Аромат Тудей/ Today 10 ml avon

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 120 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 14 разів

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
58 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Today від Avon - улюблений і найвідоміший квітковий аромат цієї компанії.

Парфумна вода TTA Today — аромат-бестселер, який відкриває легендарну трилогію кохання Today Tomorrow Always від Avon, підкорюючи променистими квітковими нотами. Творець аромату – Олів'є Креспо, один із найталановитіших парфумерів зі світовим ім'ям. За 20 років роботи у світі парфумерного мистецтва він став автором більш ніж 70 ароматів, які відомі в усьому світі. Створюючи аромат Today, він надихався чарівним і пристрасним втіленням у життя аромату, здатного нести в собі відчуття безкінечності такого почуття, як кохання. ПІРАМІДА Верхні ноти: білий перець, сік сагуаро (гігантські кактуси), сонячна фрезія Ноти серця: квітка стреліції, китайська будлея, тропічний гібіскус, мадагаскарський жасмин Базові ноти: сандал, вірджинський кедр, шовковий мускус ТАЄМНИЦЯ АРОМАТУ: Квіти неролі століттями асоціювалися з чистотою, невинністю і вічним коханням. Цікаво: для отримання 1 кг масла неролі потрібно 1000 кг пелюсток цінних новини. Це висококласний інгредієнт преміальної парфумерії.

Шлейфовий, стійкий, дуже красиво розкривається протягом дня. Незабутнім його роблять основні ноти фрезії, рожевої води і мускусу.

В лоті парфуми об'ємом 10 мл!

Упаковую надійно

Оплата на карту Приватбанку, враховуйте комісію банку.

Відправляю після оплати Укрпоштою чи Новою поштою. Відправлення створюю онлайн, тому можу прорахувати вартість доставки.

Успіху в аукціоні!

Відгуки

Так, все добре. Хочу відзначити упаковку - стопятсот шарів - футлярчик був запакований в папір, плівку з пухирцями, картонну коробку, закутану в скотч і пластиковий поштовий конверт. Круто! Шансів у товару не то що розбитися чи змокнути, але й зім'яти футляр не було! Дякую !