ПЕРЕЗАГРУЗКА Завдання 1-2. Колесо життєвого балансу.

 

Для багатьох перше завдання було надто важким тому, підійдемо до нього з іншої сторони.

Проаналізуємо детально кожну із сфер свого життя. Допоможе  нам в цьому життєве колесо балансу. Тому що вважаю колесо універсальним і швидким способом оцінити сьогоднішню задоволеність своїм життям і поставити цілі в важливих для Вас сферах.

Відомо всім, що колесо котиться тільки тоді добре, коли воно досить рівне. Якщо якісь сфери дуже сильно випирають, а якісь провисають, то якщо не працювати над провисаючими, то випирачі дуже швидко можуть "сточиться" в процесі "їзди" по життю. 

Отже техніка колесу балансу дуже проста.  

Крок 1. Малюємо коло, ділимо його на 8 частин, відзначаємо на кожній осі від центру цифри від 0 до 10. 

крок 2 Підписуємо сектора кола важливими саме для вас сферами життя це можуть бути здоров'я, самореалізація, хобі, відпочинок, робота, фінанси, сім'я, стосунки з людьми і тд. 

крок 3

Усвідомлюємо, що для нас в кожному секторі 10. В ідеалі через якийсь проміжок часу. Наприклад, через 12 місяців була б на 10 задоволена сектором гроші, якби виплатила кредит чи купила машину.  Або через 3 місяці сектор здоров'я я б оцінила на 10, якби відвідала стоматологічний кабінет і отримала підтвердження, що всі зуби в  повному порядку. Або через 6 місяців я б поставила 10 в секторі відпочинок, якби виділяла щотижня 2 вечора і півдня у вихідні на відновлення своїх сил. 

крок 4 Відзначаємо рівень своєї задоволеності сектором на даний момент щодо тієї 10, яку ви самі для себе визначили і заштриховуєш або зафарбовує сектор. Важливо - це ваша оцінка даної сфери життя в дану хвилину. Не те, як це здається вашому чоловікові, мамі або подругам або як Вам хотілося б, а саме в цю хвилину Ви так оцінюєте цю сферу життя тому ідеалу, який ви хочете досягти через певну кількість часу в цьому секторі 

крок 5 Дивимося на  колесо, яке отримали після аналізу, визначаємо цілі   для кожної із сфер, щоб досягнути ступеня задоволення цими секторами на 10 балів.

 

Колесо можна також намалювати онлайн  на цьому сайті 

https://goal-life.com/page/method/koleso-zhizni-dostizhenie-zhiznennogo-balanca

13 коментарів

  • TaNyusha_Dekor 7 червня 2017, 01:05

    Хм..я только села писать))
    А его уже нет...)

  • Natalia21 8 червня 2017, 20:29

    Ок зробимо

  • Aleksandra__ 9 червня 2017, 18:24

    Все таки Вы не уливили. Как я и новорила, Вы пеиепичатываете на свой лад уже созданные коучинг задания

  • 6 коментарів
  • mirella 10 червня 2017, 06:41

    Цей секретик присутній на усіх сайтах. Зверніть увагу, що в цілях я вказую, звідки я взяла інформацію. Він близький мені і дуже класно все висвітлено.
    На цьому я припиняю коментувати Ваші думки. В моєму житті є важливіші справи. )))

  • mirella 10 червня 2017, 07:20

    Зачем нужно ставить цели? https://kashalot.com/club/post-9593259/

  • mirella 10 червня 2017, 09:51

    Є матеріали, які висвітлюють мої думки, на них немає куди посилатися. Якщо вони збігаються з думками інших ресурсів, бачу в цьому тільки "+". Значить я правильно іду і дію, тобто ще хтось так робить. Єдине, що я завжди підбираю картинки до постів з інтернету. Так, це правда, вони у вільному доступі.

  • latira 17 червня 2017, 01:17

    З карєрним ростом ну ніяк зараз((((

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу