Обзор гри zanimatch від Джеко !

Хочу розповісти про прекрасну гру! 

Заявлено від 5р. Але правила дуже прості тому можливо при бажанні і раніше. Ще в гру можуть грати різновікові діти !!! Це рідкість ) У нас разом і 5, 7, 12 і дорослі грають. Це перша унікальність. Гра проста, динамічна - що дітям подобається і вони хочуть в неї грати, навіть без дорослого, їм весело. В той же час вона допомогає в концентрації уваги, спостережливості і швидкості реакції. Так що і весело і корисно! 

Суть гри: є картки з зображенням тварин. Тваринки гарні, малюнки чіткі. Їх хочеться вивчати ))). Ці картки роздаються гравцям по 8шт. Ми їх дивимось і запамятовуємо. Можна розкластися й показати іншим )

А є великі картки путаниці. Там на одній картці багато звірів. От откривається путаниця і кожен скидає картку з щвірем що є на путаниці! Але в сброс піде лише перша правильна. За неправильну - штраф 2 картки з колоди. Друга правильна просто повертається власнику. 

Суть - першим скинути всі картки. 

Інколи дивишся на ту плутаницю й думаєш ну де ж той жираф ? А він великий і в самому центрі )))) Або шукаєш щось що мало б бути велике, а воно дрібненьке - знаходиш і дивуєшся - як раніш не помічав ? А ще змії схожі - їх швидко скидаєш, а то не та - штраф )))) 

Гра проста і унікальна - рекомендую!

1 коментар

  • mao23love 18 квітня 2017, 11:15

    Интересная))) спасибо)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу