Відгуки Interesting_toys , стор.16

позитивних - 4623 негативних - 351

Мої найкращі рекомендації продавцю! Доставка швидка, спілкування з продавцем дуже приємне. Дякую, здоров,я Вам і успішних продаж.
Liberte_77 21 бер. 23
Мої найкращі рекомендації продавцю! Доставка швидка, спілкування з продавцем дуже приємне. Дякую, здоров,я Вам і успішних продаж.
♕ Лот 5 шт ♕ Якісні чоловічі шкарпетки Tchibo, розміри: 44-46
Супер якість, носяться довго і не кошлатіють
Liberte_77 21 бер. 23
Мої найкращі рекомендації продавцю! Доставка швидка, спілкування з продавцем дуже приємне. Дякую, здоров,я Вам і успішних продаж.
Liberte_77 21 бер. 23
Мої найкращі рекомендації продавцю! Доставка швидка, спілкування з продавцем дуже приємне. Дякую, здоров,я Вам і успішних продаж.
Liberte_77 21 бер. 23
Дуже рада Співпраці :rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::bouquet::heart:
Liliyap 20 бер. 23
Дуже рада Співпраці:rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::blossom::sun_with_face::bouquet::hugging:
margo02011995 20 бер. 23
Дуже рада Співпраці :rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::heartpulse::bouquet::blossom::hugging:
GalunyaIv 16 бер. 23
Дуже рада Співпраці Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :blossom::bouquet::rose::heartpulse::heart:
GalunyaIv 16 бер. 23
Дуже рада Співпраці :blossom:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую :sun_with_face::heart::heartpulse::blossom::hugging::rose::bouquet:
GalunyaIv 16 бер. 23
Дуже рада Співпраці Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :bouquet::rose::hugging::blossom::heartpulse::sun_with_face:
GalunyaIv 16 бер. 23
Гарний продавець, швидка доставка, рекомендую!!!
Comme une Evidence by Yves Rocher. 100ml
Дуже сподобались
Annttouannetta 16 бер. 23
Відгук для повернення комісії
manina 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :star2:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::sun_with_face::bouquet::hugging::heart::bouquet::sun_with_face:
Anna83 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::sun_with_face::blossom::bouquet::heart::blossom::bouquet:
Anna83 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :heart:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::bouquet::heart::blossom::bouquet:
Anna83 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :wink:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::blossom::sun_with_face::blossom::sun_with_face::bouquet:
Anna83 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :bouquet:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::sun_with_face::bouquet::hugging::heart::blossom::bouquet:
Anna83 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці:sun_with_face: Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::sun_with_face::blossom::bouquet::heart::blossom:
Anna83 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :blossom:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::bouquet::heart::blossom:
Anna83 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :bouquet:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::blossom::sun_with_face::blossom::sun_with_face:
PilNata 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці:rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::sun_with_face::bouquet::hugging::heart::bouquet:
Elena1809K 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :sun_with_face:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::sun_with_face::blossom::bouquet::heart:
Elena1809K 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :hugging:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::bouquet::hugging::heart:
Elena1809K 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :bouquet:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::blossom::sun_with_face::blossom::sun_with_face::bouquet:
Elena1809K 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :heart:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::sun_with_face::bouquet::hugging::heart:
Elena1809K 14 бер. 23
Рекомендую продавця,купую не вперше, все як завжди - тільки позитивні емоції від співпраці.Рекомендую)
Черевики
Якісні, красиві, дитина носить з задоволенням.
Marina11111maly 14 бер. 23
Дуже рада Співпраці :sun_with_face:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::sun_with_face::blossom::sun_with_face:
Janome 8 бер. 23
Рекомендую відповідального продавця!Швидка доставка ,якісний товар!
Nelya25 7 бер. 23
Рекомендую відповідального продавця!Швидка доставка ,якісний товар!
Nelya25 7 бер. 23
Дуже рада Співпраці :wink:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::blossom::bouquet:
Solartail 7 бер. 23
Дуже рада Співпраці :hugging:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::blossom::sun_with_face::blossom::sun_with_face::blossom::sun_with_face:
Solartail 7 бер. 23
Дуже рада Співпраці :sun_with_face:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::sun_with_face::bouquet::heart::bouquet::sun_with_face:
Solartail 7 бер. 23
Дуже рада Співпраці :bouquet:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::sun_with_face::blossom::sun_with_face::bouquet:
Solartail 7 бер. 23
Дуже рада Співпраці :heart:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::bouquet:
Solartail 7 бер. 23
Дуже рада Співпраці :rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :yellow_heart::bouquet::rose::hugging::sun_with_face:
Solartail 7 бер. 23
Рекомендую відповідального продавця!Швидка доставка ,якісний товар!
Liberte_77 27 лют. 23
Від співпраці тільки приємні враження. Продавець відповідальний, оперативний і приємний в спілкуванні, дуже швидко відповідала і відправила товар.
Чоловіча шведка
Гарна якість!! Рекомендую!
Marina11111maly 22 лют. 23
Дуже рада Співпраці :bouquet:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::blossom::sun_with_face::blossom::bouquet:
Suny03 22 лют. 23
Дуже рада Співпраці:hugging: Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::blossom::sun_with_face::bouquet:
Svetliy 21 лют. 23
Дуже рада Співпраці :rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heartpulse::bouquet::sun_with_face::blossom::heart::hugging::sun_with_face:
Svetliy 21 лют. 23
Дуже рада Співпраці :heart:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::sun_with_face::bouquet::heart::blossom::bouquet:
Svetliy 21 лют. 23
Дуже рада Співпраці:sun_with_face:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, , :heartpulse::bouquet::blossom::sun_with_face::bouquet:
Svetliy 21 лют. 23
Дуже рада Співпраці :rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую, :heart::hugging::bouquet::sun_with_face::bouquet:
PilNata 15 лют. 23
Дуже рада Співпраці:hugging:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую :heart::bouquet::hugging::heart::bouquet::sun_with_face:
PilNata 15 лют. 23
Дуже рада Співпраці :two_hearts:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого дякую:heartpulse::bouquet::sun_with_face::blossom:
AMYR8 14 лют. 23
Дуже рада Співпраці :heartpulse:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого :bouquet: :blossom: :sun_with_face: дякую:bouquet:
AMYR8 14 лют. 23
Дуже рада Співпраці :rose:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого :blossom::revolving_hearts::hugging::hugging:дякую:bouquet:
AMYR8 14 лют. 23
Дуже рада Співпраці :blossom:Покупець просто супер!!!!! Дуже вдячна за відгуки. Спасибі за покупочку! Всім рекомендую із задоволенням! Бажаю виключно вигідних покупок та продажів!! Бажаю всього найкращого :blossom::bouquet: дякую :heart::blossom:
Olesi4ka28 10 лют. 23
Щиро дякую за покупки :bouquet:
Alex_Raby 8 лют. 23
Рекомендую!!! Продавець відповідальний,відправка товару швидка, товаром задоволені!!!Хороших Вам продаж, Мирного Неба!
Сумка жіноча золотиста (+ чорний) з еко шкіри
Цікава форма, підходить під весь одяг
Liberte_77 8 лют. 23