Це Джек пот 100%)))

Всім привіт! Хочу просто, щоб ви посміялись і зрозуміли, що "буває і гірше", коли засмучуєтесь по дрібницям)  

Я в цьому місяці зірвала Джек Пот по невдачам і мені вже смішно) 

 в ніч з 31 на 1(початок квітня)  стала свідком ДТП,  не спала до 5 ранку через звуки сигналок, евакуатору і роботи поліції.

2числа дитина погано спала і я заплановано,  з дитиною поїхала до родичей в гості невиспаною, багато тупила,  мене мої "записали в наркоманії/алкоголіки"  - довелось довго пояснювати. Коли виїжджали додому - викликала таксі, бо на машині дорога займає годину-півтори, водій був не дуже уважний на дорозі і я перехвилювалась (в світі спогад ДТП) ,  знов погано спалось.  

Третього числа я проспала майже весь день і сподівалася, що тепер буде все ок,  але в той день  потріскалась задня панель мого ПРОТИУДАРНОГО ТЕЛЕФОНУ без падінь,  просто в передній кишені.  

На вихідних хотіли здати дитину до свекрухи,  щоб одягу купити - а там всі в п'ятницю захворіли. 

Далі в різні дні:

почали вростати нігті на ногах почергово (з одним розберусь - другий ниє).

Почало вибивати розетки,  виявилось, що розплавилась розетка для бойлера - електрик поставив нову, але сказав шукати майстра по бойлерам, бо щось підтікає.  Через пів дня знов почало вибивати, через різкі перепади напруги в компі щось навернулось.  Сиділи без гарячої води 2 дні, бойлер полагодили,  але попрацював знов пів дня і все.  Купили новий,  встановили - воду в будинку вимкнули через хлорування )))

Дитина поламала іграшку улюблену,  ридала півтори години зі страшною істерикою.

Заснули всі нормально,  а я прокинувшись зрозуміла,  що вивихнула ногу УВІ СНІ.

Вчора здала телефон в ремонт,  зробили вдень, а вночі панелька відпала, коли телефон від зарядки нагрівся.  Почав телефон глючити - скинулось все до заводських налаштувань і видалено все інфо з телефону та картки пам'яті...

А ще холодильник почав бурчать. 

 

Тепер чекаю падіння метеорита у вікно,  вперше зареєстрований поодинокий землетрус квартири,  прорив труби і падіння з унітазу вниз головою  :-D 

 

 Всім бобра, добра і позитиву!  

П.С. Чекаю в коментарях Ваші невдачі,  які Ви сприйняли з позитивом (одразу,  чи потім крізь якийсь час)

20 коментарів

  • kashybez 13 квітня 2017, 01:58

    бажаю тепер смугу успіху

  • Kiro4ka 13 квітня 2017, 02:16

    Дякую! Ох)))) сподіваюсь, що вона буде такою ж довгою, безперервною і емоційною

  • Verochka 13 квітня 2017, 02:00

    Да уж )))) пусть это будет самое страшное ,что у Вас произошло ,а мы заболели ((( тоже ниже поделилась - тихая истерика уже

  • Kiro4ka 13 квітня 2017, 02:15

    Дякую. Тримайтесь. Ми в стані постійної хвороби різних видів через особливість організму донечки, але з усім можна і треба боротись, не унивайте :wink:

  • Chupa_chups 13 квітня 2017, 02:03 2

    А представьте как тяжко тому, об кого вы ногу вывихнули ))))).

  • 1 коментар
  • Chupa_chups 13 квітня 2017, 02:15

    Ладно-ладно, не прибедняйтесь )))).

  • Kiro4ka 13 квітня 2017, 02:20

    Ну, хіба що, якщо чоловік заважав храпом. :)))

  • Chupa_chups 13 квітня 2017, 02:27

    :)

  • Коментар видалено

  • djekson 13 квітня 2017, 07:17

    Извините,но вы подняли мне настроение.Значит не все так плохо!!!За чёрной полосой всегда идёт белая!!!Желаю вам что бы она поскорее началась.

  • Kiro4ka 13 квітня 2017, 09:51

    Нема за що вибачатись))) стараюсь з позитивом

  • Valery_19 13 квітня 2017, 08:11

    Виходила з машини і забула що телефон на колінах, розбила екран.....бл.....6500 :-(

  • Kiro4ka 13 квітня 2017, 09:52

    В мене чоловік колись в дверях машини роздовбав новий телефон)))

  • pariganka 13 квітня 2017, 08:12

    У нас тоже этот месяц не задался. Сначала сломался компьютер, только починили, потек бойлер, купили новый, поставили, вчера у мужа на работе взорвалась батарея в телефоне, который он ремонтировал. Слава богу, сам не пострадал, но теперь есть большая вероятность выплачивать стоимость телефона, больше 7 тысяч. А с финансами и так не важно. Короче, какое-то "восстание машин", техника взбунтовались.

  • Kiro4ka 13 квітня 2017, 09:56

    У нас теж на все фінансів пішло багато. Але чим легше прощаєтесь з грошима на потрібні речі - тим легше та швидше вони приходять. ;)

  • zirok_2015 13 квітня 2017, 08:43

    Ещё перед новым годом сгорел дом полностью! !!,пошли на квартиру- пару раз когда я была с детьми сама, пытались выломать дверь и зайти (в 21-00!!!),у мужа как не ноготь врос (делали операцию! ),так ещё что-то болит, у меня почки- воспаление, и так всю зиму. Переехали на др квартиру (точнее уже на третью) ,очень надеялась, что смогу подрабатывать, тут хоть интернет есть, -сломался ноут', ..Завтра в младшей доци д р, а мы заболели напару, начал течь унитаз и кран на кухне. От воды с крана у меня обсыпало все лицо (умылась ((( ).
    Мы с Вами почти как родственники по несчастью

  • Yanina7 14 квітня 2017, 12:19

    У мене чоловік їхав на тиждень в Крим після анексії вперше, і забув вдома рюкзак з одягом, вирішив їхати так, може в секонді щось купив би. Але на кордоні виявилося, що негаразди з документами і довелося повернутися. 24 години за кермом, про цьому він щей хворіє. В Криму планшет розбив а тоді його щей вкрали побитий))) вдома меньшинький розбив телефон старшенький))) і сусідка малохольна на старшого написала за,ау в міліцію)))

  • Kiro4ka 14 квітня 2017, 14:36

    Капець. Ну, все владналось?

  • Kiro4ka 14 квітня 2017, 14:39

    Мені в ремонті вставили нову панельку і я раділа аж пів дня)))
    Ввечері поставила на зарядку, телефон нагрівся, панелька відпала, я її скотчем приклеїла до наступного дня, щоб прийти і приклеїти, але доня несла мені телефон, впала і нова панелька розбилась. Я вже нічому не дивуюсь. Треба дочекатися білої полоси :joy:

  • Chupa_chups 14 квітня 2017, 16:13

    о мама родная ))))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу