Ууух!!! Накипіло, заспойте, може не права?

Це жееесть. Дибіл - майстер по домофону, чи я ідіотка-психічка?!!!  Прошу прочитати предісторію в коментарях перед тим,  як починати "нащо той домофон? ".

Квартиру орендуємо,  домофону не було,  бо власнику він не потрібен.   Ми наважились за свої гроші провести домофон.  Вибрали не дешевий (який вимикати і робити тихіше можна),  коштує 620грн.  Подзвонила в понеділок 10го,  зробила заявку майстру,  він сказав " не раніше,  ніж в четвер, я сам подзвоню. " , я погодилась,  бо іншого номеру телефона нам не дали,  сказали,  що тільки один майстер проводить роботи по встановленню домофона у нас по будинку.

 Четвер, п'ятниця і вихідні пройшли,  наважилась подзвонити у вівторок і отримала таку відповідь "я був в четвер у Вашому районі,  забув Вам подзвонити,  давайте завтра!  Коли Вам зручно?  " домовились на 11-12, коли доня точно не спить.  

Наступного дня,  коли він мав би вже бути у нас,  в 12.20 він подзвонив і сказав,  що в заторі і буде не раніше трьох годин =\ . Спитала чи реально передомовитись на вечір (бо мали плани на цей час),  він погодився.  

Набрав в 5, сказав,  що вже вільний,  в сусідньому парадному і буде з хвилини на хвилину,  щоб я відкрила калясочну та чекала. Прийшов він в 6! Прийшов, подивився,  побурмотів,  спитав "до скількох працює будівельний? ", я сказала,  що ще годину точно відкритий,  у нас в 5хв від дому.  Він сказав про якийсь кабель і сказав "БУДУ ЗАВТРА В 11-12". 

 

Значить...  Знов Четвер , я чекаю.  Вже 12, дзвоню - скидає,  дзвоню в 13 - скидає.  Плани переношу.  Дзвоню кожну годину - скидає.  В 17 пише смс - не дзвоніть,  я в пологовому,  дружина народжує,  я пришлю іншого майстра". 

Цілий день ми були вдома без результату.  Вже не дзвонила після смс,  бо розуміла,  що йому не до мене. 

Але,  блін!  Сьогодні в 14.30 подзвонив,  сказав " я через пів години точно буду у Вас,  Ви вдома?  " - домовились,  що я почекаю,  відтерміновувала сон доні ДО 16.30!!!! Вже вирішила,  що чекати нема сенсу,  дитина вже роздратована,  капризна,  хоче спати,  вкладаю... І дзвінок "Я прийшов,  відкривайте !".  Вже тоді я попросила телефон іншого майстра і сказала,  що вже невчасно,дитина засинає, але він наполіг зі словами "тут всього 5хв сверління і 40хв встановки дротів! ". До 18.30, коли доня так і не заснула через звуки дрелі,  прихід чужого дяді,  шурудіння дротами , я вирішила,  що варто погуляти,  поки світло і тепло, щоб вона хоча б сьогодні змогла подихати свіжим повітрям (вчора ж до останнього чекали прихід майстра) та і вже 2 години пройшло.  Питаю майстра чи довго  і тут мене просто понесло!!!  Він сказав,  що ще як мінімум на 2години роботи сьогодні+завтра закінчить.  Я його культурно попросила зібрати свої речі,  забрати гроші і дзвонити іншому майстру,  який закінчить роботу.   

В мене відчуття було,  що я зістарюсь,  коли дочекаюсь остаточної роботи! 

Я психічка, тому що не витримала?  Чи я нормальна,  бо ви б теж так не чекали? 

Темы: Послуги і компанії

37 коментарів

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 21:23

    Передісторія:
     Нові інструкції консєржам роздали- не мають права пропускати нікого чужого.  Виключення - відкривають двері через домофон,  попереджують завчасно жильці,  або жильці самі виходять.  Бісить і не розумію для чого платити консєржці,  але консєржи самі не винні,  вони як можуть - допомагають(двери притримують,  коли треба,  речі доносять до ліфта,  якщо перевантажена,  з дитиною можуть,  навіть, 5хв посидіти,  якщо необхідно забігти за пасочками і т.д.). 
    Вдома я майже завжди одна з дитиною,  тому не в кайф кожен раз вдягатись,  вдягати дитину і спускатись вниз,  щоб попередити,  або зустріти кур'єра,  подругу,  знайомих,  родичей,  або будь -кого (електрика,  сантехніка,  майстра по бойлерам і будь-кого,  хто не живе у нас....).

  • Tati298 7 травня 2017, 03:38

    У нас тоже консьерж никого не впускает и сидит как цербер, так как до неё ограбили 2 квартиры, и сами жильцы строго предупредили, чтоб никого не выпускала кроме скорой, милиции и мчс

  • Freekee 21 квітня 2017, 21:29 3

    Вот дятел.
    Да у вас железные нервы. Я б послала и звонила в контору за другим мастером после 3го переноса.

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 21:32

    Я б із задоволенням, але є один-єдиний номер - його! (

  • Freekee 21 квітня 2017, 21:34 1

    странно, а кому платят за домофон не ему же? Узнала бы у консьержа название конторы и вызвала бы другого мастера. Этому деньги не нужны видимо

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 21:38

    Хехе!!))) а Ви думаєте, звідки я цей номер взяла?)))
    Консєржки і дали!) тільки він офіційно у нас в будинку і проводить. Всі інші типу як можуть підмінити, але це не їх дільниця (так сказали в нашому приватному жеку консєржам)

  • MARINA_ZELENSKAYA 21 квітня 2017, 21:39 1

    У Вас железное терпение!!!

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 21:52

    Дякую. Та по його реакції, я подумала, що таки я не права.
    Він сказав "а Ви думаєте, інший майстер буде швидше робити? ". Я просто попросила, щоб він таки іншого майстра покликав, який зможе розрахувати час і знає різницю "між 3днями та півтора тижнями" і "між 40хв та півтора дні роботи" і зміг би зорієнтувати скільки і коли чекати.

  • MARINA_ZELENSKAYA 21 квітня 2017, 22:00

    Да, все правильно Вы сделали! Так как он работает, это абсолютное неуважение к людям и чужому времени.

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 22:12

    Саме обідне, що увійшла в положення і подумала - може через пологи. Але ж він не прислав іншого майстра, значить має бути адекватним(

  • anikoshka 21 квітня 2017, 22:01

    Жесть! Где таких только набирают...

  • 8 коментарів
  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 22:40

    Це буває часто, коли намагаєшся вкластись в якусь суму і зекономити. Викликаєш тих, хто дешевше, а виходить дорожче((( перевірили тричі+ по розповідям знайомих - реал так. Якби в мене був вибір - я б вибрала дорожче майстра і вже б тиждень як користувалась домофоном (

  • anikoshka 21 квітня 2017, 22:47

    Так этих людей нам посоветовали знакомые. Мне кажется, зависит от человека. Он лито делает качественно, либо некачественно ща любую сумму

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 22:47

    Бувають же "унікуми!"((((

  • Elena_Q 21 квітня 2017, 22:49

    Не переживайте, это просто мастер ленивый самоуверенный отморозок не дорожащий своей работой

  • Maryhanchik 21 квітня 2017, 22:50

    Для меня бред отсутсвие домофона. Ну разве в гости кто ходит раз в год,

  • 2 коментарі
  • Maryhanchik 21 квітня 2017, 23:04

    Но, я всегда в, списках, тк предупреждают

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 23:15

    У нас було так до нових інструкцій. Тепер я маю про КОЖЕН прихід повідомляти. Будь то подруга, яку вже знають в обличчя, будь то кур'єри, про яких я написала в розписці з підписом про те, що я прошу їх пропускати в нашу квартиру при називанні мого прізвища. Тепер їм заборонено це робиьи, якщо я в цей день не спустилась і не сказала.
    А тепер уявіть: замовили піццу, щоб не виходити, але виходите, щоб попередити. А в цей час консєржи змінюють піст і забули попередити одна одну (людський фактор ніхто не відміняв). І я знов спускаюсь.
    Або: хотіли погуляти з подругою, але дитина заснула і я запросила подругу додому, а спуститись попередити вже не можу, бо дитина спить вдома зі мною. Більше в квартирі нема нікого.
    Або- родичі вирішили приїхати раніше і не напрягати зустрічанням, а сюрприз не вдався - я їх все-одно маю зустрічати, бо їх не пустять.
    Або: подруга прибігла виручати, допомогти з прибиранням, поки дитина спить , а не може зайти, бо я не спцщусь, поки дитина спить.
    Це ж чистої води дибілізм

  • Maryhanchik 22 квітня 2017, 09:51

    Дурдом,

  • Kohanocka 21 квітня 2017, 23:14

    Нам домофон поставили меньш ніж за 15 хвилин :)

  • 1 коментар
  • Kohanocka 21 квітня 2017, 23:25

    Розкрию секрет : Нам проводили оптом, майже всім квартирам у парадному ( інші 2 тоді відмовились ). Спочатку оголосили збори у дворі, показали апарати , 2 на вибір. Хто хотів записались і вибрали апарат і одразу замовили додаткові магнітки . Через декілька днів приїхала бригада монтерів . Вжжжжжик і готово :) Оплачували по стандартних квитанціях після установки .

  • Kiro4ka 21 квітня 2017, 23:39

    В той час, коли у нас так проводили - ми ще не заїхали. Ми заїхали через три дні, як встановили домофони. Вже майже три роки пройшло . До цих пір домофон нам не був необхідним. За цей час ще й відеокамери в парадному встановили, але все ще не як в тюрмі - треба було ще нові інструкції написати консєржам. Залишилось ще колючим забором обнести двері на кожному поверсі - тоді заспокояться

  • Kohanocka 21 квітня 2017, 23:44

    :) Камер спостереження і консьєржів не плануємо :)

  • Kristyuha 21 квітня 2017, 23:46

    Кааапнц. Я бы уже всю их контору разнесла!! У нас всё делается спустя рукава, каждый так и норовит лишний раз прохилять. Терпеть такое не могу! И всегда звоню в администрацию жалуюсь.

  • Kiro4ka 22 квітня 2017, 00:33

    Так я і не знаю куди дзвонити (

  • Kiro4ka 7 травня 2017, 02:12

    Не знаю чи прочитає хтось це, але...
    Інший майстер не приходив. Я писала цьому чудику з питанням "коли чекати? ", він сказав, що вже все сам зробив, договір в консєржок, домофон працює.
    Договір консєржки в очі не бачили, а домофон працює. Є одне АЛЕ! Домофон працює, та при знятті трубки я чую страшний визг, а люди під парадним глохнуть від ультразвуку, поки я не покладу слухавку. Я не можу дізнатись, навіть, чи відкрились двері. :joy:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу