Куди піти куди податись?

Знову я до Вас за порадою. До кого звернутись, що зробити? Хто читав мою попередню тему, то знає в чому суть. Коротко: це в мене після стресу і нервового перенапруження через неправильно поставлений діагноз.

Діагноз кардіолога НЦД. Зараз(6- й день сьогодні) приймаю лікування: Конкор, Мексиприм, Вазопро, Біфрен - це все на місяць. Магне Б6 Антистрес вже майже місяць приймаю. На даний час турбує паршивий психо-емоційний стан. Медикаменти приймаю з вівторка, от вівторок-середа було дуже паршиво, постійно хотілось плакати, нічого робити не хотіла, все було як в тумані, не могла зконцентруватись. Дальше до сьогодні все було ок. Сьогодні друга половина дня настрій нікудишній. Відволіктись нема на що(нічого не хочеться), діти сплять, чоловік закордоном, друзів тут не маю( Переживаю за прийом Конкору, боюсь щоб потім не вернувся тиск і серцебиття. Не хочу від тепер на таблетках сидіти постійно. Хочу вернутись до попереднього стану, без проблем з тиском і тахікардією. 

Заочно невролог поставив діагноз астено-невротичний синдром. Попасти до нього не можу, дуже далеко. А найти нормального в себе або у Львові не можу.

Може хтось проходив таке лікування, як результат? 

До якого лікаря ще звернутись? Психотерапевт, невролог?

Поговоріть зі мною, може легше стане..... Мені здається шо я дурію....

21 коментар

  • Zolja 21 травня 2017, 17:35

    Насколько я знаю, то сначала идёт обострение, а потом эффект от лечения

  • Lapochka 21 травня 2017, 17:35

    може і так...

  • Elephant 21 травня 2017, 17:38

    Я нічого не розумію у серцевих хворобах,але скажу Вам одне не переживайте,подивіться на діток і беріть себе в руки,бо їм потрібна здорова і позитивна мама.Все буде добре.

  • Lapochka 21 травня 2017, 17:43

    Я то розумію. Вже ніби все добре але припадки поганого настрою бувають

  • Elephant 21 травня 2017, 17:46

    Може шоколадка допоможе,мені деколи допомогає.

  • OlgaErosh 21 травня 2017, 17:46 1

    Лапочка, будь сильной! такой болезни нет, и нет такого диагноза, и нет таких таблеток которые тебе помогут. Разве эффектом плацебо. У тебя здоровое сердце. и все остальное! Проблема только у тебя в голове. Просто твое тело в состоянии стресса и у тебя включена защитная реакция бей или беги. Хотелось бы тебя успокоить, да вот знать бы как, но пойми что тело то здоровое.

  • 6 коментарів
  • Lapochka 21 травня 2017, 18:01

    Вже не думаю про погане ніби, от тільки за тиск переживаю, щоб вернувся до попередніх цифр

  • OlgaErosh 21 травня 2017, 18:10

    так це замкнуте коло, тиск буде високим, від хвилюваня за тиск. Забудь про тиск. Від тиску не помирають, в мене все життя високий. Ти ж не старенька бабця, щоб про тиск думати))))

  • Lapochka 21 травня 2017, 18:13

    так він в тебе постійно високий, а в мене до того був нормальний 120\80, а після цього почав скакати до 140\150\90. Хоча я пару раз міряла в Медісі, в знайомої, то був нормальний. І я так зрозуміла що як не переживаю, то він нормальний. Короче, я вже заплуталась

  • OlgaErosh 21 травня 2017, 17:48

    Мне всд с 7 лет рисуют, симптомов каких только нет, считаю себя психом на всю голову. Очень жаль тебя! Держись.

  • Lapochka 21 травня 2017, 17:51

    Тримаюсь як можу. Дуже чекаю приїзду чоловіка, через тиждень приїде, думаю буде легше

  • Gvelana_Anna 21 травня 2017, 20:46

    Іванко, у моєї мами постійні проблеми з серцем і нервове напруження довело її до шунтування. під час операції, коли вкололи анестезію, всі судини так розслабились, що якби увесь час були в такому стані, то операція не була б потрібна. своїм психоемоційним станом людина може довести себе до кризи.
    невролога і невропатолога вона відвідувала, коли дотримувалась лікування - стан трохи кращав.
    Бережіть себе, відвідайте невролога або психолога,можливо вони призначать щось легке і діюче

  • Lapochka 21 травня 2017, 20:49

    Дякую. Я вже вроді не нервуюсь, не переживаю. Єдине хочу бути впевнена, що після лікування все внормується і не буде залежності від лікарств.

  • Gvelana_Anna 21 травня 2017, 21:01

    цього Вам не підкажу - просто не знаю, потрібно проконсультуватися з лікарями, думаю, після лікування має бути все добре!

  • Lapochka 21 травня 2017, 21:03

    мені так казала терапевт. дуже на це надіюсь

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу