Духова шафа- відгуки про магазин в Києві?

Доброго дня спільнота. Потрібна духова шафа! Нову купити не маю змоги. Шукаю б/в на олх. І от натикаюсь на купу оголошень про продаж б/в техніки з Європи. Адреси в Києві 

Будемо раді вітати вас у нашому магазині побутової техніки з Європи, який знаходиться за адресою проспект Перемоги 47 (станція метро Шулявська), 2-й поверх, вхід між магазином «Сільпо» та аптекою «Ромашка», та магазин на лівому березі (Троєщина), за адресою вул. Теодора Драйзера 8 (магазин Сільпо, 2-й поверх.

Хтось знає ці магазини? Це не шахраї? Яка там техніка? Бо ціни на духові шафи 2-3 тис.грн., та і взагалі ціни дуже низькі. Підозріло або техніка гімно...:rofl:. Буду вдячна, якщо хтось підкаже.

Темы: Дім і побут

3 коментаря

  • Mariia_k вчора о 21:41

    ось за Сільпо я читала, що люди дійсно там плиту купували і все ОК. Насправді, може бути техніка з Європи, бо коли в Німеччині наприклад міняє хтось кухню, то утилізує повністю попередню разом з технікою. Є люди, які це забирають і перепродають. Якщо техніка фірмова, то вона нормально працює. Краще всього - перевіряти на місці.

  • Nika_147 вчора о 22:08

    Потрібно стан фізичний в живу дивитися. Технічно то вона робоча, а ось фізично може бути сюрпрайз

  • bondar_vv вчора о 22:32

    Не скажу про Київ
    Але років шість тому ми купили на такому складі просто крутезний вакумуватор…
    Там було багато нового в коробках( трохи помʼятих чи подертих). Було і Б/В, і були майстри , які оте все, що Б/В ремонтували за потреби і надавали товарного вигляду.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу