Махрова сукня-рушник для пляжу, басейну або після душу від Tchibo(Німеччина) розмір універсальний

Стартова ціна - 290 грн

Бліц-ціна - 290 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
553 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Махрова сукня-рушник для пляжу, басейну або після душу

від Tchibo(Німеччина)

розмір універсальний

********************

Сукня для басейнів та пляжу: це плаття-рушник з чистої органічної бавовни ідеально підходить, щоб швидко накинути що-небудь і висушити шкіру, коли у вас є можливість. Він дуже приємний на дотик через особливо легку махрову тканину. Регульовані лямки забезпечують правильну посадку.

Колір: темно зелений (органічно вирощений)

Розміри: прибл. 80 х 180 см.

Інструкції із застосування: спочатку надіньте один плечовий ремінь, потім оберніть рушник навколо тіла і, нарешті, вставте іншу руку в інший плечовий ремінь Ідеально після душу, протягом довгих днів на пляжі або в басейні | Виготовлено з органічної бавовни Регульовані бретелі | Зручно носити завдяки особливо легкій якості махрової тканини Сукня-рушник - ідеальний предмет одягу одяг для догляду Прийміть душ, щоб висохнути та підготуватися, не повністю одягнувшись

====================

Похибка у вимірах може бути +-1-2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo йде практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бирками та ярликами зі складом тканини та іншою інформацією. Інформація беремо з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Примушує це робити Бренд.

Це абсолютно новий одяг! Стік

Передплата на карту Привата фоп

Повернення та обміну немає

Пересилаю НП, УП