Відгуки Benji , стор.6

позитивних - 369 негативних - 2

Рекомендую порядного продавця! Приємне спілкування.
Зимние детские дутики. Размер 29,стелька 18
Дутіки в хорошому стані,відповідають опису.Окремо подяка за подарунок!
MiraElmira 3 груд. 19
Рекомендую порядного і оперативного продавця.
Новогоднее, нарядное платье. Чешки в подарок.
Платтячко в хорошому стані і розмір підійшов і чешки у святковому оформленні чудові.Дякую.Гарних і приємних Вам продажів!!
yulliaa 30 лист. 19
Рекомендую оперативного і чесного продавця! Товар відповідає опису і фото! Співпрацею задоволена,дякую!!
BOSSSSS 4 трав. 19
Рекомендую приємного оперативного і відповідального продавця.Товар чудовий ,аідповідає опису і фото.Дякую за шапочку і бажаю гарних продажів і чудових покупців!!
valentina_v 4 трав. 19
Рекомендую порядного,відповідального і оперативного продавця!.Босоніжки гарненькі ,відповідають опису і фото..Дякую .Бажаю гарних продажів і чудових покупців.Нехай у Вас все буде добре!!
Evelina2020 3 трав. 19
Рекомендую відповідального і оперативного продавця.Товар якісний,покупкою задоволена.Дякую за хорошеньеий набір кастрюль,бажаю усрвхів!!!
Elenamo33 30 квіт. 19
Рекомендую оперативного і відповідального продавця,Дякую за зручні макасіни.Бажаю гарних продажів і чудових покупців!!
lesyamasha 30 квіт. 19
Рекомендую порядного і оперативного продавця! Дякую за чудові дитячі босоніжки! Товар якісний,відповідає опису.Бажаю гарних продажів та прекрасних покупців!!
Mokraya 30 квіт. 19
Рекомендую чудового і відповідального продавця! Речі якісні і відповідають опису.Дякую за легенькі жіночі брючки з кишенями та спортивні легінси.Вони чудові!!Бажаю прекрамних продажів і приємних покупців!!
orimarina 27 квіт. 19
Рекомендую відповідального і чесного продавця! Садженець прийшов у хорошому стані.Все добре упаковано,зводожено.Дякую!Бажаю хороших продажів і чудових покупців!
Vitamincik 27 квіт. 19
Рекомендую хорошого і позитивного продавця! Товар відповідає опису.Дякую і бажаю успіхів!
AnnaLate 26 квіт. 19
Рекомендую вельми оперативного і відповідального продавця! Товар якісний .Макасини зручні.Дякую! Гарних Вам продажів і чудових поеупців!
hot_price 26 квіт. 19
Рекомендую відповідального і порядного продавця!.Товар відповідає опису.Дякую макасинчики чудові,мякенькі.Бажаю успіхів!!
hot_price 26 квіт. 19
Рекомендую оперативного і відповідального продавця,приємного у спілкуванні.Товар відповідає опису.Носочки якісні.Дякую і бажаю гарних продажів!
Natalka_ 24 квіт. 19
Рекомендую приємного і оперативного продавця! Парасолька якісна,цікавої структури,дякую і бажаю хороших продажів!
mamakirusi 24 квіт. 19
Рекомендую гарного і оперативного продавця,приємного у спілеуванні.Носочки якісні спортивного типу.Дякую і бажаю гарних продажів:thumbsup_tone1::thumbsup_tone1::thumbsup_tone1:
Skarlet2017 24 квіт. 19
Рекомендую оперативного і приємного продавця.Товар якісний спілкування приємне.Дякую і бажаю гарних продажів та чудових покупців:bouquet::bouquet::bouquet:
Shopping_tyr 24 квіт. 19
Рекомендую порядного і приємного
У спілкуванні продавця.Товар відповідає опису і прекрасної якості.Дякую за панамочку.Вона чудово підійшла малечі.Бажаю гарних продажів і прекрасних покупціа!!:rose::rose::rose:
ludmila707 20 квіт. 19
Рекомендую порядного і відповідального продавця!Товар відповідає опису.Джинси і кофтинка чудові.Дякую і бажаю успіхів та гарного настрою!,:rose::rose::rose::rose::rose:
natasha_nikolaeva 12 квіт. 19
Чудовий покупець !Своєчасна оплата приємне спілкування.Дякую за покупку.Бажаю Вам всього найкращого!:bouquet::bouquet::bouquet:
lena_2018 11 квіт. 19
Рекомендую порядного і вельми оперативного продавця!Товар хороший,ціна суперова! Дякую гарних Вам продпжів і приємних покупців:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
AntoninaGavrish 10 квіт. 19
Рекомендую відповідального продавця.Товар відповідає опису і фото.Поеупккою задоволена,дякую:blossom::blossom::blossom:
Annetka 9 квіт. 19
Рекомендую гарного покупця.Рубашка гарненька нарядна.сердеечно дякую і бажаю успіхів у всьому:blossom::blossom::blossom:
Klubnichno 9 квіт. 19
Із великим задоволенням рекомендую порядного і чесного продавця!Товар відповідає опису,спілкування приємне .Покупкою задоволена.Дякую:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
qwerty101 9 квіт. 19
Чудовий продавець! Із задоволенням рекомендую! Шапочка і кофточка супер!! Дякую:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
Hurrem0707 8 квіт. 19
Рекомендую порядного і чесного до того ж оперативногл продавця! Босоніжки чудові,хорошої якості,приємно мати справу з таким продавцем Красненько дяеую:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
Vitamin4ik 8 квіт. 19
Рекомендую хорошого продавця! Джинси чудові ,відповідають опису і фото.Дякую:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
LUSHANA_ 8 квіт. 19
Рекомендую приємного і вельми оперативного продавця! Товар чудовий ,теніска супер!!Покупкою задоволена і бажаю великих усріхів на цій ниві і в особистому житті:bouquet::cherry_blossom::blossom:
Lera878 6 квіт. 19
Рекомендую чудового і оперативного продавця!Якість і стан дитячих речей чудова!Спасибі Вам! Бажаю хороших продажів і прекрасних покупців!!
Emily8 28 бер. 19
Рекомендую відповідального іширокої душі продавця.Людяність понад усе- це його кредо! Черевички в хорошому стані.Щиро від усієї душі дякую! Гарних Вам продажів і прекрасних покупців!
lilichkalav 28 бер. 19
Рекомендую порядного продавця. Сарафанчик чудовий .Дякую за хорошу річ і бажаю великих продажів і приємних покупців.
taniaevania 25 бер. 19
Рекомендую відповідального і порядного продавця.Товар гарної яксті,шльопанці гарненькі і зручні.Дякую щиро і бажаю гарних продажів та чудових покупціа!!!
fantomka 25 бер. 19
Рекомендую оперативного і порядного продавця.Товар відповідає опису,швидке відправлення.Дякую
Zubide 25 бер. 19
Рекомендую порядного іоперативного продавця.Дитяче взуття хороше,розмір підійшов.Дякую і бажаю успіхів ,гарних продажів і чудових покупців
Seruy1302 25 бер. 19
Рекомендую хорошого ппродавця.Товар відповідає опису.
nevesta_vetra_ya 24 бер. 19
Рекомендую гарного продавця! Механічний віник-це супер потрібна річ вдома.зручність зашкалює,дуже дякую за мою спину-не потрібно тепер гнутися:thumbsup_tone1::thumbsup_tone1::thumbsup_tone1:
Vikoosya 23 бер. 19
Рекомендую відповідального і чесного продавця!Сандалики з текстилю легесенькі зручні. Дякую! Малеча не може з ними розлучитися, а це багато про що говорить:thumbsup::hibiscus:
Zelenskiy1988 23 бер. 19
Із задоволенням рекомендую прекрасного і оперативного продавця! Туфельки дійсно для маленьких принцес! Малечі сподобались не хоче знімати. Красненько дякую! Хороших Вам продажів і всього найкращого:bouquet::bouquet::bouquet:
Banata1990 22 бер. 19
Рекомендую порядного і оперативного продавця! Туфельки просто чудові! Дякую і бажаю хороший продажів та чудових покупців! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Nataly_Portman 21 бер. 19
Із задоволенням рекомендую хорошого і оперативного продавця.Товар відмінної якості,навіть кращий ніж на фото. Дякую за чудову кофтинку і бажаю хороший продажів!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
K_A_T_R_I_N_N 21 бер. 19
Рекомендую порядного і оперативного продавця гольфики тепленькі і хорошої якості. Додаю Вам хороший продажів і чудових покупців.Дякую :hibiscus::hibiscus::hibiscus:
Mama_Alinu2911 21 бер. 19
Із великим задоволенням рекомендую такого чудового і людяного продавця.Резиночки і обручі неймовірно красиві і якісно професійно зроблені золотими руками. Бажаю гарних продажів і чудових покупців
olenka2404 19 бер. 19
Із задоволенням рекомендую чудового і оперативного продавця! Товар відмінної якості.Щиро дякую і бажаю хороших продажів!
Miro_mir 7 бер. 19
Із великим задоволенням рекомендую порядного і вельми оперативного продавця.Три дні від замовлення до отримання!! Товар відмінний.Туфельки просто чудові,відповідно і чудова упаковка.Широкої душі людина,може зробити приємне іншим.Красненько дякую за це!!
zolushka12 6 бер. 19
Рекомендую оперативного і чесного продавця!! Макасінчики дитячі супер!! Швидка доставка навіть укрпоштою.Приємно мати справу з такою людиною .Гарних Вам продажів і!!
zolushka12 6 бер. 19
Увага! Увага! ШАХРАЙКА!!! Ще 11.02.оплачено замовлення ,а ні посилки ,ні номера посилки до цього чаму немає. Всякі байки розказує : то товар закінчився,то уже відправила,а кожен день ті самі товари виставляє. Шахрайство в чистому виді.Гірко визнавати,що натрапив на без честі і совісті людину.
Kleooopatra 28 лют. 19
Рекомендую дуже порядного і оперативного продавця! Товар аідпоаідає опису. Туфельки підійшли. Щиро дякую.
Koshka55 21 лют. 19
Рекомендую порядного і оперативного продавця! Плаття підійшло ,дякую!! Бажаю успіхів!!
Klubnichno 21 лют. 19
Рекомендую до співпраці порядного відповідального і дуже оперативного продавця!!!Речі відповідають опису,хорошої якості. Задоволена придбаними речами.Дякую!!
yulyasha1905 20 лют. 19
Рекомендую до співпраці порядного і оперативного продавця.Товар відповідає опису. Кофточка хорошої якості.Дякую!! Бажаю успіхів і хороших продажів!!
Natalka7 20 лют. 19