Відгуки GalinaS , стор.26

позитивних - 1248 негативних - 79

Не викупила лот, виграний на аукціоні. Не рекомендую.
Дякую за покупку! Рада, що ви залишились задоволені! Рекомендую вас всім до співпраці як відповідального та швидкого в оплаті покупця!
yana_ 29 лист. 15
Дякую за дитячі сережки! Дуже гарні, повністю відповідають фото та опису. Відправка оперативна. Рекомендую!
MamaSita 28 лист. 15
Дякую за новенькі дитячі колготки! Дуже гарні, повністю відповідають фото. Покупкою задоволена! Тільки найкращі побажання та рекомендації!
Gekss 28 лист. 15
Дякую за іграшку по приємній ціні! Дитина задоволена :) Лот повністю відповідає фото та опису. Рекомендую вас всім до співпраці як оперативного та чесного продавця!
Ksenia28 28 лист. 15
Дякую за чудову спідничку по символічній ціні, мені ідеально підійшла! Окреме дякую за подарунок! :) Покупкою дуже задоволена) Рекомендую вас всім як відповідального, чесного та оперативного продавця!!!
Mamanyavis 28 лист. 15
Дякую за спідничку! Вона дуже гарненька, нам сподобалась! Рекомендую як відповідального та оперативного продавця!
Andjy 28 лист. 15
Дякую за маєчку! Повністю відповідає фото, в гарному стані, якість відмінна! Продавець чесний та оперативний. Тільки найкращі побажання та рекомендації!
Stasya 28 лист. 15
Рекомендую продавця! Відповідальний та оперативний! Дякую за шорти, дуже сподобались!
ElenaMacko 28 лист. 15
Дякую за дитяче пальто, вигране на аукціоні! Продавець відповідальний та оперативний. Рекомендую!
Qukoso 24 лист. 15
Дякую за маєчку! Рекомендую як продавця аукціону!
irausya 24 лист. 15
Відповідальний, чесний продавець аукціону! Дуже дякую за пакет дитячих речей, що повністю відповідає фото! Окреме дякую за подаруночки! Тільки найкращі побажання та рекомендації!!!
Nadin1983 24 лист. 15
Дякую за сумочку! Мені дуже сподобалась! Повністю відповідає фото та опису. Окреме дякую за таку оперативну відправку :) Тільки найкращі побажання та рекомендації!!!
zvezda 24 лист. 15
Дякую за подушечку! Дитина дуже задоволена)) Рекомендую вас як відповідального та оперативного продавця! Вдалих вам наступних продаж і вдячних покупців!
Gal4onok_iv 24 лист. 15
Дякую за платтячко, нам дуже сподобалося! Повністю відповідає фото та в хорошому стані. Рекомендую всім як відповідального, оперативного та чесного продавця!
Lili124 23 лист. 15
Дякую за новенькі та яскраві капрі, вони супер!!! Дуже задоволена! Виграла цей лот на аукціоні по вигідній ціні, а продавець без вагань відправила. Рекомендую вас всім до співпраці як відповідального, чесного продавця та приємну у спілкуванні людину!
Lelec 22 лист. 15
Дякую за бріджі, мені підійшли ідеально! Виграла лот на аукціоні, товар повністю відповідає фото та опису. Рекомендую всім до співпраці як чесного та відповідального продавця!
marulka30 22 лист. 15
Рекомендую відповідального та оперативного продавця аукціону! Товар повністю відповідає фото та опису. Дякую за джинси, підійшли мені ідеально :) Вдалих вам продаж і вдячних покупців!
Kakao_belogo_cveta 22 лист. 15
Відповідальний, чесний продавець! Виграла в неї на аукціоні лот по мінімальній ставці, продавець без вагань вислала. Товар повністю відповідає фото та опису. Ще раз дякую! Тільки найкращі побажання і рекомендації!
Anastasiua 19 лист. 15
Рекомендую продавця з аукціону! Товар повністю відповідає фото. Дякую!
Irishkairishka 19 лист. 15
Рекомендую хорошого продавця з аукціону! Лот виграний по мінімальній ставці, відправка швидка, все супер! Ще раз дякую. вдалих вам продаж і вдячних покупців!
Natusic 19 лист. 15
Рекомендую відповідального та швидкого в оплаті покупця! Дякую та вдалих вам наступних покупок!
llsokoll 16 лист. 15
Дякую за блузочку! Товар повністю відповідає фото та опису. Хоч і лот виграний на аукціоні за символічні гроші, продавець. не вагаючись, швидко відправила. Рекомендую всім до співпраці!
nika2509 14 лист. 15
Дякую за шортики! Нам сподобались, все супер! Стан як для б/у навіть дуже хороший. Рекомендую вас всім до співпраці як відповідального та чесного продавця!
Диана 14 лист. 15
Рекомендую хорошого продавця! Швидка відправка, товар повністю відповідає фото та опису. Вдалих вам наступних продаж!
Tomik_Vik 14 лист. 15
Дуже хороший та відповідальний продавець, швидка відправка! Купила дитячі чобітки на аукціоні, які повністю відповідають фото та опису, стан ідеальний, як і було вказано. Дякую ще раз!!! Тільки найкращі рекомендації!!!
Kamila 14 лист. 15
Дякую за шарф! Мені дуже сподобався. Товар повністю відповідає опису, а в реальності навіть кращий ніж на фото! Рекомендую вас всім до співпраці!!!
MargaRitka 14 лист. 15
Дякую за покупку! Відповідальний, порядний покупець, швидка оплата. Рекомендую всім до співпраці!!! Вдалих вам наступних покупок і продаж!
Хозяйка 14 лист. 15
Влада - відмінний покупець, дуже приємна та позитивна дівчина! Наполегливо рекомендую всім до співпраці!!! :) Тільки найкращі враження від угоди! Бажаю наступних вдалих покупок!
Velaria 13 лист. 15
Відповідальний та швидкий в оплаті покупець і дуже-дуже приємна у спілкуванні людина!!! Рекомендую всім до співпраці! А вам, Юлія, тільки вдалих покупок і приємних емоцій від їх здійснення! :)
GoncharovaYuliya 12 лист. 15
Відповідальний та чесний продавець аукціону! Виграла лот по мінімальній ставці. Товар, який повністю відповідає фото та опису, без вагань оперативно мені відправлений. Ще раз дякую! Рекомендую всім до співпраці!
Рекомендую як відповідального та чесного продавця аукціону! Товар повністю відповідає фото та опису. Ще раз дякую та вдалих вам наступних продаж!
Відповідальний та оперативний продавець аукціону! Дякую за посилочку, дитині дуже сподобалась нова іграшка. Рекомендую вас всім до співпраці! Вдалих наступних продаж та вдячних покупців!
lola0 8 лист. 15
Рекомендую до співпраці! Виграла лот на аукціоні. Товар повністю відповідає фото та опису, а відправка оперативна. Покупкою задоволена, ще раз дякую!!!
BrilliantR 5 лист. 15
Рекомендую хорошого продавця з аукціону. Все пройшло оперативно і згідно правил. Товар повністю відповідає фото та опису.
AlyonaCh 5 лист. 15
Чесний та відповідальний продавець! Виграла в неї лот по найменшій ставці, а продавець без будь-яких вагань, дотримуючись правил аукціону, оперативно вислала. Ще раз дуже дякую і рекомендую вас всім до співпраці!!!
Ulia0007 5 лист. 15
Дякую за покупку! Відповідальний та приємний покупець! Тільки найкращі побажання та рекомендації!!!
i_olga 5 лист. 15
Відповідальний, оперативний та ввічливий покупець! Тільки найкращі побажання та рекомендації!!!
goriynya 5 лист. 15
Відповідальний та оперативний покупець! Дякую за покупку! Рекомендую всім до співпраці!
mamochka3princess 4 лист. 15
Рекомендую відповідального покупця з аукціону! Ще раз дякую за покупку, рада що вам все підійшло!
Yulik80 4 лист. 15
Рекомендую відповідального покупця з аукціону! Дякую ще раз! Вдалих вам наступних покупок!
Ivanka_4 4 лист. 15
Рекомендую чудового, відповідального та чесного продавця! Купувала у вас вже двічі речі з аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Дуже дякую за шортики, вони суперові!!!
unciel 4 лист. 15
Рекомендую відповідального продавця з аукціону! Товар повністю відповідає фото та опису. Дякую за класнючі чоботи-ботфорти, мені якраз підійшли)
Рекомендую відповідального, швидкого в оплаті, порядного покупця! Ще раз дякую за покупку!
nautilius 4 лист. 15
Рекомендую! Відповідальний, оперативний покупець. Дуже рада, що комбінезон вам сподобався! Нехай ваша малявка зимою не мерзне ;)
marmeladka_ya 4 лист. 15
Приємний та відповідальний покупець! Тільки позитивні емоції від співпраці! Звертайтесь ще, буду вам завжди рада!
TatyanaS12 4 лист. 15
Рекомендую приємного та відповідального покупця! Дуже рада, що вам підійшла спідничка :) Бажаю і надалі вдалих покупок, а також продаж!
Anna_Bordunova 4 лист. 15
Рекомендую відповідального та дуже оперативного продавця аукціону! Виграла лот по вигідній ціні, річ нова і повністю відповідає фото та опису. Ще раз дякую і вдалих вам наступних продаж!
OliaT 3 лист. 15
Рекомендую надійного, оперативного та ввічливого продавця! Дякую за висічки для мастики - все сподобалось! Вдалих вам наступних продаж та вдячних покупців!
Ekaterinochka 3 лист. 15
Дякую за бортик в ліжечко! Дякую за чесність та оперативність! Тільки найкращі побажання та рекомендації!
jjjulia 3 лист. 15