100%оригінал ,тестер, шикарний парфум Evolve Camara 90 мл

Стартова ціна - 250 грн

Бліц-ціна - 360 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 7 разів

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Парфумована вода Evolve популярного бренда Camara – вишукана розповідь про безтурботність і чистоту жіночого темпераменту, де немає місця фальші, недомовкам і проблемам. Фруктовий аромат не залишить байдужою жодну прихильницю насичених, освіжальних поєднань, адже його ольфакторна піраміда зібрала на своїх просторах популярні компоненти, що привертають увагу навіть дуже вимогливих критиків.

Початкова нота. Соковитий грейпфрут починає знайомство з внутрішнім світом вишуканого флакона, продовжуючи своє літнє соло іскрами хрусткого зеленого яблука.

Нота серця. Сонячний абрикос підхоплює емоційним протягом, захоплюючи на своєму шляху відгомони чутливого жасмину і солодко-соковитого персика.

Кінцева нота. Ванільний шлейф, прикрашений барвистими нитками насиченого мускусу і суворого сандалу, ще довго грає з розумом, мотивуючи і надихаючи його.

Розпродаж парфум,тестер такої самої якості що і оригінал,або можливо і краще,так як перше знайомство в магазині проходить власне в тестері .

Від себе хочу добавити,що цей парфум власне для тих дівчат,жінок , хто любить в міру солодкого і в міру свіжого, не навʼязливий…. Якщо маєте сумніви,в інтернеті ви можете почитати не залежні коментарі,

Вдалих вам покупок :heart:

Відгуки

Товар відповідає опису, дуже сподобався!
Приємний фруктово-квітковий солодкуватий аромат !