Відгуки про Alleksandra , стор.3

позитивних - 482 негативних - 11

Дякую за покупку! Найкращі рекомендації! Рада буду бачити Вас знову! Всього найкращого! Мирного неба!!!
modnyi_odyag 13 серп. 22
Рекомендую чудового покупця. Бажаю міцного здоров'я вам і вашим рідним. Мирного неба над головою! Дуже приємна людина і легка у спілкуванні. Рекомендую усім !!
n_seminova 10 серп. 22
Рекомендую к сотрудничеству
ek180 9 серп. 22
Рекомендую до співпраці відповідального покупця, все швидко та оперативно, заходьте.
NADIJA314 8 серп. 22
Рекомендую відповідального покупця, швидка оплата, приємне спілкування, дякую за покупку!
Valyok 7 серп. 22
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:С УВАЖЕНИЕМ И С УДОВОЛЬСТВЕМ И МИЛИОН РАЗ РЕКОМЕНДУЮ ПОКУПАТЕЛЯ ВСЕМ ВСЕМ ВСЕМ ПОКУПАТЕЛЬ АНГЕЛ И СОЛНЫШКО ЯСНОЕ В НЕБЕ И ЗВЁЗДОЧКА ЯРКАЯ В НЕБЕ НУ ПРОСТО МЕЧТА:bouquet::bouquet::bouquet:ОТВЕТСТВЕННОГО ПОРЯДОЧНОГО И ДОБРОДУШНОГО:sun_with_face::star2::sun_with_face:СДЕЛКА ПРОШЛА САМЫМ НА ВЫСШЕМ УРОВНЕ:thumbsup::thumbsup::thumbsup:СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ ОТ ВСЕЙ ДУШИ И СЕРДЦА ЖЕЛАЮ ВАМ УДАЧИ ВОВСЕМ И МНОГО КРУТЫХ СДЕЛОК:gift_heart::bouquet::hugging: МИРНОГО ВАМ НЕБА НАД ГОЛОВОЙ. БЕРЕГИТЕ СЕБЯ И СВОИХ БЛИЗКИХ:blue_heart::yellow_heart::pray:
vik04 7 серп. 22
:white_check_mark: Спасибо за покупку, носите с удовольствием! :cherry_blossom: Рекомендую к сотрудничеству на все :100:. Удачных Вам сделок! :yellow_heart::blue_heart:
Nata_wa 7 серп. 22
Відповідь покупця
Приємно робити покупки у відповідальних продавців, вдалих продажів Мирного неба !
7 серп., 2022
Дуже порядний і відповідальний покупець. Мої найкращі рекомендації! Дякую за покупку! Всього Вам найкращого
MAKTUB 5 серп. 22
Угода пройшла успішно!
Oksana2026 5 серп. 22
Порядочный, ответственный, вежливый покупатель. Только положительные эмоции от сделки. Желаю Вам всегда только приятных покупок! Спасибо Вам огромное за интерес к моим лотам! Буду рада видеть в числе своих покупателей !!! РЕКОМЕНДУЮ!
bosss1 15 лип. 22
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:С УВАЖЕНИЕМ И С УДОВОЛЬСТВЕМ И МИЛИОН РАЗ РЕКОМЕНДУЮ ПОКУПАТЕЛЯ ВСЕМ ВСЕМ ВСЕМ ПОКУПАТЕЛЬ АНГЕЛ И СОЛНЫШКО ЯСНОЕ В НЕБЕ И ЗВЁЗДОЧКА ЯРКАЯ В НЕБЕ НУ ПРОСТО МЕЧТА:bouquet::bouquet::bouquet:ОТВЕТСТВЕННОГО ПОРЯДОЧНОГО И ДОБРОДУШНОГО:sun_with_face::star2::sun_with_face:СДЕЛКА ПРОШЛА САМЫМ НА ВЫСШЕМ УРОВНЕ:thumbsup::thumbsup::thumbsup:ОТ ВСЕЙ ДУШИ И СЕРДЦА ЖЕЛАЮ ВАМ УДАЧИ ВОВСЕМ И МНОГО КРУТЫХ СДЕЛОК :gift_heart::bouquet::hugging:БЕРЕГИТЕ СЕБЯ И СВОИХ БЛИЗКИХ. МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЙ:blue_heart::yellow_heart::pray:
vik04 11 лип. 22
Рекомендую чудового відповідального покупця :cherry_blossom::thumbsup:
Cawa1990 11 лип. 22
Рекомендую чудового покупця!
yagalya 11 лип. 22
Спасибо за покупку! РЕКОМЕНДУЮ!!! Покупатель - замечательный!!! Ответственный и доброжелательный! Оплата быстрая. Только положительное впечатление от сделки!:bouquet:
Lu078 11 лип. 22
Не викуп лоту.Повернення комісії.Дівчатка ,я вас дуже прошу не зв'язуйтеся з цим покупцем ні в якому разі,якщо не хочете мати дуже неприємних відчуттів.Зробила ставку і не викупила лот.На слідуючий день після закінчення торгів написала мені вже негативний відгук,нібито за те,що я не дала реквізитів їй.Я ж надала по правилах аукціону ,в мене є сутки після закінчення аукціону,не враховуючи день аукціону.Вона просто не захотіла викупити лот!!! ЦЕ ЖАХ !!! Влаштовує проблему на рівному місці,ще й когось робить винним!!!В цей непростий для нас час знаходяться ж такі покупці !!!Я вже четвертий рік на аукціоні,але такий покупець у мене вперше,було б дуже добре якщо в останнє!!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!?
kseniaww 10 лип. 22
Відповідь покупця
реквізити треба надавати по закінченю аукціону, а не коли заманеться, я лишила відгук що реквізити ніхто не надав , тільки після відгуку надали реквізити, але я вже лишила відгук тому з ким не зв'язуватись ще питання Лот НЕ ПРОДАНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
10 лип., 2022
Сделка прошла успешно, отличный оперативный покупатель и приятный человек. Пусть покупка будет в радость !
Prodamode 30 черв. 22
РЕКОМЕНДУЮ оперативного и ответственного Покупателя! Быстрая оплата! Все четко и оперативно! Спасибо за покупочку!!! Удачи Вам и всего самого наилучшего!!!
lanochka2008 26 черв. 22
Найкращі рекомендації! Чітке замовлення і cупершвидка оплата! Відповідальний і приємний у спілкуванні покупець! Дякую Вам за покупку! Заходьте ще!)))
smn93 21 черв. 22
Рекомендую порядного учасника аукціону. Дякую і бережіть себе!
Vika1984 21 черв. 22
С огромным удовольствием оставляю отзыв прекрасному покупателю и хорошему человеку. Очень довольна сотрудничеством. Позитивный и добросовестный человек, вежливый и ответственный. Побольше бы таких людей на аукционе. Спасибо вам огромное. Заходите ещё) всегда рада видеть Вас у себя на аукционе)))
winograd 21 черв. 22
Рекомендую отличного покупателя!
Ira708 21 черв. 22
Дякую вам за покупку в аукціоні Все чудово Гарний покупець! Рекомендую! Миру на всім!
Irinkaa 21 черв. 22
Спасибо за покупку ) рекомендую покупателя)
anastasia_n 21 черв. 22
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:С УВАЖЕНИЕМ И С УДОВОЛЬСТВИЕМ И МИЛИОН РАЗ РЕКОМЕНДУЮ ПОКУПАТЕЛЯ ВСЕМ ВСЕМ ВСЕМ ПОКУПАТЕЛЬ АНГЕЛ И СОЛНЫШКО ЯСНОЕ В НЕБЕ И ЗВЁЗДОЧКА ЯРКАЯ В НЕБЕ НУ ПРОСТО МЕЧТА ПОКУПАТЕЛЬ:bouquet::bouquet::bouquet:ОТВЕТСТВЕННОГО ПОРЯДОЧНОГО И ДОБРОДУШНОГО:sun_with_face::star2::sun_with_face:СДЕЛКА ПРОШЛА НАЙВЫШЕМ УРОВНЕ:thumbsup::thumbsup::thumbsup:ОТ ВСЕЙ ДУШИ И СЕРДЦА ЖЕЛАЮ ВАМ УДАЧИ ВОВСЕМ И МНОГО КРУТЫХ СДЕЛОК❣❣❣СПАСИБО ВАМ ОГРОМНОЕ БЛАГОДАРНА ВАМ СИЛЬНО :sparkling_heart::bouquet::hugging:БЕРЕГИТЕ СЕБЯ И СВОИХ БЛИЗКИХ. МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЙ:blue_heart::yellow_heart::pray:
vik04 20 черв. 22
ДЯКУЮ ЗА ПОКУПКУ! Рекомендую! Відмінний покупець та дуже приємна людина! Бажаю вам тільки чесних продавців, приємних покупок і позитивних емоцій.
Savanna70 20 черв. 22
Чудовий покупець. Рекомендую! Дякую за покупку! Заходьте ще!
Lady_inRed 20 черв. 22
Вежливый,приятный покупатель,спасибо!
SVIRI 19 черв. 22
Замечательный покупатель! Быстрая оплата! От сделки только положительные эмоции! Рекомендую
kozlova1989 10 черв. 22
Спасибо за заказ! Удачных покупок!
Margarita06 9 черв. 22
:thumbsup:Із задоволенням, рекомендую чесного, відповідального та порядного покупця!!! Приємне спілкування, швидка оплата та вихід на зв'язок! Від угоди тільки позитивні емоції. З такими людьми завжди приємно мати справу :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Вдалих вам покупок Буду рада співпрацювати з вами знову :heart::heart::heart: З повагою Людмила - Оріфлейм:blush:
fast_shopping_1 9 черв. 22
Рекомендую чудового покупця. Усього вам найкращого!
hahahaha 8 черв. 22
Відповідь покупця
Дякую
9 черв., 2022
рекомендую всім чудового покупця аукціону
InnaFediuk 8 черв. 22
:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:С УВАЖЕНИЕМ И С УДОВОЛЬСТВИЕМ И МИЛИОН РАЗ РЕКОМЕНДУЮ ПОКУПАТЕЛЯ ВСЕМ ВСЕМ ВСЕМ ПОКУПАТЕЛЬ АНГЕЛ И СОЛНЫШКО ЯСНОЕ В НЕБЕ И ЗВЁЗДОЧКА ЯРКАЯ В НЕБЕ НУ ПРОСТО МЕЧТА ПОКУПАТЕЛЬ:bouquet::bouquet::bouquet:ОТВЕТСТВЕННОГО ПОРЯДОЧНОГО И ДОБРОДУШНОГО:sun_with_face::star2::sun_with_face:СДЕЛКА ПРОШЛА НАЙВЫШЕМ УРОВНЕ:thumbsup::thumbsup::thumbsup:ОТ ВСЕЙ ДУШИ И СЕРДЦА ЖЕЛАЮ ВАМ УДАЧИ ВОВСЕМ И МНОГО КРУТЫХ СДЕЛОК❣❣❣СПАСИБО ВАМ ОГРОМНОЕ БЛАГОДАРНА ВАМ СИЛЬНО :sparkling_heart::bouquet::hugging:БЕРЕГИТЕ СЕБЯ И СВОИХ БЛИЗКИХ. МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЙ:blue_heart::yellow_heart::pray:
vik04 3 черв. 22
Приємно було спілкування ! Швидка оплата,однозначно рекомендую відповідного Покупця!!! Мирного неба Вам!!!
bmitrij 25 трав. 22
Рекомендую як відповідального покупця, швидка оплата. Гарних вам покупок та ввічливих продавців. Дякую за співпрацю
yfnfkrf 25 трав. 22
Рекомендую. Удачных сделок
Klass88 14 трав. 22
Рекомендую, как порядочного участника аукциона;) Быстрая оплата, вежливое общение. Спасибо за покупку! Приятно было с Вами сотрудничать! РЕКОМЕНДУЮ!!!
tigrik18 12 трав. 22
Ответственный,вежливый и оперативный покупатель аукциона! Спасибо Вам за покупку!
rfrltkfvfif12345 9 трав. 22
Отличный ответственный покупатель
natusia2013 8 трав. 22
Рекомендую. Чудовий покупець, швидка оплата. Тільки позитивні враження. Дякую за покупку)
Tamara7777777 4 трав. 22
Відповідь покупця
Костюм порадував вже ношу, щиро дякую, успіхів вам, Мирного неба
5 трав., 2022
Благодарю за выбор моего товара и оказанное доверие !)) Рекомендую как ответственного покупателя!!! Быстрая оплата, приятное общение.Удачных Вам покупок! 
Nelli903 4 трав. 22
Щиро дякую за участь в аукціоні. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцю, ввічливій і позитивній людині.Швидка оплата і зв'язок. Гарних Вам покупок.Рада бачити Вас у себе на сторінці.Побільше таких позитивних і щирих покупців! Мирного неба Вам і нашій Україні.
Irisaira 3 трав. 22
Рекомендую отличного покупателя
tobolchenko 3 трав. 22
Найкращі враження від спілкування і від угоди! Відповідальний і приємний у спілкуванні покупець! Чітке замовлення і cупершвидка оплата! Дякую Вам за покупку! Заходьте ще!)))
smn93 3 трав. 22
В користувача у всьому один негатив і якщо не хочете, щоб на вас пішла ця хвиля негативу-краще оминайте, легше відмовитися від угоди, ніж сприймати і перечитувати ці претензії. Людина абсолютно не читає опису! Підтверджую кожне слово продавців, які писали відгуки до мене! Особливо правдиво написано : "Девочки прежде чем работать с данной особой подумайте 100 раз. Не стоит этот человек ваших нервов . Из ничего делает такую проблему ,просто скорее от нечего делать или склад ума такой .. Прочтите предыдущие негативные отзывы . Человек реально придумывает проблему на равном месте ..Просто придырается ко всему ,я ей пишу одно она мне другое . Не умеет слышать и слушать людей .. Мне очень вас жаль. " Більше добавити і нічого! Абсолютний негатив та створення проблем на рівному місці! До співпраці НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Oleo62 3 трав. 22
Відповідь покупця
НОВЕ ОПРАВДАННЯ НЕ ЗАБАРИЛОСЬ І ПСИГОЛОГІВ ЗГАДАТИ НЕ ЗАБУЛИ , А" ЛОТИ" ЯКІ НА АУКЦІОН ДОБАВЛЯЄТЕ ЧАСУ ДЕТАЛЬНО ОГЛЯНУТИНЕМА ВПАРИЛИ СЕКОНД - ХЕНД ОБЛІЗЛИЙ, ЩОБ У СМІТНИК НЕ НЕСТИ , ЩЕ Й ГРОШІ ЗАРОБИЛИ, ПРАВИЛЬНО ! ТАК І ТРЕБА ТУТ ПРОДАТИ МОЖНА ВСЕ ГОЛОВНЕ ПРАВИЛЬНИЙ РАКУРС ! І ДОБРЕ ПІДВІШЕНИЙ ЯЗИК , ЩОБ ПРАВОТУ ДОКАЗУВАТИ ОШЕЛЕШЕНИМ ПОКУПЦЯМ ПІСЛЯ ВІДКРИТТЯ ПОСИЛКИ , ВСІМ НАГОЛОШУЮ ЧЕСНИМ ПОКУПЦЯМ Я ЗАВЖДИ ДЯКУЮ ЗА ПОРЯДНІСТЬ, А ВАМ МОЖУ ПОДЯКУВАТИ ЯК ФОТОГРАФУ, БІЛЬШЕ ФОТОГРАФУ " ВІД БОГА" БАЖАЮ ВАМ НОСИТИ ТАКЕ ВЗУТТЯ ЯК ВИ ПРОДАЛИ МЕНІ ІЩЕ ПРОДАСТЕ ПОКИ ДО ВАС НЕ ПРИЙМЕ МІРИ АДМІНІСТРАЦІЯ А ВИ НАЖИВАЙТЕСЬ, БО КОМУ ВІЙНА , А КОМУ ЖАГА ДО НАЖИВИ ЗАСЛІПИЛА СТИД І СОРОМ, ЗВІСНО ЯКЩО ВІН У ВАС КОЛИСЬ БУВ ВРАХОВУЮЧИ ЩО ВИ ПРОДАЄТЕ
4 трав., 2022
Ще раз підтверджую, що попередні коментарі на 100% описують угоди з даним користувачем! Та продублюю: "Девочки прежде чем работать с данной особой подумайте 100 раз. Не стоит этот человек ваших нервов . Из ничего делает такую проблему ,просто скорее от нечего делать или склад ума такой .. Прочтите предыдущие негативные отзывы . Человек реально придумывает проблему на равном месте ..Просто придырается ко всему ,я ей пишу одно она мне другое . Не умеет слышать и слушать людей .. Мне очень вас жаль. .. "
Oleo62 3 трав. 22
Відповідь покупця
Копіювати чужі вислови, стосовно засохлих квітів, при неправильній упаковці то одне, а дрантя яке у смітник несуть , виставляти на аукціон ОЦЕ РЕСПЕКТ, ФОТОГРАФУ, ЯКИЙ ЗУМІВ ОБРАТИ ПРАВИЛЬНИЙ РАКУРС , ЩОБ ПРИХОВАТИ ДРАНУ СЕРЕДИНУ І ОБЛІЗЛИЙ ЗАДНИК ЗОВНІ, УВАЖУХА ТАКОМУ ФОТОГРАФУ, БАЖАЮ ВАМ ТАКИХ ЖЕ ВДАЛИХ ПОКУПОК ОБЛІЗЛОГО ДРАНТЯ , ЯК ВИ ПРОДАЛИ МЕНІ, ІЩЕ 24 ПОКУПЦЯМ ДО МЕНЕ, ОПУСКАТИСЬ ДО ВАШОГО РІВНЯ , ТА КОПІЮВАТИ ВІДГУКИ ПРО ВАС НЕ БУДУ, З ВАМИ ВСЕ ЗРОЗУМІЛО А ПОТЕНЦІЙНИМ ПОКУПЦЯМ НАГОЛОШУЮ ІДІТЬ МИМО ,ТАК БУДЕ КРАЩЕ ДЛЯ ВАС, БО ПРИДБАЄТЕ НЕПОТРІБ ,У ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ "ВІД БОГА, "ЩЕ Й КОЖЕН ДЕНЬ, ЦЯ АГРЕСИВНО НАЛАШТОВАНА ПРОДАВЧИНЯ ДРАКОНИТИМЕ ДОПОВНЕННЯ , ЩОБ СЕБЕ ОПРАВДАТИ, АЛЕ Є ФОТО ЯКІ КРАЩЕ ЗА ПУСТІ СЛОВА ПОВТОРЮЮ НЕ РЕКОМЕНДУЮ НАВІТЬ ВОРОГАМ
3 трав., 2022
Доповнення продавця
СКІЛЬКИ НЕНАВИСТІ!!! ПСИХОЛОГАМ Є З КИМ І ЧИМ ПРАЦЮВАТИ. УДАЧІ ВАМ! НА ВАШУ БРЕХНЮ ВІДПОВІДАТИ НАВІТЬ НЕ БУДУ! ВІДРИВАЙТЕСЯ ДАЛІ ТУТ ПО ПОВНІЙ, БО БАЧУ, ЩО ВАМ ПРОСТО ПРИНОСИТЬ ЗАДОВОЛЕННЯ З УСІМА СВАРИТИСЯ!
3 трав., 2022
Рекомендую оперативного покупця з позитивної сторони! Дуже рада спiвпрацi! Дякую! Хай щастить)
Ichbin 3 трав. 22
Рекомендую щирого та добросовiсного покупця! Дякую Вам!)
Ichbin 2 трав. 22
Щиро дякую за участь в аукціоні. Мої найкращі рекомендації відповідальному покупцю, ввічливій і позитивній людині.Швидка оплата і зв'язок. Гарних Вам покупок.Рада бачити Вас у себе на сторінці.Побільше таких позитивних і щирих покупців! Мирного неба Вам і нашій Україні.
Irisaira 19 квіт. 22
САМЫЕ ЛУЧШИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ
Ve4nyavesna 19 квіт. 22