Відгуки Ketarin , стор.3

позитивних - 224 негативних - 9

Рекомендую продавця!!! Купальник СУПЕР! Дякую за оперативність.))) Вдалих Вам продаж.
Ula50 5 трав. 21
Відповідь продавця
Рекомендую покупателя. Спасибо за покупку.
5 трав., 2021
Рекомендую продавця!!! Товар сподобався, все підійшло.))) Джинси класні, дякую. Вдалих Вам продаж.
Job22 5 трав. 21
Рекомендую до співпраці!!!! Дякую за швидку відправку. Все підійшло, все сподобалось.)) Вдалих Вам продаж ;-)) .
Op_shop 5 трав. 21
Рекомендую продавця!!! Дякую за оперативність))) Товар сподобався, дякую. Вдалих Вам продаж і на далі.
anciel 5 трав. 21
Рекомендую продавця!!!! Товар відповідає опису, окуляри дійсно гарні. Дякую за оперативність. Вдалих Вам продаж.)))
Yuliannaaaa 5 трав. 21
Рекомендую!!!! Приємного, порядного продавця. Дякую за швидку відправку ))). Товар відповідає опису, сподобався. Вдалих Вам продаж і надалі!!!!
xena2 5 трав. 21
Лот не викуплено : (( . Відгук для повернення комісії.
Valentinadubas090 29 квіт. 21
РЕКОМЕНДУЮ!!! Порядного, приємного покупця. Була рада з Вами співпрацювати. Вдалих Вам покупок і на далі ;-))).
ybrekbyf 27 квіт. 21
Лот не викуплено ((( Відгук для повернення комісії !
Uliakareva2 25 квіт. 21
Рекомендую усім!!! Порядного, ввічливого покупця аукціону. Була рада з Вами співпрацювати.))) Заходьте ще. Вдалих Вам покупок і на далі!
Tatysha84 23 квіт. 21
Рекомендую!!! Гарний, порядний покупець аукціону.))) Була рада співпраці, вдалих Вам покупок ;-)
Vasilisa81 23 квіт. 21
РЕКОМЕНДУЮ! Гарного, порядного продавця аукціону. Дякую за швидку відправку. Товар сподобався))) Вдалих Вам продаж!
Prodamode 19 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ! Гарного, порядного продавця аукціону. Дякую за швидку відправку. Товар сподобався))) Вдалих Вам продаж!
Prodamode 19 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ! Гарного, порядного продавця аукціону. Дякую за швидку відправку. Товар сподобався))) Вдалих Вам продаж!
Prodamode 19 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ до співпраці!!! Гарного, порядного покупця аукціону. Була рада з Вами співпрацювати. Вдалих Вам покупок :-)))
Viktor42 15 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ до співпраці!!! Швидка оплата, приємне спілкування. Була рада з Вами співпрацювати. Вдалих Вам покупок;-)))
Lilia_Gr 15 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ до співпраці!!!! Порядного покупця. ;-))) Швидка оплата та просто приємна людина.
Irysja 15 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ до співпраці! Порядного, ввічливого покупця))) Вдалих Вам покупок!
natsemk 15 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ!!! Порядного покупця та просто приємну людину. Вдалих Вам покупок і на далі ;-)))
nafane4ka 15 бер. 21
З радістю РЕКОМЕНДУЮ!!! Гарного порядного покупця))) Була рада з Вами співпрацювати, вдалих Вам покупок! ;-)
Julia19865 15 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ УСІМ!!! Гарну, порядну людину, та хорошого покупця аукціону))). Було приємно з Вами співпрацювати. Чекатиму Вас знову!
Ksusha80 4 бер. 21
Рекомендую до співпраці!!! Гарного, приємного покупця. Швидка оплата, приємне спілкування . Була рада з Вами співпрацювати ;-)) Заходьте ще. Вдалих Вам покупок і на далі!
olga1971bud 4 бер. 21
РЕКОМЕНДУЮ!!! Кросівки чудові))) Від покупки в захваті лишилася дитина. Дякую за дуже швидку відправку, прийшло все в срок! По більше б таких продавців :-))) Бажаю Вам вдалих продаж. Була рада з Вами співпрацювати!!!!!
Супер-цена! Практичные и стильные кроссы!)
Кроси чудові!!! Дуже сподобались ДЯКУЄМО!Подарунок вдався на славу!
lesyamasha 27 лют. 21
Рекомендую!!!! Гарний, порядний продавець))) Покупкою залишилася задоволена. Домик для кішечки сподобався на всі 100%. Вдалих Вам продаж ;-)))
Lanchik 24 лют. 21
Рекомендую гарного, порядного покупця))) і просто приємну людину! Вдалих Вам покупок!
DEHICKA 24 лют. 21
Рекомендую порядного покупця. Швидка оплата, приємне спілкування.)))) Вдалих покупок!
polyasik2012 24 лют. 21
РЕКОМЕНДУЮ!!! Гарного, порядного покупця))). Від угоди тільки приємні емоції. Була рада співпраці. Вдалих Вам покупок і надалі :-)))
Tasha25 24 лют. 21
РЕКОМЕНДУЮ усім!!! Гарного, порядного покупця Аукціону, і просто приємну людину. Була рада з Вами співпрацювати))) Від угоди тільки приємні емоції. Вдалих Вам покупок та гарного настрою!!! ;-)
РЕКОМЕНДУЮ усім!!! Гарного, порядного покупця Аукціону, і просто приємну людину. Була рада з Вами співпрацювати))) Від угоди тільки приємні емоції. Вдалих Вам покупок та гарного настрою!!! ;-)
Sergey2878 12 січ. 21
РЕКОМЕНДУЮ усім!!! Гарного, порядного покупця Аукціону, і просто приємну людину. Була рада з Вами співпрацювати))) Від угоди тільки приємні емоції. Вдалих Вам покупок та гарного настрою!!!
Elfador 12 січ. 21
РЕКОМЕНДУЮ!!! До співпраці))) порядного покупця Аукціону. Швидка оплата, приємне спілкування . Було приємно мати з Вами справу))). Бажаю вдалих Вам покупок та гарного настрою!
A159753 12 січ. 21
Ніколи не зрозумію, навіщо ставити ставки якщо на вперед знаєш що не оплатиш.Для чого ви тут? Для зриву лотів? Дуже шкода за потрачений час! ЛОТ НЕ ВИКУПЛЕНО ВІДГУК ДЛЯ ПОВЕРНЕННЯ КОМІСІЇ !
futcur_olha 5 січ. 21
З великим задоволенням РЕКОМЕНДУЮ!!! Як гарного, порядного покупця))) швидка оплата, приємне спілкування. Було дуже приємно з Вами співпрацювати. Заходьте ще. ;))) Вдалих Вам покупок і надалі :thumbsup:
lilia40 18 груд. 20
Рекомендую!!!Як гарного, порядного продавця аукціону. Швидка відправка приємне спілкування. Все сподобалось))) дякую. Миколай цього року дуже хороший :thumbsup:
ALEKSANDR1958 17 груд. 20
Рекомендую!!! Порядного,приємного покупця. Швидка оплата, приємне спілкування ;-). Була рада з Вами співпрацювати.))) Заходьте ще :thumbsup:
Olga_rub77 16 груд. 20
РЕКОМЕНДУЮ!!! Чудового покупця))) Швидка оплата, приємне спілкування. Від угоди тільки приємні емоції! Була рада з Вами співпрацювати. Заходьте ще :wink::thumbsup: Вдалих покупок і на далі!
ludanya67 2 груд. 20
Рекомендую з великим задоволенням!!! Приємного , гарного покупця))). Дякую за швидку оплату та приємне спілкування. Буду рада знову Вас бачити! Вдалих Вам покупок і на далі ;-)))
opti_n 2 груд. 20
Рекомендую з великим задоволенням!!! Товар дійсно відповідає опису, покупкою дуже задоволена))) Швидка відправка! Подарунок просто БОМБА!!! Ми всі в захваті. Дякую! Вдалих Вам продаж ;-)
Детский набор для рисования 208 предметов в удобном кейсе с ручкой плюс Мольберт
Дитячий набір просто ЧУДОВИЙ!!! Товар відповідає опису, в живу навіть кращий. Дуже гарний подарунок для діток. Ми всі в захваті!!! РЕКОМЕНДУЮ УСІМ, покупкою залишитесь задоволенні.
Supershop_ 30 лист. 20
РЕКОМЕНДУЮ!!! ЯК гарного, порядного покупця аукціону! Швидка оплата, приємне спілкування, та просто гарна, приємна людина. Тільки приємні враження від угоди ;-))) Вдалих Вам покупок, та продаж. Заходьте ще!!!
erktqrf 25 лист. 20
РЕКОМЕНДУЮ!!! Приємний ,чемний покупець. Швидка оплата. Співпрацювати з такими покупцями одне задоволення))) Бажаю Вам вдалих покупок та продаж. Заходьте ще ;-) :thumbsup:
Svetikvena 25 лист. 20
Рекомендую!!! Гарного, порядного покупця. Швидка оплата, і просто хороша людина. Вдалих Вам покупок !!! Була рада з Вами співпрацювати)))
tata85 25 лист. 20
З великим задоволенням РЕКОМЕНДУЮ!!! Порядного та відповідального покупця та приємну людину. Дякую за швидку оплату, була рада з Вами співпрацювати. Вдалих Вам покупок;-))) Буду рада знову Вас бачити!
salienkojanna 23 лист. 20
РЕКОМЕНДУЮ!!! Дуже гарного та порядного покупця , та просто приємну людину. Швидка оплата, приємне спілкування. Була рада з Вами співпрацювати! Вдалих Вам покупок та продаж ;-). Буду рада знову Вас бачити :thumbsup:
irusik1872 23 лист. 20
РЕКОМЕНДУЮ до співпраці!!!!!! Гарного, порядного покупця і просто приємну людину))) Від угоди тільки приємні емоції. Вдалих Вам покупок і на далі ;-)
Kissi7 20 лист. 20
РЕКОМЕНДУЮ!!! Як гарного продавця. Покупкою задоволена , все сподобалось дякую. І надалі бажаю вдалих продаж!
Elena_ParfumLUX 19 лист. 20
Доповнення покупця
Цей новий аромат Манго унісекс, виявився досить цікавим, сильний аромат. Дійсно відповідає опису. Тримається цілий день! Рекомендую спробувати.
19 лист., 2020
Рекомендую, з великим задоволенням!!! Товар як завжди сподобався))) Шлейфовий аромат, тримається цілий день, на одязі ще й довше. Покупкою задоволена. Дякую.))) Вдалих Вам продаж! Була рада співпраці з Вами.
Elena_ParfumLUX 19 лист. 20
Доповнення покупця
Tom Ford Cherry просто бомба! Товар дійсно відповідає опису! Солодка стигла вишня, кон'ячок,горішки мегдальні. Але запах не приторний а приємний. Мені на стільки сподобався що замовила б ще! Рекомендую спробувати усім!!!
19 лист., 2020
Відповідь продавця
Спасибо Вам большое за отзыв! Очень рада что аромат Вам понравился)
19 лист., 2020
Усім РЕКОМЕНДУЮ!!! Як гарного, порядного покупця. Дякую за швидку, оплату та приємне спілкування. Від угоди тільки приємні емоції. Була рада співпрацювати з Вами))) Вдалих Вам покупок!
tetnas 19 лист. 20
Рекомендую!!! Порядного та приємного покупця. Швидка оплата і просто приємна людина. Від угоди тільки приємні емоції))) Вдалих Вам покупок та продаж! Була рада з Вами співпрацювати.
Violetta23 19 лист. 20
РЕКОМЕНДУЮ!!! Гарного, порядного покупця та приємну людину;-) Була рада з Вами співпрацювати. Заходьте ще! Вдалих Вам покупок та продаж :hugging:
mr_XAOC 17 лист. 20
Рекомендую!!! Як гарного та порядного покупця))). Швидка оплата, приємне спілкування. Була рада з Вами співпрацювати. Бажаю приємних покупок, та вдалих продаж ;-) . Заходьте ще:thumbsup:
Irena5 16 лист. 20