Тваринка))

Доброго дня всім. Дуже хочеться у сім'ю взяти кошеня)) Дитинка так просить кожного дня був у нас кіт но помер 1,5 року тому. Но страшно одне якщо прийдеться переїжджати кудись,ми сами з Харкова,то є такі люди які не дозволяють з тваринками. А бо ці вибухи,як реагують на них :cry: Як зважитися? Хто заводив тваринку? Дякую!

Темы: Поради

10 комментариев

  • Chuchasonya 24 мая, 12:13 8

    По-перше, ви повинні чітко розуміти, що кошеня- то не іграшка для дитинки на тиждень. Ви маєте його прийняти як члена родини і якщо іхати- то разом.
    По-друге, якщо ви впевнені, що готові- то моя вам порада- візьміть вуличне дитя, яке теж дуже боіться. Ви і вірного друга отримаєте, врятуєте маленьке створіння і величезний плюс в свою карму.

  • Irywka 24 мая, 14:36

    звичайно це відповідальність!! І котик він для всіх нас! Просто мені страшно через війну ((

  • Chuchasonya 24 мая, 14:51 5

    @Irywka тоді чекайте на Перемогу.

  • Irywka 29 мая, 09:37

    Да не хочу купляти тваринку,хочу взяти з вулиці!

  • Malinka_orijinal 24 мая, 20:18

    Моїм трьом котам похєр на вибухи (Київ і область). Звичайно не порівняти з Харковом, але наслухались..

  • Комментарий удалён

  • Irywka 24 мая, 23:21

    Нет забирать однозначно!! Тут даже не стоит выбор!! Как можно бросить животное? Я в другом смысле,что не все доброжелательны к животным и к детям.

  • Zhadana 25 мая, 09:30 1

    Тоді шукатимете тих, хто дозволяє. Люди різні є, хтось і з дітьми не дозволяє. А комусь лише киян подавай (це з особистого досвіду).
    Я б радила забрати з вулиці, як вище писали. У самої така. Але я розумію ваш страх щодо переїзду. У мене кицька, наприклад, сама забрана з вулиці ще маленьким кошеням. І, дівчата, вона так вулиці боїться, то жах. З балкону на 9-му поверсі не боїться, а зводити у ветеринарну - це пекло. Вона буде вити і впиватися кігтями у тебе. В переноску не зайде ні за що.
    Якось привела її на укол від сказу, але поки "вмовила" її вийти з квартири і перейти дорогу від будинку до ветеринари, я була вся в її шерсті і поцарапана. У мене ще й волосся в'ється у всі боки. Заходимо з нею до лікаря, кажу: "нам треба укол від сказу!". Просто уявляю, що в його голові промайнуло "кому саме?!"

  • natali111 25 мая, 21:22 2

    Ну тут потрібно подумати, чи зможете в випадку переїзду взяти його з собою. А стосовно вибухів, то їх мабуть усі лякаються не тільки коти. Але це відповідальність, бо фактично член сім'ї. В мене мала теж дуже просить котика, я то і не проти якби ситуація була б стабільна. А так, дома вже є папугайчик і теж цілком може бути що прийдеться виїхати якщо на Харків попруть, бо ми зовсім близько. То вже думаю як його транспортувати, вже маленькі кліточки дивилась в зоомагазині в дорогу, бо з тою що є, хоч вона не дуже і велика але в транспорті буде не зручно. А якби ще й кіт і далеко їхати то навіть і не знаю як з ним в дорозі, бо корзинки то є, але якщо треба в туалет і все таке. Тому поки на котика не наважуюсь хоча навіть сама не проти його завести, але лякає невідомість (((

  • yulya3012 28 мая, 23:35

    Мой котик умер не за долго до войны.
    Я тоже боялась брать малыша, очень ждала окончания этой ненавистной войны......
    Увидела в этом феврале котика на фото и не устояла,поехала за ним аж в Полтаву))
    Теперь не нарадуюсь ,это моя плюшевая любовь :heart:

    Картинка
  • Irywka 29 мая, 09:35 1

    Класс:heart_eyes::heart_eyes: супер!! Молодцы!! Пусть растет здоровеньким и счастливым,а он уже счастлив так как у него есть Вы))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб