Купівля квартири!

Доброго дня. 

Хто купував чи продавав квартиру  через  риєлтора?

Як це все має відбуватись? Щоб не потрапити  на шахраїв.

Сьогодні  з однією спілкуватись,вона каже що це все проходить ось так :

Ви приїжджаєте, дивитесть, якщо все подобається ,залишаєте залог 500 риєлтору +600 переоформлення,дають підтвердження  з печаткою  і потім назначають день я їду знову на зустріч  вже з власником ,з грошима їдемо перевіряти на поддленість,я їх типу ж віддаю власнику,потім їду додому і далі все оформляє рієлотр.

Чи так все і має бути чи то шахрай?

Оголошення  з олх.

Темы: за попит не б*ють


Теги: купiвля нерухомостi

9 коментарів

  • KElena 14 вересня, 19:45 3

    Продавала/купляла. Все відбувалося в офісі компанії. Спочатку підписання договору про залог, як визначилися з квартирою. Другий раз вже зустріч на самій оборудці у нотаріуса. Там все підписуєте, отримаєте всі документи та розраховуєтесь.

  • OlgaJ 14 вересня, 20:18 5

    Гроші віддаються під час оформлення в нотаріуса

  • panya 14 вересня, 20:32 3

    По черзі так. Рієлтор показує вам квартиру. Квартира вам сподобалася. Тоді рієлтор домовляється з вами і продавцем на зустріч в офісі агенства. Всі збираються. Підписують Попередній договір на згоду купівлі-продажу. Продавець отримує завдаток (в договорі записано), це як домовитесь, зазвичай тисячу-дві доларів. Якщо покупець потім передумає купляти квартиру, то завдаток не повертається, а якщо продавець передумає продавати, то завдаток повертає. Рієлтор при цьому на руки ніяких грошей не отримує. Попередній договір підписали (рієлтор, продавець, покупець) і починається робота рієлтора. Все про квартиру повинен визнати, всі повинні виписатися, головне, чи немає скритих прописантів (ну там хтось у в*язниці...). Краще нотаріуса на підписання купівлі квартири вибирає покупець. Нотаріус теж повинен відстежити квартиру, щоб не було на ній ніяких обтяжуючих обставин. Коли все готове, всі зустрічаються в конторі нотаріуса, обговорюють, підписують доки купівлі-продажу. Якщо оплата готівкою, то є кімната окрема з машинкою для перевірки доларів. Якщо на карту, то покупець переводить продавцю на карту і після цього нотаріус віддає документи на квартиру покупцю. Покупець розраховується з рієлтором і нотаріусом. Наче все. Декілька разів продавала-купляла. Ніяких грошей з рук в руки, тільки в офісі і під документ. Щасти.

  • Brend 15 вересня, 13:37

    Не надежно, что заставить продавца если передумал продавать вернуть ту тысячу или 2. Правильно ничего. Я противник предоплат если это больше тысячи гривен. Или если предоплата не хранится у нотариуса, а нотариусу это нафиг надо лишний раз деньги у себя передерживать. Лучше без предоплат когда уже точно решили и купили нечего кота тянуть.

  • Lyubochka 14 вересня, 21:23 8

    какой-то лохотрон. Деньги передаются продавцу в момент оформления сделки у нотариуса, там же можно и с риелтором рассчитаться. Если оформляется залог, то это также должно происходить у нотариуса, а не деньги агенству/риелтору

  • optsale 14 вересня, 22:13

    Бред

  • Katrusya 15 вересня, 02:57 5

    Продавала і купляла. Завжди гроші передаються у нотаріуса. У нашого не було машинки, що перевіряє валюту, то їздили разом у банк перевіряли.

  • Brend 15 вересня, 13:38

    Извините не по теме, автор, но я тут посмотрела цены на 3шку в Ужгороде как говорится не знаю смеяться или плакать, жесть конечно

  • Leto25 15 вересня, 16:13

    Я хочу в Каменском

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу