Чудеса в житті.

Добрий вечір! Хотілось би поговорити на тему незвичну. Цікаво дуже. Чи вірите ви у щось нереальне? Чи траплялись події, які б ви пояснили як щось чудернацьке ? Чи вірите ви в потойбіччя , в сни ? Чи можливо ще в когось? Як пояснити те, що бачиш сновидіння , а потім те переживаєш в реальному житті? Можливо ви щось чи когось бачили чи чули. А може це людина собі все просто вигадує?  Поділіться. 

103 комментария

  • Tatyana 10 августа 2023, 00:01 2

    У меня так было .Я маленькая была, и мне приснился первый сон, очень необычный и через 7-8 лет я это переживая в живую
    и понимаю, что это тот сон .
    Я знаю время года, место и я видела себя ( я знала свой примерный возраст ), и даже знала , куда идти
    и когда я там оказалась ( впервые в незнакомом месте ), я точно знала ,куда идти - это и был крытый западный вокзал в Будапеште ( я там оказалась в 17 лет и место это знала с 10 лет примерно )
    а последний яркий сон с поездами я долго не могла описать правильно , и надолго забыла ) пока однажды тут не увидела , я помню поезд без крыши и он мчится через леса и ты все видишь - реки, озера и водопады
    и это оказалась вот в Канаде
    и я четко помню- нет крыши ) и я пью чай
    я не помню даже сколько лет мне было

    Картинка
  • Ameli 10 августа 2023, 01:23 7

    Класс) и не верь потом что жизнь матрица)))

  • pariganka 11 августа 2023, 07:34

    @Ameli Ой, это мне так был в детстве признался прозрачный лифт. А я в то время жила в селе и даже в обычном лифте ни разу не каталась, про прозрачные даже и не слышала.

  • IZIS__ 10 августа 2023, 00:23

    Буває...

  • irenika 10 августа 2023, 00:33 1

    В сни вірю, збувалися
    І в дивні збіги подій

  • irenika 10 августа 2023, 00:42 3

    А ще іноді сняться люди, яких давно не бачила, і потім дуже дивне відчуття, що я справді поспілкувалася і що тій людині в цей час я снилася. Але це відчуття вкрай рідко

  • OlalyaOlya 10 августа 2023, 00:37 1

    В мене зі снами взагалі цікава історія.
    Мені щоночі сняться сни, і щоразу кольорові. І дуже-дуже багато снів я пам'ятаю не тільки вранці, а й через роки.
    Я просто знаю людей, котрим сняться лише чб-сни і то рідко, тому ми одні для одного в дикість)
    Так от, про віщі сни не буду, то є у всіх)
    Але в мене декілька разів уже було таке: що уві сні я мандрую вулицями якихось міст, запам'ятовую будинки/чи церкви (як було останнього разу). Усі сні розумію в якому я місті.
    Вранці гуглю і розумію, що уві сні бачила ті будівлі, яких ніколи не бачив вживу і вони дійсно є в тих містах.
    Чи душа "бігає погуляти" чи підсвідомість грається)
    Але цікаво і трішки моторошно одночасно)

  • 4 комментария
  • irenika 10 августа 2023, 12:03 2

    @Alinkamalinka Ні, я сни люблю, хіба що крім жахів, але жахи рідко дуже. Увсі сні в мене життя значно цікавіше :grinning:

  • Alinkamalinka 10 августа 2023, 13:51

    @irenika Я не люблю.Особливо коли надивлюсь чи начитаюсь про своїх маньяків,а потім пів-ночі когось вбиваю,а потім розмірковую,як позбутися тіла.

  • irenika 10 августа 2023, 14:01 2

    @Alinkamalinka Ну так у вас вибір фільмів такий, що жахіття потім снитимуться)

  • Oceanlover 10 августа 2023, 00:45

    Мені снилось, що я спілкуюсь французькою мовою, хоч я її не знаю))) це не чудеса, звичайно.
    Часто бувало так, що я говорю з кимось, кажу фразу чи вигук, і через пару секунд ця фраза звучить по тв на фоні. Або згадалась пісня і я її чую потім в той день. Я ставлюсь до цього як ло співпадінь.

  • 3 комментария
  • Valia 10 августа 2023, 21:18

    @samsanty Мені раніше неодноразово снилось, що воджу авто, при чому я не пам'ятаю як я опинялась за кермом, але я їду і починаю розуміти, що водити не вмію і не знаю ні як їхати нормально серед інших машин і навіть не знаю як загальмувати. Багато років не наважувалась навчатись, мені це і не потрібно було, а цього року отримала водійське посвідчення і мені дуже подобається, ще іноді трохи страшновато, але кайфую.

  • Persona_de_viso 12 августа 2023, 15:04 1

    @Valia Если по символичности судить, то когда вам снится, что вы за рулём машины - вы руководите своей жизнью (главный) и судя по ощущениям во сне, вы так чувствуете себя и в жизни. То есть, не умеете, не знаете как делать и как вести себя среди других машин. Неуверенность в своих поступках и страх самостоятельных решений.
    Интересно, у вас так было?)

  • Valia 12 августа 2023, 19:10

    @Persona_de_viso Ніколи не намагалась розгадати сни і не пам'ятаю, що було в реальності тоді коли снились такі сни. Це не було якимось періодом життя, такі сни зрідка снились протягом багатьох років.

  • ulvina 10 августа 2023, 00:47 1

    Деякі сни збуваються,особливо погані ,не буквально,але є деякі сни ,коли вони мені сняться ,то приблизно знаю що буде і як би я не хотіла їм запобігти ,не виходить.

  • Kasatkar 11 августа 2023, 08:25

    І у мене так. Я не можу нічого вдіяти.
    Снилося як я тону , прокидалася від того, що не можу дихати ,а потім через декілька місяців все було реально. Дякую Богу, що врятував батько.

  • Tovar4ik 10 августа 2023, 01:09 6

    Верую в Бога. Много было чудес необыкновенных, думала что со всеми так бывает но люди не рассказывают, боятся что им не поверят. Оказалось что далеко не для всех необыкновенные чудеса. Один только раз услышала от знакомой её историю с необыкновенным.
    Считаю, что есть чудеса обыкновенные, а есть необыкновенные. Обыкновенные - это когда можно объяснить, найти причину, списать на случайности, может фантазии. А необыкновенные, это когда нельзя объяснить, или случайность такая , которую можно объяснить так - Бог есть!

  • 3 комментария
  • Tovar4ik 11 августа 2023, 11:22 2

    @Kasatkar А вообще известный факт, что Бог помогает в немощах, это тогда когда ситуация неразрешима и поможет только чудо. Это тогда, когда человек не может рассчитывать на свои силы, это тогда когда окружающие не помогут и вообще никого может не быть рядом, это тогда когда в беспомощном состоянии человек мысленно кричит - Господи, помоги! Иногда, те кто раньше не верил в Бога, говорят при этом: Господи, если ты есть - помоги.
    Случаи разные бывают и не всегда тяжёлые, но ещё и не всегда после помощи от Бога человек скажет : Бог есть! А чудо помощи было, и не во сне а явно в реальности.

  • Oceanlover 12 августа 2023, 23:20

    @Tovar4ik Оце так було колись в мене. Не скажу, що ситуація була важка чи безвихідна, але на той час саме так і відчувалось. Що я у розпачі як надію промовила подумки "Господи, допоможи!" і одразу миттю все як пазли склалось. Кому розказувала, то дехто казав "співпадіння", віруючі - що дійсно бог допоміг. А одна жінка, віруюча, сказала, що то не зовсім ппяма допомога, а начебто бог розкрив очі менв на те, що ситуація не безвихідна і я сама могла допомогти.

  • Tovar4ik 12 августа 2023, 23:51

    @Oceanlover О, дякую що розповiли! У мене було багато таких iсторiй, i захотiлось подрузi росповiсти та почутити може щось i з нею таке було. Розповiла, а вона в ступорi якось в собi замкнулась i мовчить, я запитую, а вона включилась - вийшла з думок i каже типу а може так, або так, або так...варiанти. Я кажу: нi, не так i не сяк, а як розповiла то точно так i було. Потiм ще раза 3 розповiдала близьким подругам, то така саме була реакцiя i варiанти: так - чи так , чи сяк, чи отак...

  • Neonilla 10 августа 2023, 01:21

    Сны сбываются. Изменить ничего не могу. Просто с этим живу. Малая была - рассказывала родителям, а чуть повзрослела,- мама попросила перестать делиться всем этим.... Позже, я стала ходить в церковь. И сны рассказывала духовнику. Сны не исчезли. Но много чему научилась , приняла, поняла.
    (к слову, мои родители никакого отношения к церкви не имели и не имеют. Разве что зайти свечку поставить на Пасху...)
    Испробовала много чего на себе, что бы не запоминать сны. Так, что бы проснуться и не помнить. Но увы.
    Не мало читала как наука объясняет сны, шестое чувство. Все четко и доходчиво. Как организм наш дает знать во сне, что даст сбой и мы заболеваем, к примеру. Я человек любящий всему давать объяснение )))

  • 3 комментария
  • irenika 10 августа 2023, 07:16

    Про хвороби уві сні і я читала, і думаю, що це правда. На зубах перевірено, на 100% правда була

  • ElenaPre 10 августа 2023, 11:37

    Ну про хвороби, поноджуюсь, дійсно організм знає, що не в порядку. Але нерідко сниться те, що не можеш знати, наприклад кого зустрінеш, або на днях приснився мені сон, що я викидаю паличкі від суші в унітаз, потім подумала, що заб'ється, витягнула. Наступного дня, забилася у нас в будинку каналізація...

  • Neonilla 10 августа 2023, 12:01 1

    @ElenaPre Что интересно, и этому у науки есть объяснение. Мозг человека это практически безграничные возможности... сколько информации он обрабатывает, которую мы не помним и не вспомним до определенных обстоятельств/ таргетов. Сны про здоровье, друзей, детей,родителей, быт, людей, которых встречал раз в жизни и пр. А потом наш мозг выдает такое, что на голову не оденешь )... Это наука объясняет.
    Но однозначно, есть что то за гранью. За гранью нашего понимания/сознания, за гранью науки.

  • ValentiNWa 10 августа 2023, 01:55

    Вчора прокинулась від того, що згадала уві сні, що не привітала колегу з ДН. Прокинулася, подумала, що вже п'ять днів як минуло. Але перевірили по датах, а ДН сьогодні

  • Julia_2014 10 августа 2023, 08:10 1

    Тут просто. Ви пам'ятали, що треба привітати, мозок записав інформацію, а потім просто видав те, про що думали останніми днями.

  • samsanty 10 августа 2023, 07:57 1

    Я не вірю в сни. І думаю, що їх просто потім притягують до події. В мене тітка постійно свої сни розповідала. І запевняла, що вони збуваються. Ну якщо за рік ти послухаєш про 365 снів, то два з них можуть і збутись. Ну такоє... При чому ж це не відтворені події один в один, а типу приснився якийсь покійник і сказав те, а це значить інше. Ну я скептик щодо цього.
    Я не раз ловила себе на дежавю. Напевне поруч з нами існують паралельні світи з безліччю варіантів. Вчені цікавляться цією теорією, є ж навіть припущення, що адронний колайдер після запуску схлопнув кілька з них. ))) Це цікаво.
    А ще цікаво про теорію нашого світу - як симулятора.

  • 12 комментариев
  • Tovar4ik 10 августа 2023, 14:37

    @samsanty А щось вiдомо про iншiх хлопцiв якi були тодi з братом?

  • samsanty 10 августа 2023, 14:40

    @Tovar4ik На жаль, подробиць більше не знаю. І це було вже давно, рік тому. Після лікарні він повернувся на службу.

  • Valia 10 августа 2023, 21:33

    Мені сни сняться постійно, рідко запамятовую. Було 2 випадки в житті. Одного разу ще будучи студенткою прогулювали ми з подругою перший урок і я їй сон розповіла, який наснився вночі, при чому я його чітко запам'ятала. Потім пройшов день, насичений певними важливими для нас тоді подіями, а наступного ранку мені дійшло, мій сон забувся, а так як до того я встигла його розповісти, то в мене ніби і свідок був, що я не маразматик. Це не інтерпретація була і передбачити події я тоді не могла, бо якось все пішло не так як мало бути. І ще один такий випадок пам'ятаю, але сон вже збувся десь за місяць.

  • Tetiana87 10 августа 2023, 08:04 2

    Сняться віщі сни, але не часто. Один із них приснився 11 років назад. Ми на той момент жили із дідусем чоловіка. Снится дідусь і йому погано, просить ліки, увісні кажу, що чоловік зараз дасть. Проснулася. На другу ніч вже сниться, що дідусь помирає, похорон. Я розказую сон чоловікові, друзям всі сміяться, типу довго буде жити дідусь....за два тижні після того його не стало. Через три місяці після похорону, сниться знову дідусь і мене обнімає, по доброму, не із злості... після цього сну почалися сильні проблеми із здоров'ям, операція.
    Якщо сняться сни з брудною водою, білим платтям, то до проблем із моїм здоров'ям. Якщо гуляю по цвинтарі, то захворіють діти, рідні. Таккож запам'ятався сон з 23 на 24 лютого 2022.
    Я в свому місіті плаваю в озері. Вода дуже мутна, грязна, але тепла. Я плаваю в ній, довго, але від того, що вона тепла, не хочу виходити із неї....

  • Tanyamasik 10 августа 2023, 09:07

    Мені танк снився десь за два тижня, а може і три перед 24 лютого. Я тоді ще вирішила, що щось по роботі буде. Новини взагалі не слухала, не дивилась.

  • zolu6ka 10 августа 2023, 09:11 3

    Вірю в Бога, в дива, у Всесвіт.
    В дитинстві було багато снів різних, деякі пам'ятаю досі. Іноді сняться цікаві сни, я до них прислухаюся .
    Коли у ві сні щось не так, то я собі можу сказати, молись, і молюсь, і я перемагаю з божою допомогою.
    Іноді сняться сни, дежавю. Коли ти точно знаєш, що де і коли, бо ти пам'ятаєш цей сон.

  • 1 комментарий
  • zolu6ka 11 августа 2023, 11:25 1

    @Um_ka Дежавю, це відчуття, що це нчби вже було, я про інше, в мене були сни, в яких я була в незнайомих мені місцях, але потім у реалі, я саме там була, я знала де який магазин, це було страшно і цікаво .

  • Um_ka 11 августа 2023, 15:38

    @zolu6ka Зрозуміло, але чому страшно? Якщо це вперше, ще можна якось перелякалися від несподіванки (хоча ж це звичайні магазини, чи ще щось подібне), але, якщо таке відбувається на постійній основі, мали вже звикнути...

  • zolu6ka 11 августа 2023, 18:04

    @Um_ka це не постійно) але буває, старшно, тому що може я не хочу бачити майбутнє, настільки точно

  • Комментарий удалён

  • Rita_Rita 10 августа 2023, 10:59 1

    Сни
    Це ще з малечку
    Відчуття наче здурію
    З початком війни і в перший день, коли, ще не знала, що війна снилась покійна бабуся
    Я вже і за упокій носила, в церкву спочатку бігала, в село на могили до родичів їздила, до бабусі на могилу ходила
    Я не хочу щоб мені снились померлі, в мене мами нема з 14 років, то вона мені за всі роки, а це вже більше 25 років кілька разів снилась, після цих снів я розбита цілий день, а бабусі, з війною сняться так часто, що сил нема

  • vikingviking 10 августа 2023, 11:03 4

    Не вірю ні в які сни і чудеса

  • Elena20071980 10 августа 2023, 11:58 1

    Вірю! Останній час все якось невипадково.... Були на екскурсії у Козятині, там витягнула карту таро від відомого художника....стояла в шоці...все чітко було написано, відповідь на моє питання їхати додому чи ні... Мол всі прегради розвіються,коли поїду додому... Так і сталось! Шлях додому був легкий і щасливий!!!

  • Persona_de_viso 10 августа 2023, 12:06 1

    У меня есть несколько и странных историй и удивительных.
    Но то, что вызывает во мне страх - это предчувствие, что человек скоро умрёт и я его вижу в последний раз. А, да, это не только людей касается, животных тоже(
    Это привело в какой-то момент к страху прощаться с людьми, смотреть им вслед и т.д.
    Мало того, у меня этот последний момент отпечатывается в памяти. Как в настоящем времени и я снова и снова его проигрываю.
    Это и родные и близкие, и незнакомые. В некоторых моментах я просто знаю - что скоро придёт его время, это старость или болезнь. Ужаснее всего, когда уходят молодые, внезапно, скоропостижно....я не знаю точно дату или место или обстоятельство, но в голове мысли, что хочется обнять, сказать что-то хорошее...ведь повлиять на исход не можешь...Щемящее чувство неотвратимости и желание, чтоб это было неправда.
    Не знаю, как люди могут жить со способностями, потому что даже такие мелочи могут привести к тяжелым психологическим проблемам.
    В итоге, я просто закрываюсь от этого, не хочу видеть, не хочу знать...

