Сайт для перерегистрации малыша в садике

Всем привет!

Слышал что нужно перерегистрировать малыша на очередь в садике.

Подскажите, на каком сайте это нужно сделать. Пытался зайти на http://dnz.kiev.ua/ - сайт не работает((

Прочитал это:

"Шановні користувачі ​​​електронної системи запису дітей до ДНЗ!

Через невиправні недоліки роботи веб-частин системи елект​​​ронного запису, ми провели тендер на створення нової системи електронного запису! Поки наша нова система в процесі розробки,​​інформуємо, що всі дані у ваших облікових записах залишаються без змін та зберігають свій порядок у черзі.  

Шановні батьки, у межах своїх компетенцій Департамент та Управління освіти намагаються мінімізувати​ наслідки такої позапланової ситуації. Тому, щоб не порушувати процедуру зарахування, усім керівникам дошкільних навчальних ​закладів дозволено поновити зарахування дітей. Листи-запрошення розсилаються згідно списку, який головний адміністратор дістає з бази даних черговиків міста Києва. На сьогодні опрацьовано майже 350 садочків з 500.

Для того, щоб забезпечити швидке зарахування дітей до ДНЗ, спільно з районними управліннями освіти і згідно запитів батьків, створено списки ДНЗ в яких є необхідність добору дітей. Таким садочкам адміністратор системи першочергово надає список черги для подальшої роботи завідуючої з батьками. Враховуючи вище написане, просимо Вас без нагальної необхідності не змінювати перелік обраних садочків, оскільки зараз система не може записувати ці зміни автоматично і це потребуватиме повторного втручання адміністратора. 

Для того, щоб уникнути втрати даних, просимо вас залишити свою заявку в новій системі за посиланням на сторінці ​http://www.dnz.kiev.ua/.

Якщо ви вже зареєстровані в старій системі, обов'язково вкажіть дані свого запису (Qid, дату реєстрації, контактні дані) в спеціальному полі в кінці форми. З моменту початку роботи системи на вашу електронну пошту буде надіслано інструкцію для налаштування особистого кабінету. 

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємося на Ваше розуміння!"

P.S.: В результате нужно перерегистрироваться или нет?

 

Темы: Дитячі садки


Теги: садик, перегистрация в садике

4 коментаря

  • Farfalla 14 червня 2017, 12:27

    https://osvita.kievcity.gov.ua/

  • pollux87io 14 червня 2017, 15:32

    Спасибо! Зарегистрировался:)

  • Summer 14 червня 2017, 12:44

    До 1 апреля нужно было это сделать.

  • pollux87io 14 червня 2017, 14:30

    Ну, а теперь что делать в садик не ходить?))))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу