Апендицит

Добрый ввечер ,девочки подскажите у кого был апендицыт как вы поняли что ето он ,боюсь дома оставаться начиталась всего ,ну и нахожусь в Италии ,язык не знаю ,завтра пойду к врачу ,ну а вдруг опасно((


Теги: апендицит

24 коментаря

  • babyzone 30 серпня, 05:49

    Расскажу свою историю. Дело правда было давно и по весне апрель, начало мая. С правой стороны болело всё. Пришла в поликлинику делали узи брюшной полости, обратите внимание и на женские органы, мне сразу исключили. Температура держалась стабильно, по скорой направили в больницу, там анализы, которые показали воспаление, снова узи и назначили операцию на субботу (была пятница). Благо свекровь у меня медсестра и сказала уходить с больницы посмотреть ещё на боль, котролировать температуру. По итогу пошла в понедельник к педиатру, её тогда не было, осматривал изначально хирург. Поставила диагноз ПАНКРЕАТИТ, последствия ранних овощей. А так бы вырезали несморя ни на что.

  • babyzone 30 серпня, 05:52

    Поэтому очень аккуратно нужно подходить, кроме этого где найти адекватного врача? Знаю два случая с знакомыми. Один в Болгарии обратился в частную с ухом. Поразили ржавые инструменты, лечение огонь. Брызнула что-то в ухо, кожа внутри месяц облазила.

  • babyzone 30 серпня, 05:58

    @babyzone Второй случай с операцией. Знакомые выехали в Германию, он родился и вырос в Германии, но служил, жил и работал в Украине. Перед этим сделал операцию пуповая грыжа вставляли сетку, повторную операцию сделал в Германии. Переводил все документы, сделали и задели не то что нужно, когда сшивали, обратился вовремя, что-то тянуло. Эти которые делали исправлять свою ошибку отказались, делал снова в другом месте.
    Я к тому, что это палка о двух концах и не заешь как повезёт и где.
    Желаю вам найти хорошего грамотного врача и выздоровления.

  • Ta_ta 30 серпня, 06:37 1

    Ніяк не зрозуміла. Щось тягнуло збоку. Але тільки коли ходила. Пішла на УЗД. Сказали, що то овуляція. Про всяк випадок зайшла до хірурга. Він визначив, що то апендицит. Там є якісь тести. Ти приймаєш певну позу, а він натискає в певному місці. Вже ввечері екстрено прооперували. Так само перевіряв лікар швидкої. Ще й на мені це пояснював і показував інтернам)). Не скажу, що сильно боліло зранку, але до вечора картина змінилася.

  • evita 30 серпня, 06:50

    Мамі говорили лягти рівно, зігнути праву ногу в коліні, пятка на ліжку, і різко розправити., - якщо буде сильний біль в правому боці дивота, то скоріш всього він. В неї тоді не було, була операція по жіночому.
    А симптоми в кого як, в одного різкий біль, в іншого трішки біліло, але рвота і запаморочення.

  • R9bina 30 серпня, 08:15

    Ще, якщо правильно пам'ятаю, то можна з положення стоячи пробувати підняти праву ногу, зігнуту в коліні, якщо апендицит, то боляче, або взагалі не вийде

  • Elena20071980 30 серпня, 10:01

    Це напевно, якщо інших болячек не має... В мене кіста була, то біль як при апендициті, навіть сильніший. При будь-якому різкому руху ноги, боліло сильно

  • Elena20071980 30 серпня, 09:57 1

    Мене нудило, ледь до туалету дійшла...все перед очима плило... Поїхали у лікарню, хірург поклав на кушетку і в одному місці надавив, я аж підскочила від болю. Відразу аналіз сечі і в операційну. У матусі геть по іншому було, вона довго ходила, казали що гінекологія. А потім їй інший лікар , при пальпації живота , сказав,що бігом у операційну. У тата вночі схватило, був єдиний спазм всього живота. В кожного по різному. Я до останнього сподівалась, що просто отруїлась). А в лікарні відразу в операційну відвели. Я так хвилювалась,а хірург чудовий був, полосна операція, а шов зробив косметичний, його зовсім не видно)

  • Wassabi 30 серпня, 10:39

    Болів весь правий бік, зверху до низу, внизу найсильніше, поїхала в селі в поліклініку, подавали живота, поставили апендицит і відправили в лікарню. Там подивився хірург, узд живота і по жіночому, аналізи, все було добре. Сказали, що може то почки, нема грошей на мрт, то їдьте додому. Болів живіт ще довго, ходила на узд всіх органів, все добре) потім саме пройшло

  • Solod_ka 30 серпня, 10:59

    В мене спочатку нив живіт, але доволі сильно. Це було ввечері. Біль не ставав менший, лише більший. А в ночі вже боліло так , що я не могла це терпіти. (Мені біль був дуже подібний до болю при місячних. Але місячні в мене ненормально болючі - відчуття наче органи розриваються. Я зазвичай закидуюся по 8 сер'озних
    знеболюючих на день. І не можу навіть сидіти від болю. ) Тут було так само трешово боляче , спати звісно від болю я не могла. Спочатку здається болів весь живіт і сильно болів таз. Один раз була діарея. Я думала, що отруєння. Потім біль перемістився вправо вниз живота.
    На ранок біль став більш стерпний.
    В ночі я не викликала швидку.(Не хотіла потратипи до лікарні, яка тоді чергувала. Але, до речі, всеодно саме туди потрапила. )На ранок викликала швидку, чисто про всяк випадок, щоб виключити апендицит .
    Бо я всеж думала, що це сильне отруєння чи щось інше. І хотіла після лікарні поїхати до гастроентеролога.
    Швидка забрала в лікарню. Аналізи були ідеальні. (Але це моя звичайна історія - жахливе самопочуття і аналізи, які нічого не показують.) КТ показало, що апендицит і треба оперувати.

  • 3 коментаря
  • Solod_ka 31 серпня, 04:22

    @Marusya Самий треш для мене почався вже після операції. Людям краще після операції по видаленню апендициту вже за декілька днів- тижнів, а в мене ж два місяці був жахливезний стан, і сильні болі. І ще пів року стан був просто дуже поганий. І причин не знаходили . І це при тому, що в мене був звичайний випадок, не було перитоніту (бо хоч я і терпіла ніч, але за допомогою я звернулася доволі швидко). Нічого не було випадково залишено під час операції. Нічого цього не було. Операція пройшла вдало. Але стан був жахливезний. І нічого не знаходили. Причин встановлено не було. Ось тут я дуже переживала. Я лежала в лікарні ще після того і НІЧОГО лікарі не бачили. Я дуже нервувала. Бо це для мене найстрашніше - не знати від чого жахливий стан. Навіть не те, щоб "відчувати жахливий стан", а саме " не знати його причину". Бо тоді ти не можеш це побороти, зупинити. Бо "не знаєш ворога, не можеш виграти битву".
    А там, тієї ночі з апендицитом ,я знала, що це скоріше за все, або апендицит або сильне отруєння. І розуміла план дій. Чого нервувати сильно ? І розуміла, що я по апендициту впишуся в терміни, навіть якщо потерплю 5 годин. Знала, що зранку, я викликаю швидку, вони мені, або виключають, або підтверджують аппендецит. Якщо виключають, одразу звертаюся до гастроентеролога.
    Я більше була засмучена збігом обставин- незадовго до того, я впала і дуже невдало вдарилася спиною. І мала поїхати на ранок на серйозне лікування, а через цей стан в рішення цього питання відмінилося.

  • Solod_ka 31 серпня, 04:30

    @Kris140 Ой, я написала, " як Ви", а тепер побачила, що Ви не автор )

  • Kris140 31 серпня, 07:48

    @Solod_ka Можливо, у вас низький больовий поріг, раз ви і до випадку з апендицитом часто мали нестерпні болі. І потім після операції.
    Доречі, у мене є знайома, у якої через певний час після видалення апендициту почало дуже боліти плече. Вона ці дві події не звʼязувала між собою, допоки не потрапила до остеопата. Він вже пояснив, як, здається, такі ніяк не звʼязані події, видалення апендициту і болі в плечі, можуть бути повʼязані. І виправив ситуацію.

  • Ludmila36 30 серпня, 20:19 1

    В моєму випадку нудило, морозило, температура до 38, біль навколо пупка. Була впевнена, що отруїлася грибами) Звернулася в швидку, о 21:00 була в лікарні, о 00:20 проснулась від наркозу в палаті)))

  • Oasisss 30 серпня, 21:22

    В мого малого сильно боліло довколо пупка і температура 38. По УЗД і аналізам поставили запалення апендициту. В лікарні взагалі живіт його перестав боліти. Тиждень антибіотиків в лікарні і відпустили додому без операції

  • Zhadana 30 серпня, 21:38

    Розкажу про свій випадок - живіт почав боліти десь в обід, біль навколо пупка, до вечора він блукав по кругу без посилення. Я перевіряла оці всі ознаки: натиснути в районі апендиксу і відпустити, що язик стає сухий при апендициті, коліна піджимала - якщо ти не лікар, то ти не роздивишся наявні ознаки. Вночі біль так і блукав, вже з посиленням інтенсивності. Вранці я йшла до лікарні (вона поряд дому була) вже зігнувшись і опираючись на чоловіка. Мене подивився інтерн, поставив діагноз "гострий апендицит", покликав лікаря, прийшов старший чоловік, подивився на мій язик, навіть до живота особливо не торкався - "лягаєте". А мені той язик зовсім сухим не здавався.
    До вечора я лежала і чекала операції. Живіт перестав боліти - питаю лікаря, а він каже, що це вже нерви відмерли. Оперували лапароскопічно. Апендикс був вже лопнувший, тому ще декілька днів лежала з дренажем, потім додому відпустили. Пила АБ.
    Якщо у вас біль лише посилюється, треба звертатися до лікаря. І просіть лапароскопію - три маленьких шрамчика, один з яких над пупком, його взагалі не видно. І відновлення в два рази швидше, ніж при полосній.

  • Ta_ta 31 серпня, 23:05

    Полостні теж різні бувають. У мене вона і була. За добу я вже була вдома з дитиною, якій на той момент було 2 роки. Носила на руках іноді, виходила гуляти з коляскою, яку треба було спустити і підняти по сходах до ліфта, нагулювала 4-5 км. Все без проблем і навіть без знеболюючих. Просто не знадобилися.

  • Коментар видалено

  • iryna_b 30 серпня, 22:59

    Біль в правому боці посилювалась при ходьбі, особливо якщо підніматися по сходинці. Також було самопочуття таке, що тобі просто взагальному погано, як інтоксикація, мабуть це можна описати. Був відсутній апетит, температура - 37,2. Так щоб мені сильно боліло, то - ні.

  • Solod_ka 31 серпня, 04:28 2

    Автор, як Ваше самопочуття?

  • Jeijugg 1 вересня, 00:58

    У меня пульсирует левый бок, и как током бьёт ,ета дура запретила выходить. Ненавижу свою тупорылую мать , жду до утра ,но днём не так болело

  • Bernadette 1 вересня, 16:01

    Сколько Вам лет? Пора думать своей головой. Аппендицит- то не шутки

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу