитала скільки коштує?
1 лют., 2021
Не рекомендую лот не викуплений!!! Повний ігнор. Покупець просто зриває лоти
ivanusia 19 січ. 21
Лот не викуплений!!! Зриває лоти
nikiSt15 17 січ. 21
Не рекомендую. Відмова від викупу лота!
yuris 11 січ. 21
Не рекомендую!!! Лот не викуплений
Yura277 23 груд. 20
Зрив лоту. Повний ігнор
Zekha2003 23 груд. 20
Нажаль не викуп лоту. І не сплата комісії за лот. Тому змушена ставити негативний відгук
DoDoDo 22 груд. 20
Відповідь покупця
Извините
22 груд., 2020
Не рекомендую даного покупця. Нажаль лот з аукціону не викуплено. З 11 числа дала номер нової карточки але оплата не поступила. Відмова від оплати не приймається тому що кожного дня мені оплачують покупці без проблем.
lenka1973 22 груд. 20
Лот не викуплений!!!
MaryYa888 15 груд. 20
Не рекомендую лот не викуплений!!!
tasha2013 8 груд. 20
Не рекомендую лот з аукціону не викуплений!!!
Vredinaja 8 груд. 20
Лот з аукціону не викуплений! Відгук для повернення комісії
IZABELL89 8 груд. 20
Безвідповідальна особо просила три дні почекати і лот так і не викупила.
Vivi22011988 8 груд. 20
Не рекомендую!!! Зрив лоту
Mariaarsianova2004 24 лист. 20
Не рекомендую!!! Лот не викуплений!
Larisa78 20 лист. 20
Лот не викуплений!!!
ludmilavoloshin87 20 лист. 20
Не рекомендую лот не викуплений!!! Повний ігнор
Alusik22 6 лист. 20
Не рекомендую .Не викуп лота. Повний ігнор
masya2825 2 лист. 20
Зрив лота!!!! Повний ігнор
sffgy45 30 жовт. 20
Не рекомендую. Лот з аукціону не викуплений! Повний ігнор
Juli5 27 жовт. 20
Не рекомендую! Відмова від викупу лота!
Ancheta 23 жовт. 20
Не рекомендую безвідповідального покупця аукціону. У вівторок виграла лот,вчора його оплатила,а сьогодні сказала повернути кошти назад. Мотивуючи тим,що їй потрібно отримати посилку до понеділка. Я сказала що в п'ятницю можу відправити посилку Новою поштою то покупець почала казати що просто фізично не зможе забрати посилку. В результаті всього модератори сайту сказали ,що покупець просто нехоче товар та відмовляється від викупу. Нікому не рекомендую дану особу!
inno4ka71 22 жовт. 20
Відповідь покупця
Не 'сказала' повернути кошти, а попросила) лот був виграний ще в понеділок, а не у вівторок, як говорить продавець(((пояснила ситуацію, що зможу забрати лише до наступного понеділка, нащо продавець не згодився, сказала 'ніяк', тому прийшлось відмовитись від покупки, а після хамського просто відгуку, на 100% не рекомендую таких продавців!!!!
22 жовт., 2020
Доповнення продавця
І хватає наглості ставити негативний відгук після відмови від викупу лота. Даремно старалися модератори удаляють такі ризики.
30 жовт., 2020
Не рекомендую лот не викуплений! Повний ігнор
ZtUa1 21 жовт. 20
Не рекомендую покупця. Лот з аукціону не викуплений! Повний ігнор!!!
vggggi 19 жовт. 20
Не рекомендую даного безвідповідального покупця. Відмова від покупки виграного лота.
Dolli17 18 жовт. 20
Відповідь покупця
Прочитала отзыв на данные брюки у продавца.Плохое касество,ткань как марля.,поэтому и не купилаю.Продавца предупредила сразу.
19 жовт., 2020
Не рекомендую лот на протязі 6 днів не викуплений!
malinka28malinka 16 жовт. 20
Не рекомендую даного покупця. З моменту виграшу минуло 7 днів. Лот так і не викуплений!
Natalka_ter 13 жовт. 20
Не рекомендую даного покупця. Лот з аукціону в установлені строки не викуплений!
nati1978k 13 жовт. 20
Не рекомендую даного покупця. Навчіться уважно читати лот де чітко вказано що водолазка пошита з трикотажної тканини Ангора софт. Потрібно знати різницю між трикотажною тканиною Ангора софт і повністю Ангоркою, а потім писати відгуки. Я думаю що кожний покупець знає в яку ціну зараз гольфи з повністю Ангорки. В мене в лоті все правильно описано і товар повністю відповідає опису.
alichka92 13 жовт. 20
Відповідь покупця
Если бы это был трикотаж и ангора я бы ничего не писала, а так как это невозможно одеть потому что она жёсткая и колится то вы меня извините.... Носите такое сами и не позорьтесь с таким товаром!!!
25 жовт., 2020
Нажаль лот з аукціону не викуплений!
Tanya5352 22 вер. 20
Не рекомендую! Виграний лот з аукціону не викуплений.
Yanohka26 12 вер. 20
Не рекомендую!!! Лот не викуплений
chabannaia 19 серп. 20
І це ще не все, це тільки початок! 13 липня як я раніше згадувала покупець написала, що дві футболочки підійшли на чоловіка він їх поміряв і все добре. Потрібно було повернути тільки одну футболочку з чим я погодилася. 14 липня покупець по домовленості повинна була мені назад відправити футболочку , але її невідправила. Минуло ще два дні 15 липня покупець написала мені , що не відправила футболку тому що чоловік через два дні знову міряв три футболочки і йому вже дві футболочки непідходять. Вона почала вимагати повернення вже дві футболочки. Я такої нагласті ще небачила,як не встидно обманювати.. 13 липня чоловік міряв футболочки побачив на одній футболці на низу полоску яка йшла скосо а на другій виявляється непобачив. В результаті я сказала що забираю тільки одну футболочку і повертаю кошти як ми відразу домовилися. Після чого отримала негативні відгуки. Нікому не рекомендую даного покупця,яка обманює на кожному кроці.
amazonit 30 лип. 20
Відповідь покупця
Не продавайте брак и не будет неприятностей. Вы продаете не кондицию, а людей об этом не придуприждаете. Вы обманываете, в отзывах обомне написали не правду. Очень безсовестно!
30 лист., 2020
Не рекомендую даного учасника аукціону як покупця. Виграла в мене три футболочки. 10 липня посилка була забрана з пошти покупцем. Три дні пролежала в дома. 13 липня покупець написала мені що чоловік приїхав з командіровки поміряв футболочки дві футболочки на чоловіка підійшли все добре,а на третій футболочці в самому низу чучуть полоска пішла скосо де йде закінчення футболки . Покупець почала вимагати повернення футболочки мені назад. Я сказала зробити фото футболки повністю розложеної на підлозі. Після чого ми домовилися що я забираю одну футболочку назад і повертаю кошти. В результаті після того як я повернула кошти отримала негативний відгук. Ось так вчать покупці більше ніколи не забирати назад товар раз він був забраний з пошти ,а з цього випливає що товар підійшов і пролежав ще три дні вдома. Тим більше що в лоті чітко вказано повернення та обміну немає це по перше,а по друге на футболці повністю всі полоски йдуть рівно,ніяких дефектів та браку немає тільки одна полосочка в самому низу пішла трошки скосо що носінні даної футболочки навіть незамітно. Ось фото прикріпляю футболочки ,які зроблені самим покупцем на її чоловіку де видно що всі полоски йдуть рівно по всій футболочці тільки одна остання полоска пішла чучуть на низ тому що йде закінчення футболочки. Футболка не бракована але покупець вимагав повернути її назад. І замітьте повернути, про обмін навіть не було мови. Тому що їй просто не підійшли футболочки і все.
Фото №1
Фото №2
amazonit 30 лип. 20
Відповідь покупця
Не продавайте брак и не будет неприятностей. Вы продаете не кондицию, а людей об этом не придуприждаете. Очень безсовестно!
30 лист., 2020
Не рекомендую даного покупця аукціону. Спочатку домавилися що я заберу одну футболочку та поверну кошти. Після чого минає ще два дні покупець вимагає забрати дві футболочки з чим я категорично не погодилася. В результаті чого після того як я забрала одну футболочку та повернула кошти , отримала негативні відгуки. Непорядний покупець,тому будьте обережні продавці!!!
amazonit 30 лип. 20
Відповідь покупця
Категорически не рекомендую продавца, нагло обманывает, выкручиваться. Смотрите фото, которые я оставила ниже отзыва и делайте вывод сами какой товар продает данный продавец.
30 лип., 2020
Не рекомендую!!! Лот з аукціону не викуплений. Повний ігнор,хоча покупець кожного дня на сайті.
tanja_2012 28 лип. 20
Не рекомендую!!! Лот не викуплений!
Inga_1994 26 лип. 20
Не рекомендую лот не викуплений!!! Повний ігнор на СМС не відповідає,хоча на сайті кожний день.
olesia23 26 лип. 20
Не рекомендую 2 лоти не викуплені!!!
Masuk0 21 лип. 20
Не рекомендую 2 лоти не викуплені!!!
Masuk0 21 лип. 20
Не рекомендую!! Лот з аукціону не викуплений!
Kivii88 21 лип. 20
Не рекомендую лот не викуплений!!! Повний ігнор
So_Va__ 18 лип. 20
Не рекомендую даного покупця!!! Відмова від викупу лота. Покупець перед ставкою взагалі нечитає лот в якому вказано які є в наявності розміра.
Alino4ka2019 15 лип. 20
Не рекомендую даного покупця!!! Відмова від викупу лота!
Qwertyuiop1999 13 лип. 20
Не рекомендую . Безвідповідальна особа попросила почекати з оплатою до понеділка,а сьогодні вже четвер. Лот так і не оплачений.
Xramyla_com 9 лип. 20
Не рекомендую покупця , лот з аукціону не викуплений. Даний покупець ставить ставки не читаючи наявність розмірів та вказані заміри. В результаті чого товар не підходить. Потрібно поважати не тільки свій але і чужий час. Ви зірвали лот,який міг викупити попередній учасник аукціону!
Mogur 8 лип. 20
Лот не викуплений!
Tapik 28 черв. 20
Не рекомендую лот не викуплений!!! З моменту виграшу минуло 5 днів можна було оплатити товар і в касі банку,чи в терміналі,чи в айбоксі.
Miss_Caty 26 черв. 20