  • future 11 августа 2023, 16:48

    І у мене так буває..

  • Artemiida 12 августа 2023, 23:51 1

    І у мене так, багато чого бачу, вже навчилася з цим жити. Остання така подія була минулого року за півтора місяці до загибелі кума, чітко бачила, як він загине. А як він зник безвісти, я вже знала, він вбитий на полі бою і щоночі
    почав приходив до мене уві сні - " казав, що йому холодно і благав забрати його з поля бою". І так найгірше, що не можеш вплинути на ситуацію.

  • Alinkamalinka 10 августа 2023, 12:14 1

    Більше ні,чим так.Мене цікавить інше.Зараз трохи вас повеселю.Живемо на 12 поверсі.В цьому році помітила таку єрунду:коли ставлю ввечері пластинки від комарів(пластинки різні,не однієї якоїсь фірми),то хвилин через 30 обов'язково в кімнату залітає муха,літає-літає,метушиться,потім втрачає свій мушачий глузд,стає такою ніби-то кволою,потім летить до лампи (на підлозі невеличка лампа лежить),там ще трошки дзижчить,а потім помирає(кладбвще домашніх животних,як чоловік каже).І так кожного разу.Ніколи раніше такого з мухами не було діла,і де вони беруться ці зарази вночі?:person_shrugging:

  • Wild_fairy 10 августа 2023, 13:13 3

    не вірю в жодні містичні прояви, сни і тому подібне. Проте добре знаю, як психіка людина здатна все перекручувати. Деякі люди можуть в подробицях пам'ятати те, чого ніколи не було, що по суті теж плід уяви. Так само мозок може "розкласти" сни під реальні події. Мозок взагалі дивовижна штука. Тому я вірю в науку та її невпинний рух вперед, хоч таки не вірю, що колись людству вдасться осягнути всесвіт

  • 15 комментариев
  • Persona_de_viso 10 августа 2023, 21:08 3

    @Wild_fairy Ахах, здорово вы меня в "ненормальные" записали с искривленной памятью. Похоже больше на то, как вы искривляете реальность под свои убеждения) Если брать конкретный случай с обмороком, то есть свидетелем его мать, которой я заранее рассказала свой сон))
    Я тоже читаю исследования учёных и о работе мозга, увлекалась около 10 лет психологией, поэтому как раз не считаю такие сны "чудом", "дивом" и так далее. Я очень много анализировала, записывала заранее, перепроверяла. Уже выработала немного свою систему распознавания вещих снов.
    Мозг работает удивительно, о многих его возможностях мы не знаем, думаю, в будущем это как-то очень просто и обыденно будет объясняться.
    Уже сейчас проводятся опыты с людьми более чувствительными, по передачи информации во сне на расстоянии. Опыты успешны)
    Как по мне, это интересно)))

  • Wild_fairy 10 августа 2023, 21:13 2

    @Persona_de_viso чому ж у "ненормальні", це цілком нормальні прояви роботи людської психіки. Досліди з особливо чутливими людьми проводяться давно, і в радянські часи теж проводилися, але див у світі з того більше не стало. Власне не сталося взагалі жодного дива, якось так

  • Persona_de_viso 12 августа 2023, 15:19 1

    @Wild_fairy Это смотря что считать чудом. Как по мне, маленькие чудеса случаются каждый день. Но человеку всегда хочется бОльшего, чтобы поверить, чтобы убедиться.
    И даже если предоставить такого человека, найдутся скептики, а всё, что он не сделает - будет мало.
    Из всего прочитанного на эту тему я поняла: 1) если есть такие люди они скрываются (во-первых, их бы использовали, во-вторых, они лишены мирских искушений, поэтому далеки от людских проблем), второе - чтобы достичь каких-то результатов нужен колоссальный собственный духовный рост, до которого нет универсального пути (у каждого он индивидуальный, этот ключ), есть только общие рекомендации.
    Ну и замечу, что все чудеса видны только тем, кто смотрит в определённое место (где эти чудеса происходят). Если не смотреть, то и не увидишь и рассказам не поверишь)))
    Хотя, есть же фраза "не верю своим глазам")

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб