Шафа

Дівчата, потрібна порада стосовно Шафи.  Покупець на Шафі замовила товар через кнопку "купити" і оформила доставку на Міст експрес. Оплата була на карту. Після оплати скинула дані на відправку Новою поштою. Перепитала її якою поштою відправляти? Покупець відповіла, що Новою. Вчора відправила їй Новою. Сьогодні в додатку Міст експрес приходить сповіщення, що я відправила посилку. Отримувач той самий покупець. Підозрюю, що покупець вирішила зекономити і по ТТН хтось щось їй відправив, бо відправка з Шафи через Міст зараз 29грн. Мене про такі маніпуляції покупець не попередила, я на Шафі запитую що відбувається, вона "морозиться". Написала в підтримку Шафи, мені відповіли що я повинна звернутися в логістичну компанію і посилку повернуть відправнику. Так по ТТН я відправник, і що мені повернуть ,якщо я нічого не відправляла - незрозуміло. Ще підтримка Шафи пише, що можливо помилка в ТТН.

Можливо в когось було щось подібне?

Темы: Поради

2 коментаря

  • Missis вчора о 12:24

    Ви відправили оплачену посилку покупцю НП. У вас є чек. В застосунку НП є ваша посилка, вона їде замовнику?

  • vepreniatko вчора о 13:13

    Покупець посилку Новою поштою сьогодні вже отримала. Я її запитувала чи це вона Містом щось собі відправила, вона пише ні.
    Телефонували з Міст Експрес, кажуть ви сьогодні в м.Дніпро відправляли посилку, кажу нічого не відправляла. Питала чи оператор оглядав посилку? Не оглядав. Хтось просто прийшов в відділення і продиктував ТТН. Що в тій посилці -невідомо.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу