Відгуки Anyuta7 , стор.2

позитивних - 179 негативних - 1

Рекомендую чесного та оперативного продавця. Бажаю щедрих покупців і приємних покупок.
margo585 31 трав. 19
Рекомендую привітного та оперативного продавця. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам приємних покупок та щедрих покупців.
planeta 12 бер. 19
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Щедрих Вам покупців! Нехай щастить!
KoshLot 25 лют. 19
Рекомендую привітного та чесного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців.
tereshkova 25 лист. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Дякую і нехай Вам щастить!
lychanka 27 жовт. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок. Нехай щастить!
Evainna1110 30 вер. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок.
OlgaAnatolevna 30 вер. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Дякую за гарну співпрацю. Та бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок.))
Haly_Ort 18 серп. 18
Рекомендую чесного та оперативного продавця. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок.
ollaa887 10 серп. 18
Рекомендую хорошого продавця. Все пройшло добре і швидко. Щедрих Вам покупців.
orusja 10 серп. 18
В котрий раз рекомендую привітного та оперативного продавця. Все як завжди швидко і якісно. Дякую за гарну співпрацю. Нехай Вам щастить!
Zuza_12 10 серп. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок!
ek180 15 лип. 18
Рекомендую привітного та відповідального продавця аукціону. Дякую за гарну співпрацю та бажаю Вам щедрих покупців.
viktorbel 15 лип. 18
Однозначно рекомендую чесного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Нехай Вам щастить!
Underwear 15 лип. 18
Знову рекомендую чудового продавця. Все пройшло швидко і якісно)). Нехай Вам щастить!
Zuza_12 15 лип. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця. Товар повністю відповідає фото та опису. Щедрих Вам покупців та приємних покупок. Нехай щастить!
Shine22 22 черв. 18
Рекомендую привітного та чесного продавця. Товар повністю відповідає фото та опису. Дякую за гарну співпрацю та бажаю Вам щедрих покупців.
LedyStyle 22 черв. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Щедрих Вам покупців та приємних покупок.
mather 24 трав. 18
Рекомендую чесного та приємного у спілкуванні продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Дякую за гарну співпрацю та бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок.
mashunja 24 трав. 18
Рекомендую чесного, відповідального та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису, а також був дуже надійно упакований. Бажаю Вам завжди щедрих покупців та приємних покупок!
Elena_ParfumLUX 11 трав. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Щедрих Вам покупців. Нехай щастить!
Aladin56 11 трав. 18
Рекомендую чесного та приємного продавця. Товар повністю відповідає фото та опису. Щедрих Вам покупців
Dress_Code_ 24 квіт. 18
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Дякую за гарну співпрацю та бажаю Вам лише щедрих покупців та приємних вражень від покупок.
Irina0711 24 бер. 18
Рекомендую чесного та відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок.
yana1803 24 бер. 18
Все пройшло супер. Рекомендую хорошого продавця. І бажаю успіхів у всіх починаннях!!!
Zuza_12 10 лют. 18
Рекомендую привітного та приємного в спілкуванні продавця. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців. Нехай щастить!
Underwear 10 лют. 18
Рекомендую привітного та відповідального продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю щедрих покупців та приємних покупок.
elen80 6 лют. 18
Знову рекомендую чесного, привітного та оперативного продавця. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам всього хорошого.
Zuza_12 30 січ. 18
Рекомендую чесного та ввічливого продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото. Щедрих Вам покупців. Нехай щастить!
Olya72 30 січ. 18
Рекомендую привітного, чесного та оперативного продавця аукціону. Бажаю Вам приємних покупок та щедрих покупців.
NataliyaBiz 28 груд. 17
Рекомендую чесного та ввічливого продавця аукціону. Щедрих Вам покупців та приємних покупок.
Kirill28 5 груд. 17
Рекомендую чесного та ввічливого продавця. Бажаю Вам щедрих покупців. Нехай щастить!!!
Natalka_ 27 лист. 17
Рекомендую привітного, чесного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам приємних покупок та щедрих покупців.
Nataliya1982 27 лист. 17
Рекомендую привітного та оперативного продавця аукціону. Товар відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок. Нехай щастить.
Anna12 19 лист. 17
В черговий раз рекомендую чесного та ввічливого продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Всього Вам найкращого.
Galka 19 лист. 17
Рекомендую відповідального та приємного у спілкуванні продавця. Бажаю Вам щедрих та ввічливих покупців і приємних покупок.
Marina78 9 лист. 17
Рекомендую чесного та приємного продавця аукціону. Товар повністю такий як на фото. Дякую за гарну співпрацю та бажаю Вам щедрих покупців.
Shushulya 9 лист. 17
Покупкою задоволена. Товар повністю відповідає фото та опису. Тому рекомендую як привітного, чесного та оперативного продавця аукціону. Щедрих Вам покупців.
EkaterinaBabiy 26 жовт. 17
Рекомендую як привітного, чесного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Щедрих Вам покупців та приємних покупок.
blondtanya 18 жовт. 17
Рекомендую усім до співпраці чесного та ввічливого продавця аукціону. Товар відповідає фото та опису. Гарної якості. Бажаю Вам приємних покупок та щедрих покупців.
Tanya1987 18 жовт. 17
Вже в котрий раз переконалася у відповідальності даного продавця. Рекомендую як привітного, чесного та оперативного учасника аукціону. Товар як завжди повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок. Нехай щастить.
Bulio4ka 18 жовт. 17
Рекомендую чесного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам приємних покупок та щедрих покупців.
elena1596 18 жовт. 17
Рекомендую чесного та ввічливого організатора СП. Бажаю щедрих покупців та приємних покупок.
EvgeniyaUst 10 жовт. 17
Рекомендую привітного, чесного, відповідального та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам приємних покупок та щедрих покупців. Нехай щастить.
VikViktoriya 9 жовт. 17
Рекомендую привітного, чесного та оперативного продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам завжди лише приємних покупок та щедрих покупців. Хай щастить
Pepka 5 жовт. 17
Рекомендую оперативного та ввічливого продавця аукціону. Товар повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок.
Zizi35 5 жовт. 17
Рекомендую як привітного та відповідального продавця аукціону. Товар відповідає фото та опису. Приємних Вам покупок та щедрих покупців.
Zuza_12 5 жовт. 17
Рекомендую порядного та відповідального продавця аукціону. Товар відповідає фото та опису. Приємних Вам покупок та щедрих покупців.
Olhik 12 вер. 17
Рекомендую чесного та ввічливого продавця. Товар якісний, повністю відповідає фото та опису. Бажаю Вам щедрих покупців та приємних покупок.
zaizai 12 вер. 17
Рекомендую опепативного та приємного в спілкуванні продавця. Товар отримала повністю такий як на фото. Бажаю приємних покупок та щедрих покупців.
Galka 2 вер. 17