Шампунь "Активатор меланіну і нікотинова кислота "

Стартова ціна - 75 грн

Бліц-ціна - 95 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
186 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Шампунь "Активатор меланіну і нікотинова кислота "

35г-

Склад:активатор меланіну ; павна кокосові олії ;пав на олії бабасу ;пав proteol APL;олія рицинова ;полікватеріум-7;лимонна кислота ;нікотинова кислота ;цетиловий спирт ;запашка Amor Cacharel

В складі активатор є - ціанокобаламін підсилює ріст локонів і зміцнює їхню структуру;- екстракт листя кропиви живить корені волосся і захищає їх від впливу зовнішніх факторів;- вітаміни С і А зміцнюють навіть найтонші пасма;- мідь покращує загальний стан волосся і попереджає їхнє знебарвлення;- екстракт кореня любистку запобігає випадінню локонів і сприяє нормалізації жирового балансу шкіри голови.

Нікотинова кислота проти випадання волосся (вітамін пп) сприяє поліпшенню доставки кисню та мікроелементів до шкіри голови та волосяних цибулин. В результаті прискорюється зростання нових волосків і волосяний покрив стає міцнішим.

Полікватеріум це активний компонент він сприяє розплутуванню та випрямленню неслухняного волосся. Корисний для догляду за сухим волоссям, оскільки може додати блиск або тьмяному волоссю.