Дуже класний комедійний 10-серійний детектив "Плохая обезьяна" 2024р.

Це один з найкращих свіжих серіалів, як на мене, бо поєднує гарних акторів, цікавий сюжет, неймовірної краси природу і трішки гумору. 

Починається з того, що в невеликому містечку Флориди туристи на рибалці виловлюють чиюсь руку. Поліція не хоче займатись цією справою і відправляє тимчасово відстороненого детектива Енсі (Вінс Вонн) відвезти руку у відділок у Маямі. Але там не бачать в цьому предмету злочину, завертають його назад,  і взагалі це розцінюють як нещасний випадок. Допоки не з'являється дружина пропавшого в океані чоловіка, забирає руку, щоб похоронити, а Енсі запідозрює, що ця справа якась нечиста. Проте він сам відсторонений, а поліція хоче якнайшвидше закрити справу. Єдина, хто може йому допомогти, це судмедексперт з Маямі, Роза.  

Події закручуються, починають гинути люди і стає очевидним, що справа зовсім не така проста. В той самий час хлопчина на Багамах Невіл втрачає свій будинок, оскільки землю на узбережжі скуповує американець-забудовник, щоб побудувати свій готель. Невіл готовий на все, аби зберегти свій дім, навіть звернутись до чорної магії, хоч сам і не вірить у здібності відьми,до якої його направляють.

Здавалося б, що спільного в цьох двох історій? Але вони поєднані дуже тісно. Серія за серією, як слоєний пиріг, події розгортаються одна за одною, а долі героїв переплітаються. 

Мені дуже сподобався. На жаль, не у всіх перекладах доступні всі 10 серій. Я дивилась в рос. озвучці "Кубик в Кубике 18+" без цензури ))

Щиро рекомендую до перегляду.

17 коментарів

  • IvanNa1977 10 жовтня, 20:35 1

    Клас! Дякую, на вихідних буде чим зайнятись :face_with_hand_over_mouth:

  • 8 коментарів
  • IvanNa1977 16 жовтня, 21:50

    @Rossa Вона шукає варіанти, я обираю там, де українська озвучка
    Програма глючна, іноді потрібно вийти/зайти, але в цілому я задоволена

    Зображення
  • samsanty 16 жовтня, 21:53 1

    @Rossa На філмікс є з укр.озвучкою

  • Rossa 16 жовтня, 23:19

    @samsanty Спасибо, послушаю в украинском. Сериал хороший, спасибо, колкости, шутки, диалоги такие, что фиг отвлечешся. Но фак зачетный

  • Julka 10 жовтня, 20:54 1

    Дякую)

  • samsanty 11 жовтня, 08:24

    Сподіваюсь, що сподобається )

  • Profesora 11 жовтня, 11:19

    Дякую, буду дивитись

  • Profesora 11 жовтня, 11:22

    А я вчора подивилась Місіс Харріс їде в Париж (2022), бо їх два. І це прям так ніжно, такий наївно-фантазійно-Діорівсько прекрасний фільм про жінку і її життя. Якщо хочеться відпочити і подивитись гарний, в дещо англійському гуморі фільм, воно)))

  • IvanNa1977 11 жовтня, 11:50 1

    @Profesora Я дивилась, також сподобався )

  • Julia_ 16 жовтня, 00:38 1

    Дякую!
    Дивимось, подобається

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу